- Poruka
- 202.177
Hvala što podržavaš istinu, lepo piše Tesla je Srbin rođen u Habsburškoj monrahiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala što podržavaš istinu, lepo piše Tesla je Srbin rođen u Habsburškoj monrahiji.
vidim postoje oprecna misljanja o Naucniku Nikoli Tesli.Molim kolegu @marsijaner koji je često na toj proslavi i Nijagarinim vodopadima da napiše koju reč.
Pogledajte prilog 1097467
Da, verovatno su manastri Krupu iz 1317. godine podigli Šveđani? Ili manastir Krku iz 1345. godine kojeg su sazidali Finci?https://croativ.net/orginalni-zapis-episkopa-hrvatske-grcko-iztocne-crkve-iz-1874-g-175/
Kad se Tesla rodio Srba nije bilo u Hrvatskoj tako da Tesla nije mogao biti Srbin.Aco vas tek 1922 "rodio".
Nemanjići su bili katolici Hrvati a oni su vas izmislili odnosno svetosavski političari su izmislili vas!
https://www.hop.com.hr/2020/08/14/e...juje-po-prvi-put-u-povijesti-tek-1799-godine/
*Hrvat
Croatian-American

Imao je putovnicu kao i većina Ljutih KrajisnikaI šta ti ovo govori, da je bio državljanin Austrougarske. Stavite Pavelića, ionako mu mise služite...
kao i vecina hrvata i je imalo SFRJ pasos.Imao je putovnicu kao i većina Ljutih Krajisnika
Da, hvala im za vođenje knjiga pa srpska propaganda ima kratke noge.
Pogledajte prilog 1097413
Pogledajte prilog 1097419
Ok, aj da zanemarimo dokument Srpske Dubrovacke Stamparije i uzmemo ovaj na nemackom. Ako Srba nije bilo zasto ste onda vi Hrvati govorili srpsko-hrvatskim jezikom?https://croativ.net/orginalni-zapis-episkopa-hrvatske-grcko-iztocne-crkve-iz-1874-g-175/
Kad se Tesla rodio Srba nije bilo u Hrvatskoj tako da Tesla nije mogao biti Srbin.Aco vas tek 1922 "rodio".
Nemanjići su bili katolici Hrvati a oni su vas izmislili odnosno svetosavski političari su izmislili vas!
https://www.hop.com.hr/2020/08/14/e...juje-po-prvi-put-u-povijesti-tek-1799-godine/
Srbi nisu jer nema spomena ni njima ni manastirima do 16.-17.st.Da, verovatno su manastri Krupu iz 1317. godine podigli Šveđani? Ili manastir Krku iz 1345. godine kojeg su sazidali Finci?
Cime se ono jos ponosio Tesla? Bas zbog toga mislimo da je dobro da ga sto vise drzava gura u prvi planZnam da ti je to teško prihvatiti, ali primijeti da je Hrvatima baš dosta glupo da im Srbi sugeriraju što i kako da čine. Ako želimo Pavelića, želino Pavelića, ako želimo Ratka Mladića, želimo Ratka Mladića. Ali jga, želimo staviti Teslu na kovanicu. Di je problem? Ne sviđa ti se to? Postani članom EU pa onda iznesi svoje primjedbe, ovako si irelevantan.
To da je Marko Polo s Korčule su nečije pretpostavke, a to da se Tesla ponosio hrvatskom domovinom je suhoparna provjerljiva činjenica.

Ko je to, nije Tesla?Znači Vučić laže kada mu u biografiji piše da je rođen u Srbiji
Podržavam prvi deo posta ali..Znam da ti je to teško prihvatiti, ali primijeti da je Hrvatima baš dosta glupo da im Srbi sugeriraju što i kako da čine. Ako želimo Pavelića, želino Pavelića, ako želimo Ratka Mladića, želimo Ratka Mladića. Ali jga, želimo staviti Teslu na kovanicu. Di je problem? Ne sviđa ti se to? Postani članom EU pa onda iznesi svoje primjedbe, ovako si irelevantan.
To da je Marko Polo s Korčule su nečije pretpostavke, a to da se Tesla ponosio hrvatskom domovinom je suhoparna provjerljiva činjenica.
U Hrvatskoj živi oko 130 Tesli, misliš da se i oni boje otići na groblje?Podržavam prvi deo posta ali..
Moja bivša je po majci, devojačko Tesla. Ima Tesli dosta u Beogradi i svi su iz okoline Gospića, Medaka ali niko se ne ponosi Hrvatskom.
Moja bivša se boji da ode na grobove predaka.
Da je Tesla živ, ne bih voleo da budem na vašem mestu kad bi vam se on obratio danas.
Ne znam ni kako se Tesla mogao ponositi Hrvatskom kada je preminuo pre nego što je Hrvatska postojala.
Što ne staviste neku sliku od tih vaših silnih "kraljeva"?
Ovo mi liči na ono..Pre smo upali u EU pa ćemo da licenciramo i ajvar i šljivovicu itd pa sada malo i Teslu..Može to da prođe kod EUkratije ali istorija pamti.
