Casual ST
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
Opet fake news kako vidin
Radi se o obicnim sezoncima za rad na bausteli i u turizmu. Nakon lita pedala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet fake news kako vidin
Hrvatska i Kosmet imaju višestruko bolji standard od rusije.
...
Svaki katolik u rvatskoj je rvat...
Sasvim zdravo razmisljanje ustasa...
Нешто ми се јавља да су ти хришћани у Индонезији припадници неких виших и средњих слојева и да неће баш трчати да раде за неку сићу у Хрватској.
Jel radnicima iz Bangladeša i Filipina?Neka uvoze radnike iz Bangladesa i Filipina a mi srbi cemo djecu da im pravimo.![]()
Pa, to samo oni mogu.Pa koji crnjak sve im zivo....cuj prijatelj djece
![]()
Ne nego vasim droljama tipa SjeverinaJel radnicima iz Bangladeša i Filipina?![]()
Pa to vam i jedino ostaje, naše potrošene "dame" koje kod nas nitko više neće .Ne nego vasim droljama tipa Sjeverina![]()
Uvijek ima crnje od crnjeg.Ne bi se iznenadio kada bi u neko dogledno vrijeme na mjestu logora napravili neku turisticku atrakciju...mah...ne znam...jasno mi je da su bolesnici ali ovakva dosjetljivost nije realna..za nepovjerovati jednostavno.Pa, to samo oni mogu.
Jastrebarsko kao prijatelj dece.
Međugorje kao mesto pojave ''gospe'' u neposrednoj blizini prebilovačkog stratišta..
To kao kad bi neko predložio da Aušvic danas bude gasno čvorište...
Ne kockoglavi.Nema potrebe da lazes sam sebe.Fazon je u tome zapravo da se vase dame trpaju sa skoro svima osim sa vama kržljanePa to vam i jedino ostaje, naše potrošene "dame" koje kod nas nitko više neće .
Vidjeli se kod one krađe da su to ustvari babe.Ne kockoglavi.Nema potrebe da lazes sam sebe.Fazon je u tome zapravo da se vase dame trpaju sa skoro svima osim sa vama kržljane![]()