Hrvatska među 5 najopasnijih destinacija na svetu (La Gazzetta dello Sport)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahm, evo baš se vidi iz ovih postova....

Dalibore, da li ti misliš da su svi Srbi koji su ove godine otišli na letovanje u Hr idioti? Da li misliš da su išli tamo zato što su mazohisti, ili su želeli da svoj godišnji odmor provedu na Jadranu? O čemu vi uopšte pričate? O nekim pijanim turistima koji su poginuli zbog sopstvene nepažnje? To je moglo da im se desi u bilo kojoj zemlji na svetu i zato prestanite da postujete crnu hroniku iz hrvatskih novina, ukoliko to nije vezano za temu u onom smislu u kom je tema i postavljena.

Naime, posle ovoliko ispisanih strana, reći ću vam sledeće: na ovoj temi se radi o tome da li je bezbedno otići u Hrvatsku na letovanje u smislu neprijatnosti koje srpski turista može da doživi od raznih extremno orijentisanih ljudi - Hrvata, a ne da li će nekom turisti pasti cigla na glavu u Hrvatskoj i ubiti ga, ili će se napiti i pasti sa stene.

Ako nastavite da postavljate naslove iz hrvatskih novina koje nemaju veze sa temom, zatvoriću i ovo je poslednje upozorenje. Ne očekujem odgovor na ovo upozorenje.

Dalibore, da li ti misliš da su svi Srbi koji su ove godine otišli na letovanje u Hr idioti? Da li misliš da su išli tamo zato što su mazohisti, ili su želeli da svoj godišnji odmor provedu na Jadranu? O čemu vi uopšte pričate? O nekim pijanim turistima koji su poginuli zbog sopstvene nepažnje? To je moglo da im se desi u bilo kojoj zemlji na svetu i zato prestanite da postujete crnu hroniku iz hrvatskih novina, ukoliko to nije vezano za temu u onom smislu u kom je tema i postavljena.

Naime, posle ovoliko ispisanih strana, reći ću vam sledeće: na ovoj temi se radi o tome da li je bezbedno otići u Hrvatsku na letovanje u smislu neprijatnosti koje srpski turista može da doživi od raznih extremno orijentisanih ljudi - Hrvata, a ne da li će nekom turisti pasti cigla na glavu u Hrvatskoj i ubiti ga, ili će se napiti i pasti sa stene.

Ako nastavite da postavljate naslove iz hrvatskih novina koje nemaju veze sa temom, zatvoriću i ovo je poslednje upozorenje. Ne očekujem odgovor na ovo upozorenje.

Normalno je da nećeš raspravljati sa nama o tvom upozorenju, jer ti si moderator i tvoja je bitna, a naša ne. Tema je o stradanju ljudi u HR na letovanju, i baš glupo od nas što smo se drznuli da naglašavamo koliko stranaca tamo gine, pod sumljivim okolnostima. Da su Srbi ginuli, onda bi bilo beznačajno, jelda? OK, nastavi da tolerišeš hrvatske provokacije i uživaj u svom moderisanju koje je bilo perfektno, dok niste svi komplet počeli da držite stranu provokatorima, a zatvarate normalne teme u kojima se diskutuje. Eh, da, nalepi mi još koji poen, ili ban na 10tak dana jer sam se usudio da prokomentarišem. Zaista te ne razumem Reg. Šta se bre desilo, da više ne smemo ni da komentarišemo....

evo neznam dali je baš za ovu temu, radi se o potpunoj suprotnosti teme (dali su građani hrvatske sigurni u hrvatskoj zbog srba), pa ako nije napravio bi novu temu
Vozač "tamića" skrivio dvije nesreće u Novoj Gradiški: Mogu sve jer sam Bog i Srbin
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...iski-mogu-sve-jer-sam-bog-i-srbin/444121.aspx

Evo, o tome sam pričala. Očigledno je da ste rekli sve što ste imali o smrtnim opasnostima koje vrebaju u Hrvatskoj, pa ćemo zatvoriti temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back