Ko nema svoje, otima tuđe.
U Hrvatskoj živi bar 50% pokatoličenih Srba.U Hrvatskoj živi oko 130 Tesli, misliš da se i oni boje otići na groblje?
Hahaha u to ni sam ne vjeruješ što pišeš.U Hrvatskoj živi bar 50% pokatoličenih Srba.
Vi niste bili baš tolerantni pa su morali menjati veru.
Za vreme tite vam vašeg, znam studente iz Drvara, Grahova koji su u Zagrebu morali menjati veru..svuda su bili vređani kao "troprsti". Mogu zamisliti kako im je bilo za vreme neZavisne DH ili austrougarske..
Eto, Hrvata u Srbiji koliko hoćeš..i neka ih, Bog im dao.
Vi ste Srbe počistili i prihvatate nazad samo one koji se više ne mogu razmnožavati.
Pa vi ste izgubili dva svetska rata i prošli nekažnjeno oba puta i zato ste još uvek nazi-faši.
I Srbi se opametili ali još samo da Srbijom zavladaju Srbi i da sklonimo ove titine udbokomunističke potomke pa da pravimo savez sa Magjarskom i Italijom i da vratimo svako svoje.
U Hrvatskoj živi bar 50% pokatoličenih Srba.
Vi niste bili baš tolerantni pa su morali menjati veru.
Za vreme tite vam vašeg, znam studente iz Drvara, Grahova koji su u Zagrebu morali menjati veru..svuda su bili vređani kao "troprsti". Mogu zamisliti kako im je bilo za vreme neZavisne DH ili austrougarske..
Eto, Hrvata u Srbiji koliko hoćeš..i neka ih, Bog im dao.
Vi ste Srbe počistili i prihvatate nazad samo one koji se više ne mogu razmnožavati.
Pa vi ste izgubili dva svetska rata i prošli nekažnjeno oba puta i zato ste još uvek nazi-faši.
I Srbi se opametili ali još samo da Srbijom zavladaju Srbi i da sklonimo ove titine udbokomunističke potomke pa da pravimo savez sa Magjarskom i Italijom i da vratimo svako svoje.
Otvori imenik Zagreba i potraži samo prezimena, Jović, Jovanović, Popović..Ha
Hahaha u to ni sam ne vjeruješ što pišeš.
Popis 1880. Karlovac, popis nekih 10 godina nakon što je Tesla pohađao gimnaziju u Karlovcuza tu velike hrvate koji i pisu i svojataju Nikolu Teslu , podsetio bih i da posete Karlovac , koji i je gle bio itekako dobro naseljen sa Srbima i da pogledaju u Arhivama ako i je nesto ostalio sta pise o NIKOLI TESLI.
Gimnaziju u Karlovcu.
koju i je marsovac davnih , davnih godina i sluzbeno i posecivao kao i privatno , jer , rodbina od moje ex i je iz tih krajeva.
i Muzej NIKOLE TESLE sa deo njegovih radova i je u BGD , vec od 50 tih godina 20 veka.
I tu mogu i videti njegova pisma , kao i sta je pisao po pitanju i ko je i staje.
Opet bi ti Srbin govorio Hrvatima koga i kako da slave. Šta te briga? Jel se mi bunimo što Srbija svojata Teslu? Pa ne, nazovi svoj aerodrom kako god želiš, može i general Gotovina, kaj me briga.pa postoji i cinjenice da je
tada i govorio o Jugoslaviji , a deo te zemlje ste i vi .
nego , ako vec treba i da slavite
slavite milosevica jer je on taj koji vam je omogucio da i postanete takozvano neovisni podkonjusarskim repom
Ovoliko nonsensa u ovako kratkoj poruci nije vredno diskusije.Znam da su najmanje 80% "Srba" pravoslavci drugih naroda. 1922. godine kada je osnovao SPC, Aco je sve pravoslavce iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Vojvodine pokrstio u Srbe, da je činjenica.
Dalmacija i Slavonija su regije u RH kao, recimo, Šumadija u Srbiji, zar to niste znali?
Srpskim rodom i hrvatskom domovinom, di je problem? Ponosimo se i Arsenom Dedićem, pa?Cime se ono jos ponosio Tesla? Bas zbog toga mislimo da je dobro da ga sto vise drzava gura u prvi plan![]()
46 184 "hrvata-srba"Popis 1880. Karlovac, popis nekih 10 godina nakon što je Tesla pohađao gimnaziju u Karlovcu
47 327 stanovnika, od toga 46 184 "hrvata-srba", čitava 85 pravoslavca u karlovačkoj opčini ili 0,0017%
Pogledajte prilog 1097637
Ma da, a i kad neko ugleda Teslu na cesti pomisli da je to srpski auto.Није проблем да ставите новчаница са тим ликом, само се очекивало нешто овако.
Без тога сви ће да помисле да је српски новчић.
Pogledajte prilog 1097624