Hrvatska legalizuje incest?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ti to nama želiš da objasniš kako je reč sused, ustvari vaša i niko drugi ne može da je koristi?

Ne postoji "njihova rec", to je srpski, bilo da je sused, susjed, susijed ili kako god...

Meni je samo simpaticno kako se hrvati strastveno trude da makar malo izokrenu rec tako da ne bude bas onako kako govorimo mi u Srbiji...ne mislim na ovu konkretno, ima hiljadu primera.

Тема ме подсећа на онај стари виц:

Разводе се циган, пардон Ром и Ромкиња...
И каже судија:
- Од данас, више нисте муж и жена...
А Ром ће:
-Друже судија, значи она је мени поново сестра?

Vidim da se dobro razumiješ u materiju.

Šta je tebi dao Pahomije? Cipiripi? :hahaha::hahaha:
***, nije tema ali je urnebes:

b32abcf9507d6bf9dc4c8338c41ed557.jpg

Ne postoji "njihova rec", to je srpski, bilo da je sused, susjed, susijed ili kako god...

Meni je samo simpaticno kako se hrvati strastveno trude da makar malo izokrenu rec tako da ne bude bas onako kako govorimo mi u Srbiji...ne mislim na ovu konkretno, ima hiljadu primera.

Naravno da ima hiljadu primjera. I više.

Poslednja izmena od moderatora:
vidiš , ovo nikad neće biti dozvoljeno u Srbiji:

U Hrvatskoj člankom 28. Obiteljskog zakona je navedeno da brak ne mogu međusobno sklopiti krvni srodnici u ravnoj lozi, a u pobočnoj lozi sestra i brat, polusestra i polubrat, dijete sa sestrom ili polusestrom ili bratom ili polubratom svojega roditelja, djeca sestara i braće te polusestara i polubraće.

Iz opravdanih pak razloga sud može u izvan­parničnom postupku dopustiti sklapanje braka između djece sestara i braće te djece polusestara i polubraće, međutim zakonom nisu definirani spomenuti opravdani razlozi već o njima u svakom pojedinačnom slučaju odlučuje nadležni sud.

Radna grupa za izmenu Krivičnog zakona Hrvatske, razmatra ideju da se rodoskvrnuće, tj. incest, izbriše iz kataloga krivičnih dela.

Uslov da se seks između brata i sestre, oca i kćeri ili majke i sina ne bi kažnjavao jeste da su obe strane punoletne i da su se u intimni odnos upustile pri zdravoj pameti i slobodnom voljom!
.......

Стварно су Хрвати јединствени , још нисам чула ни прочитала да се нека нација с толико озбиљности званично залаже за монголоидно потомство.

Па, кад толико инсистирају, треба их подржати. :ok:

Ионако су чланови те радне групе већ показали своју ретардираност, значи , потенцијала има на претек.

Стварно су Хрвати јединствени , још нисам чула ни прочитала да се нека нација с толико озбиљности званично залаже за монголоидно потомство.

Па, кад толико инсистирају, треба их подржати. :ok:

Ионако су чланови те радне групе већ показали своју ретардираност, значи , потенцијала има на претек.

Nisi ni pročitala ni bitne postove o ovoj glupoj temi.

Vrati se par stranica nazad i pogledaj tko to i što "legalizira"....:lol:

Možda ti bude malo jasnije..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back