Хрватска агресија на РС!

south:
hrvat......... :roll: iz banata
dajte da spremimo noz-zicu da napravimo srebrenicu, samo ovog puta od ovih inkvizitorskih ustasa, koji bi sve pokatolicili, prvo neka pogledaju unazad vekovima ko je bila katolicka crkva i sta je sve radila ljudima: ubijala ih pod izgovorom vestica, ili zato sto nije hteo da primi kataolicku veru. Znaci njima je u krvi da ubijaju i to bas krvavo, ovaj novi papa je takodje saradjivao sa nemcima za vreme drugog svetskog rata , a svi mu od katolika odaju cast kao heroju, sto znaci da se fasizam povampirio. Pojavljivanjem medija samo se iskrivila slika o nacistima i okupatorima, a dali na znacaj novim osvajacima (USA; MUSLIMANI;ENGLEZI; NEMCI), uskoro ce po njima postojati samo dve vere katolicka i muslimanska!

kyo:
bolje njemci nego srbi

sposobniji su
a sigurno je da ćemo pod njima bolje živjeti
u Njemačkoj cjene hrvate kao dobre radnike i ljude
priznajem nismo sposobni voditi gospodarstvo (što zbog ratnih šteta, što zbog &udala koje nam vode državu)
ali ne vidim ni da ste i vi što sposobniji
vi sve što dotaknete to se raspada....
slična smo balkanska bagra

Ovo boldovano je potpuno tačno. Ima u istorijskim knjigama pismo nemačkog SS-ovca Hitleru gde kaže da u Hrvatskoj sprovode genocid nad Jevrejima, Romima i Srbima mnogo istrajnije i temeljitije nego Nemci u Nemačkoj, Austriji, Poljskoj...
Čak se i ovaj SS-ovac zgrozio metodama koje su se sprovodile u Jasenovcu, Jadovnom, na Pagu... 8)

kyo:
aha da da
moš mislit
iz banata sa pozivnim 00385
(ajde mi daj broj mobitela pa ću te nazvat s telefonske govornice
pa da vidiš pozivni broj moje države, čak iz broja znat ćeš koji grad)
ajde sinko da si jadan jesi
al baš toliko....zzz

Jesi li ti onaj biserko iz Varaždina, rođen u Užicu, koji često putuje u Srbiju poslom, pa se sada pravi pametan??? 8)

kyo:
ovo ću kopirat i stavit na hrvatski forum da vide kakvih sve poremećenih duša ima
i da se naša javnost zapita dal takvima kao što je ovaj
uopće treba graditi kuće o trošku nas poreznih obveznika
ili ćemo napravit referendum i reć NE

Не да ћете да градите све што сте порушили него ћете да платите за све са каматом... Кад тад. Немој да мислиш да је прича завршена, Хрватска ће пре или касније морати да призна да је починила геноцид и етничко чишћење над српским народом. А држава настала вршењем геноцида не може бити међународно правно призната у облику у коме постоји. Па ћете да се чешете. А иначе реци вашим модераторима да ме не банују стално, само ми доказују како функционише ваша ''демокрација''. Овде дозвољавају Усташама да лупају којекакве глупости и да вређају, а мени се на вашим форумима не дозвољава ни да се региструјем.
А теби Севе саветујем да се оканиш политике и да радиш оно што најбоље умеш - да пушиш к__ц...
:-x :-x :-x

kyo:
da branili svoje na tuđem teritoriju
tako smo mogli i mi braniti hrvate u Vojvodini kad ih je Milošević protjerivao devedesetih
hrvatima je gore u Srbiji sad
nego što je srbima u Hrvatskoj
danas baš bilo na vijestima intervju predstavnika Hrvata u Vojvodini
reko čovjek: "da bi barem imali prava ko srbi u Hrvatskoj ništa više"

Немој да лупаш глупости, кад су Срби из Крајине '95-те стигли у Србију, Хрвати су већ били спаковани и спремни да беже за Хрватску. Укењали су се јер су се плашили одмазде Крајишника. Српска званична власт им је гарантовала сигурност, и лично знам пар случајева где је полиција реаговала и стављала се у заштиту Хрвата у Србији, поготово у Војводини. Умало нису почели да, поред све муке које су тад преживљавали, бију сопствени народ да би заштитили своје грађане, без обзира које су националности. Да се ја питам, после '95 у Србији није требало да буде нити један једини Хрват. Све је требало најурити... Али званична држава није хтела да учини тако нешто...

kyo:
i sad nakon svega ja (zajedno sa mojom cijelom obitelji) koji nemam nikve veze s prošlim ratom, radim u Hrvatskoj i plačam porez da bi nekome poput onogizroda sagradili kuću
a ko će platit porušene kuće onima (čitaj hrvatima) koje su srušili jugo-vojska pod direktivom Miloševića i aviona i tenkova koje je on i njegova politička elita poslala?
u mojem gradu u mojoj ulici ja sam odrastao uz prijatelja koji je Srbin i nemam ništa protiv Srba
ali protiv ljudi kao što je forumaš Šešelj bolje da se nikad niti ne pojave u Hrvatskoj

