Hrvatska frustracija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako je to genocid onda je Jasenovac ultra mega giga genocidčina, a oluja dođe onda kao genocid na kub.
A u tim mjestima koje si pobrojala sve ukupnu nije ubijeno 1.000 ljudi.

Pa i Vukovar je bio legalan i legitiman cin oslobadjanja od raznih paravojnih bandi jer Hrvatska nije bila priznata.

naravno da je jasenovac bio genocid
ali to ne opravdava Vukovar i ostalo...
i procitaj pazljivo Konvenciju o genocidu, nije bitan broj...

Bas tako.

Sad mogu da se slikaju za EU, kao i Makedonci, bar za jos 4-5 godina.
Umesto da se resavaju zivotni problemi gradjana, da se obracunava sa kriminalom i korupcijom, sevaju tuzbe.
A jedan od preduslova su dobrosusedski odnosi.:rotf:

Tuzba ce da traje koju godinu, pa protivtuzba, pa zalba, pa ovo pa ono.....

a da ne pričamo što im je zemlja ogrezla u mafiji, gde se svako malo pa neko rokne u centru Zagreba!
:whistling:
ali...hleba i igara nikada narodu dosta!
Eto sad svi bruje o tuzbi,dakle kriminal im je sishao sa dnevnog reda!

prije nego to dozivis , placati ces cio zivot odstetu...:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAHAHAHAHA:hahaha::hahaha: kako nekome krila narasla (al ne krila anđela neg...):mrgreen:

:aaa::aaa: došla nam "hRvatska mAjka":aaa::aaa:

nego slavonija da pitam ako dobijemo tu tužbu kojim kataklizmičkim čudom hoćete li vratiti pare poreznim obveznicima sa zapadnog dela Hrvatske koji već 18.-tu godinu iz doprinosa i poreza izdvajamo za Slavoniju i Dlamaciju - teritoriju pod posebnom državnom skrbi" ...kad nam već ne želite zahvaliti na način da prestanete na izborima "sponzorirati" ovu 2ločinački haHaHDezeJ koji nas vodi u propast munjevitom brzinom???:evil:

PS aj nemoj se opet napraviti slepa:mrgreen:...i lepo mi odgovori na pitanje:rtfm:

Ja se jos secam kako mi je bilo milo kad smo oslobodili Vukovar i syebali ustasiju.

Pre toga su bas nesto bili *****li kako Vukovar ne smije past, jer ako si Vukovar dadne past, onda je pala cijela Hrvatska.

Bio je to divan dan, i neka repriza bude sto pre. U to ime, drugovi - ziveli!

Platicemo u robi, pre svega kerozinu i sibicama.

Tek ces da vidis sta je opca opasnost.

Bogami mi smo jednom doziveli da palimo ustasku, docekacemo i reprizu. A za odstetu - nastavi da sanjas, olosu krvatski.

vas dvojica mir

ili

ako vam je do dokazivanja po kriterijumu vojvode de Ševeningena Kosovo je prvo na redu za povrat...dakleM crta na južnu bojišnicu:mrgreen::hahaha::hahaha:

internet junačenje nije u opisu pravog SRSpatriJote:rtfm::hahaha:

Slavonije jel ti otac za laku noc pricao price o tome kako je klao Srbe i silovao srpsku decu??? Ajde priznaj necemo se ljutiti.

joj pa nemoj tako..mislim da smo mi ipak nesto vise od saamo povredjenih ljudi...pre svega mi smo srbi...a za mene srbin biti znaci pre svega kulturan..pravo da ti kazem bas me briga ciji je otac bio koljac ne zelim da mu znam ime..samo zelim da ga pravda stigne

nekako tesko podnossim kada se ponasamo kao oni
znas ja im nikada na ddnevniku 1999 necu zaboraviti reci
a pilotima NATO zelimo vedro nebo nad Srbijom,,,ipak ja im to nikad ne bih pozelela
mislim da to sve neko odgore vidi
ne ljuti se na mene
mi smo na istoj strani

joj pa nemoj tako..mislim da smo mi ipak nesto vise od saamo povredjenih ljudi...pre svega mi smo srbi...a za mene srbin biti znaci pre svega kulturan..pravo da ti kazem bas me briga ciji je otac bio koljac ne zelim da mu znam ime..samo zelim da ga pravda stigne

a pilotima NATO zelimo vedro nebo nad Srbijom,,,ipak ja im to nikad ne bih pozelela
ne ljuti se na mene
mi smo na istoj strani

krivi dnevnik si gledala. evo orginal

hej, pa nisam ja pisala konvenciju, i koliko mi je poznato nijedan Hrvat:rtfm:

