Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

I ti padaš na taj trač o ubijanju Tesline familije, i nema više Tesla u RH osim što sam ja s jednim išao u školu
Pogodi kako smo ga zvali
па нису све Тесле претпостављам живеле у Смиљану. неке су и претекле,
али ови из Смиљана баш и нису :(
и ја сам у школи имала другарицу, Даница Тесла, и шта са тим!?

не знам. мени је сумануто, иако заслужује сву пажњу овог света, да га баш Хрватска
стави на кованицу,ал ајд... ко зна зашто је то добро ;)

не знам. мени је сумануто, иако заслужује сву пажњу овог света, да га баш Хрватска
Znači ti želiš da Srbi u RH budu građani drugog reda

Znači ti želiš da Srbi u RH budu građani drugog reda

не желим ја ништа. ја теби рекох шта мислим на тему кованице са ликом Н.Т.
Цениш да су данас Срби у Хр.,грађани другог реда, и да ће аванзовати,
ако на кованици еврића буде лик Н.Тесле :lol:

па рекох ја... ко зна зашто је то добро ;)

Pravite se kao da su na vlasti isti iz prve polovice 1940-tih, ali dobro 1990. su Srbi i komunističkoj vlasti u SR Hrvatskoj vikali da su ustaše.
Udovoljiti vam ne možemo nikako, tako da nema smisla previše obraćati paznju na vašu dernjavu.

Srbija umesto što se brine da li će se Srbin pojaviti na novčanici, treba da radi na promociji istorijske istine. Na Teslu polažu isto pravo Hrvati koliko i Srbi. On je dokaz da su oni jedan te isti narod. Jezik je srpskohrvatski. Srbohrvati imaju tri vere. Srbohrvati imaju nekoliko dijalekata.

To je sušta istina koju su zablatile svetske sile obećanjima.

Требало би то урадити са мером и ПРИМЕРЕНО - да ставите Др МИЛА БУДАКА?! :cool:
budak-12-1-scaled.jpg
Tesla ili ništa..

Srbija umesto što se brine da li će se Srbin pojaviti na novčanici, treba da radi na promociji istorijske istine. Na Teslu polažu isto pravo Hrvati koliko i Srbi. On je dokaz da su oni jedan te isti narod. Jezik je srpskohrvatski. Srbohrvati imaju tri vere. Srbohrvati imaju nekoliko dijalekata.

To je sušta istina koju su zablatile svetske sile obećanjima.
Istina je da je Tesla najviše Amerikanac...

Onaj što je izmislio najprecizniji kalendar a vi još koristite stari julijanski??
Ja koristim gregorijanski. Da on. Opet logično je da hrvati pošto nemaju ni jednog naučnika svetskog kalibra, moraju da se kite ugarskim građaninom srpske nacionalnosti koji je živeo u Americi.

Što se mene tiće metite i Karađorđa. Milankovića. Đokovića. Imamo koliko hočeš svetskih ličnosti.

Možete i nekog mađarskog nobelovca ili Ivu Andrića.

Trampa!

:D

Back