Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
99.9% je laznoBla-bla... Nisi čak ni originalan u laganju i pisanju gluposti.
Nego, u toj istoj Britannici piše i povijest Srba i Srbije. Znači, i to je sve lažno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
99.9% je laznoBla-bla... Nisi čak ni originalan u laganju i pisanju gluposti.
Nego, u toj istoj Britannici piše i povijest Srba i Srbije. Znači, i to je sve lažno?![]()
Drz se svoga dojma i svoje staleNekako imam dojam da ti nisi sposoban pronaći svoje doope usred bijela dana, već ti drugi moraju pomoći u tome.
Ma naravno. Stvarnost treba biti prilagođena srpskim infantilnim željama.99.9% je lazno
Ne daš mi da se igram u tvojoj štali?Drz se svoga dojma i svoje stale
Glavno da podržava činjenicu da je bio hrvatski državljanin.I dalje nemenja činjenicu da je bio Srbin.
Ah, naravno. Kada su ti se raspale šarene laži, sad se pokušavaš izvući apsurdnom racionalizacijom.malo istine,malo lazi a opet nije iskljuceno da svi bulaznimo,ne znamo sta juce bilo a ne pre 1000 godina
To tvrdi svatko tko pati od deluzije. Nisam još čuo nijednog što pati od halucinacija koji tvrdi da pati od halucinacija. Svi se kunu da su objektivni i realni. Baš kao i ti.Ja sam objektivan i realan,ako cemo mastati to ti dobro ide....
Hrvatska na tom delu teritorije nije ni postojala. To je bila austro ugarska.Glavno da podržava činjenicu da je bio hrvatski državljanin.![]()
Ja se ne kunem ali se ti kunes u nesto sto nikad nije postojalo,kakva je to bolest posto si strucnjakTo tvrdi svatko tko pati od deluzije. Nisam još čuo nijednog što pati od halucinacija koji tvrdi da pati od halucinacija. Svi se kunu da su objektivni i realni. Baš kao i ti.![]()
ne nego ne verujem u zvanicne gluposti koje prosipaju a takvi slicni tebi to kupe ko usisivacAh, naravno. Kada su ti se raspale šarene laži, sad se pokušavaš izvući apsurdnom racionalizacijom.![]()
Slobodno tamo ti je i mjestoNe daš mi da se igram u tvojoj štali?
Ne ,nema veze sa srpstvom vec sa zdravim razumom,isto vazi za sve nacije ne samo za hrvateMa naravno. Stvarnost treba biti prilagođena srpskim infantilnim željama.![]()
Mda, vjerujemo krstinim forumašima, a ne glupoj BritanniciКако да не "покварена империја" - како Амери тврде и користе је за прљаве геополитичке ствари
Znao sam da imaš štalu. Ipak ste bili 450 godina pod Turcima. Logično.Slobodno tamo ti je i mjesto
Tamo gde sam rodjen i gde su generacije mojih zivjeli nije bilo Turaka,ali sam stalu imao za takve kao ti,da ih nahranim kad naleteZnao sam da imaš štalu. Ipak ste bili 450 godina pod Turcima. Logično.![]()
Rođen u ZagrebuTamo gde sam rodjen i gde su generacije mojih zivjeli nije bilo Turaka,ali sam stalu imao za takve kao ti,da ih nahranim kad nalete
Eto ti sada! Znači Srbi opet žive u nekakvoj zabludi, samozavaravanju i deluziji!
Da nisi žgoljavi siromašak, imao bi kuću i stol za nahranit, a ne bi ugošćivao u štali ko da si govedo.Tamo gde sam rodjen i gde su generacije mojih zivjeli nije bilo Turaka,ali sam stalu imao za takve kao ti,da ih nahranim kad nalete
Naš euro će biti ljepši.Eto ti sada! Znači Srbi opet žive u nekakvoj zabludi, samozavaravanju i deluziji!
Evo ga i na srebrnjaku
Pogledajte prilog 982964
Zavisi od gosta,za goveda stalaDa nisi žgoljavi siromašak, imao bi kuću i stol za nahranit, a ne bi ugošćivao u štali ko da si govedo.
NeRođen u Zagrebu
Jedini euro sa Srbinom! I jeste!Naš euro će biti ljepši.![]()
E tu je greška. Računaš po sebi. Ne vole svi štale kao ti.Zavisi od gosta,za goveda stala
Eto, konačno da netko pohvali izbor. Bravo!Jedini euro sa Srbinom! I jeste!
Pravi jugoslovenski.![]()
Kome smeta stala,stala te prehranila,ti imas nesto protiv ljudi koji su siromasni matrijalno,mislis da si bolji od njih?E tu je greška. Računaš po sebi. Ne vole svi štale kao ti.,