savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.718
Не смеју, забрањено је на евро стављати СФ-ликове.Zar nije logicnije da ste na kovanicu stavili nekog od hrvatskih kraljeva?
.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не смеју, забрањено је на евро стављати СФ-ликове.Zar nije logicnije da ste na kovanicu stavili nekog od hrvatskih kraljeva?
.![]()
Да не бих пропустио твоје паметне постове.Zašto me sava savanović prati... Nemam još kovanica.. tek tamo iza Nove godine... Onda bude eurokovanica pa budem udijelio koju
Ja pokušavam, koliko je to moguće, biti realan, s obzirom da je nelako biti objektivan... Vidi se iz vaših upisa koliko je problematično i jedno i drugo...Да не бих пропустио твоје паметне постове.
Пази шта пишеш на српском форуму.Ово није место на које вас неколико из Хрватске може некажњено да врши нужду по Србији, српском народу, српској историји и Српској православној цркви.Ja pokušavam, koliko je to moguće, biti realan, s obzirom da je nelako biti objektivan... Vidi se iz vaših upisa koliko je problematično i jedno i drugo...
Нисмо још имали модератора отвореног фашисту који прети другима само због њихове националности.Пази шта пишеш на српском форуму.Ово није место на које вас неколико из Хрватске може некажњено да врши нужду по Србији, српском народу, српској историји и Српској православној цркви.
Овде сте гости и имате да поштујете домаћина.
Ја нисам дошао на хрватски форум да вређам Хрвате.
Taman okolo da napisu reci pesme "Tamo daleko"Zagreb -- Ovih dana se u hrvatskoj javnosti raspravlja o kovanicama hrvatskog evra.
Preciznije - da li Nikola Tesla treba da bude jedan od motiva koji će se nalaziti na kovanicama.
"To je istorijska prilika da ispričamo priču o čoveku koji se tu rodio, školovao i sagradio prvu hidroelektranu u Evropi", samo je deo statusa na Fejsbuku, svojevrsnog apela hrvatskoj vladi, dizajnera Davora Brukete.
![]()
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2021&mm=07&dd=16&nav_id=1891334
Sjajna ideja!
Ovaj EU znanstvenik će obogatiti lice jedne od najjačih valuta sveta, evra!
Ne znam, kaži ti.Pun forum i Srbija Tesli?
Wow, kak je lijepa ta povijest. Zamal pa istinita.Ne pišem ja. To pišu pokoljenja i pokoljenja i pokoljenja prije mene. Svi pišu i spominju Hrvatsku. Čak i veliki Dante u Božanstvenoj komediji. U Raju, naravno.Da je to bila samo Habsburška monarhija, ne bi austrijski nadvojvoda Ferdinand molio Hrvatski sabor da ga izabere za kralja Hrvatske.
S ovim odgovorom si dodatno potvrdio kolika si neznalica. Pa naravno da je latinski. Zar si slijep?Ima li ovdje tko obrazovan? Itko?
е,па зар нисте могли на еврић турити нпр., Бана Јелачића, да баш не спомињем "великане" из другог рата.Zašto me sava savanović prati... Nemam još kovanica.. tek tamo iza Nove godine... Onda bude eurokovanica pa budem udijelio koju
Lepo je napisao, a ti sad lažeš i pored napisanog, čemu to? Niko ne spominje Hrvate, većnjihovo laganje, vređanje, pljuvanje i... pa laganje.Нисмо још имали модератора отвореног фашисту који прети другима само због њихове националности.
Толико су их утаманили да дословно потомака и фамилије није остало.е,па зар нисте могли на еврић турити нпр., Бана Јелачића, да баш не спомињем "великане" из другог рата.
мсм., да сам вашег рода, да знам да су Хрвати- уташе Теслине благо је рећи утаманили,
90-тих све што потсећа на Теслу уништили..