Ја сам прикане рођен у Хрватској и имам држављанство, према томе нећеш ти да ми забраниш да уђем у земљу. Ја ћу једног дана, сести на сред своје ливаде крај гранатиране куће, дићи ћу шатор у сред Хрватске, дићи ћу српску заставу и рећи ћу:''Ово је Српска земља''. И имам потпуно право на то. Тако још увек стоји у земљишним књигама, да је Србин власник тог парчета земље у среб Хрватске, и ти ту ништа не можеш...
И не значи да ја мислим да треба побити све Хрвате и да нема оних који живе са Хрватима као прве комшије, ал' ти прво прочитај небулозе које је форумаш ''највећи издајник'' писао, па ако имаш имало мозга, биће ти јасно зашто сам синоћ написао онај пост... Ја немам ништа против нормалних Хрвата, али Усташе, домобране и будале које мисле да је Бљесак и Олуја једна супер ствар за Хрватску и није их брига за побијене Србе, е за такве нема речи шта би хтео да им кажем или урадим. Онај пост је исувише благ за такву сорту, немогу ни да их назовем, људи...
:x :x :x

ШЕШЕЉ:
Ја сам прикане рођен у Хрватској и имам држављанство, према томе нећеш ти да ми забраниш да уђем у земљу. Ја ћу једног дана, сести на сред своје ливаде крај гранатиране куће, дићи ћу шатор у сред Хрватске, дићи ћу српску заставу и рећи ћу:''Ово је Српска земља''. И имам потпуно право на то. Тако још увек стоји у земљишним књигама, да је Србин власник тог парчета земље у среб Хрватске, и ти ту ништа не можеш...
И не значи да ја мислим да треба побити све Хрвате и да нема оних који живе са Хрватима као прве комшије, ал' ти прво прочитај небулозе које је форумаш ''највећи издајник'' писао, па ако имаш имало мозга, биће ти јасно зашто сам синоћ написао онај пост... Ја немам ништа против нормалних Хрвата, али Усташе, домобране и будале које мисле да је Бљесак и Олуја једна супер ствар за Хрватску и није их брига за побијене Србе, е за такве нема речи шта би хтео да им кажем или урадим. Онај пост је исувише благ за такву сорту, немогу ни да их назовем, људи...
:x :x :x

samo dobro pogledaj okolo da te nebi tkogod čuo
neželim nikome zlo pa tako ni osobama kao što si ti sa slabom mentalnom retardacijom

al bundy:
Pa sto se ne obratis pismom Seselju da ti napravi kucu kad vas je on ubedjivao da cete biti deo Srbije na onim cirkuskim okupljajima 91. ? Al nije te slagao eto i postao si gradjanin Srbije pa razumem sto ga volis toliko.Nego sto uze drzavljanstvo sa mrskom sahovnicom koju ste tako gordo odbacili pomenute godine ?
Ти оправдаваш усташка злодела Шешељевим митинзима?

И још нешто,Срби су били конститутиван народ.

Deratizator:
Pa u hrv nista, reko ti, ne zanimate me. Samo cemo da uzmemo sta je nase. A dug u krvi niste jos platili, to ce naknadno da se raspravi, veruj mi. Situacija u svetu se menja svakog dana, pa ...

Хвала колега баш сам то хтео да кажем, ал' мало ми речник жешћи, па нисам нашао тако одмерен и смирен начин да им кажем шта их чека. Јбг, мало сам нервозан кад ме очепи нека будала... :roll:

kyo:
bojim se da ćeš se iznenaditi kad dođeš
pa te odbiju
al naravno ti bi tu odbijenicu mogao opet povezat sa nacionalnošću
al objasnit ću ti
Hrvatska sveučilišta rade po bolonjskom procesu
http://www.unizg.hr/nastava_studenti/
takoo da ima određenih izmjena
sa našim diplomama možeš raditi po cijeloj EU
jer smo u istom sustavu
dok se Srbija zajedno s Albanijom brčka u balkanskoj žabokrečini kvazi akademija
s čijim diplomama teško da može šta vani da se uradi

Немаш ти појма... Иди на http://www.mas.bg.ac.yu/obrazovanje/3plus2/index.htm па поједи своје *****. Ја студирам по Болоњској декларацији, као и 90% студената. Кад завршим бићу маш. инж. који ће моћи да ради у целој ЕУ... На Београдском универзитету је остало још само пар факултета да заврше транзицију, а на Новосадском, на пример, већ су то урадили одавно. Тако да ми баш нисмо толико назадни колико мислиш... 8-)

al bundy:
Pa sto se ne obratis pismom Seselju da ti napravi kucu kad vas je on ubedjivao da cete biti deo Srbije na onim cirkuskim okupljajima 91. ? Al nije te slagao eto i postao si gradjanin Srbije pa razumem sto ga volis toliko.Nego sto uze drzavljanstvo sa mrskom sahovnicom koju ste tako gordo odbacili pomenute godine ?

Зато што је њима и циљ да не узмем, сви Срби који имају право, треба да узму Хрватско држављанство. Па кад се утврди тачан број Срба са Хрватским држављанством, онда ће Европа и свет морати да их питају зашто им толико грађана српске националности живи изван саме земље. И никакав више доказ о етнишком чишћењу ти није потребан. Само чисте бројке. А ако се одрекнеш држављанства данас, имовине сутра, порекла прекосутра, онда ћеш им дозволити да једног дана кажу како Срби никад на тим просторима нису ни живели. И ако ти неможеш да докажеш супротно...

al bundy:
naravno da ne opravdavam samo podsecam na vojvodina obecanja i njegovu stetocinsku delatnost koja je Srbe u Krajni skupo kostala.

Еј, ало, добро јутро, ја сам један од тих... Према томе ако имаш нешто против Радикала, прозивај ме на некој другој теми, а немој Усташама које су упале овде да држиш страну... Јел' можемо макар некад сложно? И мене мани са тим ста је било '91 или кад већ. Сине, ја сам тад имао 5 година и никад чуо за Шешеља. :roll:

Back