- Poruka
- 22.671
Izopacenost pocinje jako rano.
Kad kao decacici od fratra prvi put uzmu cokoladicu.
Vidim da se dobro razumiješ u materiju.
Šta je tebi dao Pahomije? Cipiripi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izopacenost pocinje jako rano.
Kad kao decacici od fratra prvi put uzmu cokoladicu.
Sad postaje jasno odakle toliki debilizam i degeneracija kod suseda
jel misliš "komšija" ili "susjeda". ipak si ti naše gore list (oklaj boy)
Da li ti to nama želiš da objasniš kako je reč sused, ustvari vaša i niko drugi ne može da je koristi?
Da li ti to nama želiš da objasniš kako je reč sused, ustvari vaša i niko drugi ne može da je koristi?
Vatikanu je samo važno da nema pederastije i abortusa ko i kako pravi decu ''sa decom'' baš ih zabole![]()
Ne postoji "njihova rec", to je srpski, bilo da je sused, susjed, susijed ili kako god...
Meni je samo simpaticno kako se hrvati strastveno trude da makar malo izokrenu rec tako da ne bude bas onako kako govorimo mi u Srbiji...ne mislim na ovu konkretno, ima hiljadu primera.
Sta ce ovoliko incest forumasa ovde sto ne idu na neki svoj forum hrvatsko incestoidni????
Sta ce ovoliko incest forumasa ovde sto ne idu na neki svoj forum hrvatsko incestoidni????
Вероватно су на "њиховим" форумима избачени због глупости и превелике усташоидности...
***, nije tema ali je urnebes:Vidim da se dobro razumiješ u materiju.
Šta je tebi dao Pahomije? Cipiripi?![]()
Ne postoji "njihova rec", to je srpski, bilo da je sused, susjed, susijed ili kako god...
Meni je samo simpaticno kako se hrvati strastveno trude da makar malo izokrenu rec tako da ne bude bas onako kako govorimo mi u Srbiji...ne mislim na ovu konkretno, ima hiljadu primera.
Al si nas zaebooooo!!!
Vidis u Srbiji ima taj trauma centar a u Hrvatskoj to nisu traume to je uzivanje i stvarnost. Citao sam negde da je svako drugo dete u Hrvatskoj plod incesta.![]()
Al si nas zaebooooo!!!
Vidis u Srbiji ima taj trauma centar a u Hrvatskoj to nisu traume to je uzivanje i stvarnost. Citao sam negde da je svako drugo dete u Hrvatskoj plod incesta.![]()
Па видиш да је то ТРАУМА центар...
А код вас би пандан био: www.dodjikodchike.sjemeniste.frasti...ta.vishe.ne.daje.da.mu.se.igraju.sa.njeznikom
vidiš , ovo nikad neće biti dozvoljeno u Srbiji:
Naravno da ima hiljadu primjera. I više.
Svaka ona riječ koju je Vuk Karadžić uzeo iz hrvatskog jezika i napravio "srpski".![]()
Radna grupa za izmenu Krivičnog zakona Hrvatske, razmatra ideju da se rodoskvrnuće, tj. incest, izbriše iz kataloga krivičnih dela.
Uslov da se seks između brata i sestre, oca i kćeri ili majke i sina ne bi kažnjavao jeste da su obe strane punoletne i da su se u intimni odnos upustile pri zdravoj pameti i slobodnom voljom!
.......
Стварно су Хрвати јединствени , још нисам чула ни прочитала да се нека нација с толико озбиљности званично залаже за монголоидно потомство.
Па, кад толико инсистирају, треба их подржати.
Ионако су чланови те радне групе већ показали своју ретардираност, значи , потенцијала има на претек.
Kod nas nema pandama za http://www.incesttraumacentar.org.rs/