Pa naravno,zato će te i da izgubite,te genocide imate samo vi umišljene u svojoj glavi.
Ali bit će zanimljivo uporediti Vukovar i oluju 200 streljanih muškaraca naprema 400 i nešto pobijenih baba i djedova, odlazak hrvatskih civila iz grada mirno u koloni i bombardovanje kolona izbjeglica iz Krajine. Pa vama ni Kahn iz najboljih dana ne bi pomogao sa tako šupljom odbranaom koja zabija autogolove:mrgreen:

Pa onda malo Gospić i Voćin, pa malo Sijekovac sa selom Ravne ili možda hm...tzv agresiju Srbije sa naprimjer agresijom Hrvatske na Bosansku Posavinu.

Mrkonjić vam damo kao bonus.

Oprez, Jugaslaven, da neb' bilo avijacije po toj glavi kockastoj.

teško da se desi da "tvoja nadripatriJotska" avijacija bombardira Varaždin:idea: a da ne okrzne 2/3 granica (slovenačku, mađarsku il austrijsku) za manevar:hahaha:...dakle brzo bi vas prizemljila ako ne Hrvatska onda jedna od ove tri države: Slovenija, Mađarska il Austrija
:rotf:
jer od Varaždina zračne linije je svega
9 km do slovenačke granice:rtfm:
26 km do mađarske granice:rtfm:
45 km do austrijske granice:rtfm:

sumnjam da bi oni dozvolili da im ratno vazduhoplostvo puno četnika se okreće nad njima:mrgreen:

Poslednja izmena:
Pa naravno,zato će te i da izgubite,te genocide imate samo vi umišljene u svojoj glavi.
Ali bit će zanimljivo uporediti Vukovar i oluju 200 streljanih muškaraca naprema 400 i nešto pobijenih baba i djedova, odlazak hrvatskih civila iz grada mirno u koloni i bombardovanje kolona izbjeglica iz Krajine. Pa vama ni Kahn iz najboljih dana ne bi pomogao sa tako šupljom odbranaom koja zabija autogolove:mrgreen:

Pa onda malo Gospić i Voćin, pa malo Sijekovac sa selom Ravne ili možda hm...tzv agresiju Srbije sa naprimjer agresijom Hrvatske na Bosansku Posavinu.

Mrkonjić vam damo kao bonus.
samo si zaboravio napisat da su išli na Ovčaru

ne ljuti se na mene
mi smo na istoj strani

jel to doista tocno...?
na dnevniku HRT....ako je onda je doista ogavno, samo nekako nemogu zamisliti...imas li slucajno limk...
p.s. od moje cijele porodice nitko nije bio ni u ustasama, ni u domobranima ni u partizanima...mi smo oduvijek multinacionalna gradanska porodica, a sto netko izivljava mrznju steti samome sebi i salje sliku u svijet o srbima onaku kakvu ne zelite da vas se vidi..
poz

jel to doista tocno...?
na dnevniku HRT....ako je onda je doista ogavno, samo nekako nemogu zamisliti...imas li slucajno limk...
p.s. od moje cijele porodice nitko nije bio ni u ustasama, ni u domobranima ni u partizanima...mi smo oduvijek multinacionalna gradanska porodica, a sto netko izivljava mrznju steti samome sebi i salje sliku u svijet o srbima onaku kakvu ne zelite da vas se vidi..
poz

evo linka

samo si zaboravio napisat da su išli na Ovčaru

Hajde Tilly miran,jel to opet neka povijesna istina iz bespuća,koliko znam na ovčari je streljano 200 zarobljenika,a žene,djeca i starci su napustili Vukovar pod pratnjom vojske što je opet bolja varijanta od vašeg rokanja po kolonama izbjeglica iz oluje ali jel teko sve je to mudra Hrvatska vlast procesuirala kao pojedinačne zločine i kaznila svoje bojovnike ogromnim kaznama od po 1-3 godine zatvora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back