south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
GZ:Sto mi ovo ne lici na hrvata nimalo, bar ne onog iz hrvatske..
hrvat.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GZ:Sto mi ovo ne lici na hrvata nimalo, bar ne onog iz hrvatske..
dajte da spremimo noz-zicu da napravimo srebrenicu, samo ovog puta od ovih inkvizitorskih ustasa, koji bi sve pokatolicili, prvo neka pogledaju unazad vekovima ko je bila katolicka crkva i sta je sve radila ljudima: ubijala ih pod izgovorom vestica, ili zato sto nije hteo da primi kataolicku veru. Znaci njima je u krvi da ubijaju i to bas krvavo, ovaj novi papa je takodje saradjivao sa nemcima za vreme drugog svetskog rata , a svi mu od katolika odaju cast kao heroju, sto znaci da se fasizam povampirio. Pojavljivanjem medija samo se iskrivila slika o nacistima i okupatorima, a dali na znacaj novim osvajacima (USA; MUSLIMANI;ENGLEZI; NEMCI), uskoro ce po njima postojati samo dve vere katolicka i muslimanska!south:hrvat.........iz banata
south:hrvat.........iz banata
UofC:Ljudi ignorisite ovu ***** zvijezdu iz Hrvatske. Ocigledno je da je daleko pametnija kada ima onu stvar u ustima nego tastaturu u rukama.![]()
Lepo receno, ispostovacu teUofC:Ljudi ignorisite ovu ***** zvijezdu iz Hrvatske. Ocigledno je da je daleko pametnija kada ima onu stvar u ustima nego tastaturu u rukama.![]()
kyo:ma sposobna je ona za obje stvari
provjereno
a za šta si ti sposoban?
to još nije provjereno...
dokaži i pokaži
kyo:bolje njemci nego srbi
sposobniji su
a sigurno je da ćemo pod njima bolje živjeti
u Njemačkoj cjene hrvate kao dobre radnike i ljude
priznajem nismo sposobni voditi gospodarstvo (što zbog ratnih šteta, što zbog &udala koje nam vode državu)
ali ne vidim ni da ste i vi što sposobniji
vi sve što dotaknete to se raspada....
slična smo balkanska bagra
kyo:aha da da
moš mislit
iz banata sa pozivnim 00385
(ajde mi daj broj mobitela pa ću te nazvat s telefonske govornice
pa da vidiš pozivni broj moje države, čak iz broja znat ćeš koji grad)
ajde sinko da si jadan jesi
al baš toliko....zzz
netočnoDraGo70:Jesi li ti onaj biserko iz Varaždina, rođen u Užicu, koji često putuje u Srbiju poslom, pa se sada pravi pametan??? 8)
kyo:ovo ću kopirat i stavit na hrvatski forum da vide kakvih sve poremećenih duša ima
i da se naša javnost zapita dal takvima kao što je ovaj
uopće treba graditi kuće o trošku nas poreznih obveznika
ili ćemo napravit referendum i reć NE
kyo:da branili svoje na tuđem teritoriju
tako smo mogli i mi braniti hrvate u Vojvodini kad ih je Milošević protjerivao devedesetih
hrvatima je gore u Srbiji sad
nego što je srbima u Hrvatskoj
danas baš bilo na vijestima intervju predstavnika Hrvata u Vojvodini
reko čovjek: "da bi barem imali prava ko srbi u Hrvatskoj ništa više"
kyo:i sad nakon svega ja (zajedno sa mojom cijelom obitelji) koji nemam nikve veze s prošlim ratom, radim u Hrvatskoj i plačam porez da bi nekome poput onogizroda sagradili kuću
a ko će platit porušene kuće onima (čitaj hrvatima) koje su srušili jugo-vojska pod direktivom Miloševića i aviona i tenkova koje je on i njegova politička elita poslala?
u mojem gradu u mojoj ulici ja sam odrastao uz prijatelja koji je Srbin i nemam ništa protiv Srba
ali protiv ljudi kao što je forumaš Šešelj bolje da se nikad niti ne pojave u Hrvatskoj
ШЕШЕЉ:Ја сам прикане рођен у Хрватској и имам држављанство, према томе нећеш ти да ми забраниш да уђем у земљу. Ја ћу једног дана, сести на сред своје ливаде крај гранатиране куће, дићи ћу шатор у сред Хрватске, дићи ћу српску заставу и рећи ћу:''Ово је Српска земља''. И имам потпуно право на то. Тако још увек стоји у земљишним књигама, да је Србин власник тог парчета земље у среб Хрватске, и ти ту ништа не можеш...
И не значи да ја мислим да треба побити све Хрвате и да нема оних који живе са Хрватима као прве комшије, ал' ти прво прочитај небулозе које је форумаш ''највећи издајник'' писао, па ако имаш имало мозга, биће ти јасно зашто сам синоћ написао онај пост... Ја немам ништа против нормалних Хрвата, али Усташе, домобране и будале које мисле да је Бљесак и Олуја једна супер ствар за Хрватску и није их брига за побијене Србе, е за такве нема речи шта би хтео да им кажем или урадим. Онај пост је исувише благ за такву сорту, немогу ни да их назовем, људи... :x :x :x
Ти оправдаваш усташка злодела Шешељевим митинзима?al bundy:Pa sto se ne obratis pismom Seselju da ti napravi kucu kad vas je on ubedjivao da cete biti deo Srbije na onim cirkuskim okupljajima 91. ? Al nije te slagao eto i postao si gradjanin Srbije pa razumem sto ga volis toliko.Nego sto uze drzavljanstvo sa mrskom sahovnicom koju ste tako gordo odbacili pomenute godine ?
Deratizator:Pa u hrv nista, reko ti, ne zanimate me. Samo cemo da uzmemo sta je nase. A dug u krvi niste jos platili, to ce naknadno da se raspravi, veruj mi. Situacija u svetu se menja svakog dana, pa ...
kyo:bojim se da ćeš se iznenaditi kad dođeš
pa te odbiju
al naravno ti bi tu odbijenicu mogao opet povezat sa nacionalnošću
al objasnit ću ti
Hrvatska sveučilišta rade po bolonjskom procesu
http://www.unizg.hr/nastava_studenti/
takoo da ima određenih izmjena
sa našim diplomama možeš raditi po cijeloj EU
jer smo u istom sustavu
dok se Srbija zajedno s Albanijom brčka u balkanskoj žabokrečini kvazi akademija
s čijim diplomama teško da može šta vani da se uradi
naravno da ne opravdavam samo podsecam na vojvodina obecanja i njegovu stetocinsku delatnost koja je Srbe u Krajni skupo kostala.jedite_kod_Joa:Ти оправдаваш усташка злодела Шешељевим митинзима?
И још нешто,Срби су били конститутиван народ.
al bundy:Pa sto se ne obratis pismom Seselju da ti napravi kucu kad vas je on ubedjivao da cete biti deo Srbije na onim cirkuskim okupljajima 91. ? Al nije te slagao eto i postao si gradjanin Srbije pa razumem sto ga volis toliko.Nego sto uze drzavljanstvo sa mrskom sahovnicom koju ste tako gordo odbacili pomenute godine ?
al bundy:naravno da ne opravdavam samo podsecam na vojvodina obecanja i njegovu stetocinsku delatnost koja je Srbe u Krajni skupo kostala.