Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Ma... razumi ga makar malo. On je Hrvat :lol:
I ja sam -U-stasa.

ooooo.gif

Ratni zločinci tipa Ante Pavelić, Milan Martić, Maks Luburić, Rafael Boban, Milan Babić itd. nisu po zakonu kvalificirani da bi im se mogla odati počast na kovanicama. Zasluge se davaju samo zaslužnim pojedincima koji su ostvarili nešto na dobrobit zajednice i čovječanstva, a ne onima koji su radili na štetu ljudi i zajednice.
Haha koje poređenje
:dash: :whistling::dash:

Apsolutno se zlo koje su činile vlasti ndh ne mogu porediti sa zločinima Martića i Babića ako i postoje. Svi znamo šta je bilo izbacivanje Srba kao konstitutivnog naroda i masovan pritisak kao za ndh i onda su počela ubistva Srba. Ujo ne kaki.
Jesu li svi navedeni u istom društvu, optuženi i/li osuđeni kao ratni zločinci? Jesu! Kraj priče! Tvoja je stvar što se tebi činjenice ne sviđaju. To nije moj problem. ;)

Nitko nije izbacio Srbe kao konstitutivan narod, jer oni to nisu ni bili. Izazivam te da mi pronađeš bilo koji dio republičkog ustava u kojem se spominje riječ "konstitutivnost" i gdje piše kakva su to prava imali Srbi na osnovu te "konstitutivnosti". Ako mi to nađeš i pokažeš, obećavam da neću sudjelovati na ovom forumu godinu dana.

Back