мене би био блам,ето... ако можеш да разумеш
I šta kaže realnost posle onih fotografija vodopada obojenih u boje Srske zastave? A zvanični sajt zvaničnog praznika u Kanadi? A markica iz SAD?Ja pokušavam, koliko je to moguće, biti realan, s obzirom da je nelako biti objektivan... Vidi se iz vaših upisa koliko je problematično i jedno i drugo...
Toliko se diče tisućletnom kulturom, istorijom, bečkom školom, ne znam više čim i kada imaju priliku da prikažu makar delić toga svetu, oni stave Srbina.е,па зар нисте могли на еврић турити нпр., Бана Јелачића, да баш не спомињем "великане" из другог рата.
мсм., да сам вашег рода, да знам да су Хрвати- уташе Теслине благо је рећи утаманили,
90-тих све што потсећа на Теслу уништили..
мене би био блам,ето... ако можеш да разумеш
Само сам избрисао неофашистичке баљезгарије неколицине форумаша из Хрватске.Нисмо још имали модератора отвореног фашисту који прети другима само због њихове националности.
Ovo je “inclusivity” primer Hrvatske tolerancije, staviti Srbina na HR kovanicu.Sta je sa Rudjerom Boskovicem, Mohorovicicem, Tudjman, Starcevic, Radic, Krleza, Senoa, Jelacic, Tomislav, Marulic, Gundulic, svi bi bili bolji izbor od Tesle.
U svom skolovanju smo se vise doticali ovih nego Tesle. Ako smo ga spomenuli u fizici, u 7,8 razredu. Do tada nista. I onda u srednjoj, jednom, fizika. To e to.

Pa ne znam uistinu što to tebi kaže... Pretpostavljam da bi bilo logično da sjeverna amerika i srbija baštine prve dvije hidroelektrane u svijetu odnosno u europi kao ostavštinu Nikole Tesle... E sad zašto Srbije nema u toj priči nego je Hrvatska ta koja baštini njegovo praktično znanje i ima drugu hidroelektranu na svijetu, a prvu u europi i prvu upotrebu izmjenične struje u svijetu... To bi se vi dragi susjedi trebali zapitati...I šta kaže realnost posle onih fotografija vodopada obojenih u boje Srske zastave? A zvanični sajt zvaničnog praznika u Kanadi? A markica iz SAD?
jel imate i vi neku hidroelektranu s kraja 19tog i početka 20tog stoljeća...ono tipa bio Tesla u srbiji pa uputio srpske inžinjere kako da ju naprave i praktično upotrijebe produkt iste... a nemate, a dobro tko li će znati zašto je tomu tako... možda niste imali inžinjera u to dobaPozitivna diksriminacija
Sad ce opet o Pupovcu, i cetnickim bandama koje upravljaju Hr. To kad cujem toliki cringe feeling dobijem
Srbi kao masoni, sve poteze vuku iz sjene. Nije vazno sto im je prosjek godina 75, i imaju 8 razreda, ili srednju obrtnicku.![]()
zbog cega je fasista ,tebe u tvojoj kuci moze gost da vredja? Dozvolio bi mu to ?Нисмо још имали модератора отвореног фашисту који прети другима само због њихове националности.
Srbin katolikSta je sa Rudjerom Boskovicem, Mohorovicicem, Tudjman, Starcevic, Radic, Krleza, Senoa, Jelacic, Tomislav, Marulic, Gundulic, svi bi bili bolji izbor od Tesle.
U svom skolovanju smo se vise doticali ovih nego Tesle. Ako smo ga spomenuli u fizici, u 7,8 razredu. Do tada nista. I onda u srednjoj, jednom, fizika. To e to.
ok nemate, pitanje je bilo... onako...Ne znam za Srbiju. Pricaju stari da su gradili mini hidroelektrane na Orljavi.
kakve veze orljava ima sa srbijom... mislim ono ti mene pitaš jel sam propustio koji "čas"Geografija/zemljopis nije isla u skoli,, ha?