Hrvatska menja demografsku sliku: I zvanično spremni da uvoze radnike iz Bangladeša i Filipina

Sace ustase da zajebu nasi cigosi kada im kazu da su iz Bangaladesa.

"Nemo da nas diras mi smo iz Bangalades"
140113_r24497.jpg

...

Svaki katolik u rvatskoj je rvat...

Sasvim zdravo razmisljanje ustasa...

To im je domet zakljucivanja. Jos nisu ukapirali za sebe ko su oni, a kako ce tek razumeti druge.

Нешто ми се јавља да су ти хришћани у Индонезији припадници неких виших и средњих слојева и да неће баш трчати да раде за неку сићу у Хрватској.

Migrante muslimane i pravoslavne Sirijce tuku i organski ne mogu da ih smisle. Ne mogu ni Filipnce katolike jer su Filipinci, ali ipak su katolici.

Tako radi i EU, prvo na jaca mesta zaposli ljude iz svoje drzave, onda one iz bolje rangiranih zemalja EU, posle njih istocni blok (Bugarska, Rumunija, Hrvatska), pa ako ostane mesta ljude iz drzava koje nisu u EU.

Pa, to samo oni mogu.
Jastrebarsko kao prijatelj dece.
Međugorje kao mesto pojave ''gospe'' u neposrednoj blizini prebilovačkog stratišta..

To kao kad bi neko predložio da Aušvic danas bude gasno čvorište...
Uvijek ima crnje od crnjeg.Ne bi se iznenadio kada bi u neko dogledno vrijeme na mjestu logora napravili neku turisticku atrakciju...mah...ne znam...jasno mi je da su bolesnici ali ovakva dosjetljivost nije realna..za nepovjerovati jednostavno.

Ne kockoglavi.Nema potrebe da lazes sam sebe.Fazon je u tome zapravo da se vase dame trpaju sa skoro svima osim sa vama kržljane ;)
Vidjeli se kod one krađe da su to ustvari babe.
Razmisli, po vašim podacima dođe oko 70 000 Hrvata u Srbiju na godinu , u Hrvatsku dođe oko 200 000 turista iz Srbije i tko zna koliko bivših Srba iz Hrvatske koji se ne prijavljuju jer dolaze svojim kućama.
Po Facebooku ogromna većina su mlade cure koje dolaze u grupama na naše more, pa si ti sad misli.

Back