Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Komso je spamer, da mu ljudi ignoriraju teme, ne bi toliko ni pisao.
Pa bio je banan jedno pet milijuna puta i opet se vraca.
Jednostavno je nepopravljiv.
Ja da sam mod njegove teme uopce ne bi ni otvarao, to odmahnes rukom i prodjes, ovako se samo bezveze nasekiras.

Није спамер.. Огорчен је на то како се води форум и одлучио је да екстремизмом га загади

Није он уопште муџахедин ни муслиман ....него ми је пун куфер локаних срба

Није спамер.. Огорчен је на то како се води форум и одлучио је да екстремизмом га загади

Није он уопште муџахедин ни муслиман ....него ми је пун куфер локаних срба
Ja bi ruku u vatru dao da je placen za spamanje.
On svoje spamanje shvaca ozbiljno, poput onih Japanaca strojovodja koji se ubiju ako im vlak zakasni minutu.

Evo da se sutra krstarica pretvori u cisto cetnicki forum bez ustasije i balinluka, postalo bi dosadno.

On svoje spamanje shvaca ozbiljno, poput onih Japanaca strojovodja koji se ubiju ako im vlak zakasni minutu

Ма није .... Он практично повећава гледаност форума .... Власнике само то занима .. зато и доливауље на ватру ....

On svoje spamanje shvaca ozbiljno, poput onih Japanaca strojovodja koji se ubiju ako im vlak zakasni minutu.

Evo da se sutra krstarica pretvori u cisto cetnicki forum bez ustasije i balinluka, postalo bi dosadno.

Није се убио .. него је дао оставку директор железница Јапана јер је у прошлој години укупно кашњење било 10 минута

Ето како Ви деформишете реалне податке

Ма није .... Он практично повећава гледаност форума .... Власнике само то занима .. зато и доливауље на ватру ....
Ja njegove teme u 95% slucajeva obidjem zato sto ih je previse i sve su na isti kalup, a sutra da Komso ode, gdje bi ljudi i na cijim temama trolali.

Kako je RH obezbedila članstvo u EU, ustaškim zločinima u WW2?
A jel znaš kako je RH dobila srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu?
Pa isto ustaškim zločinima
Uglavnom, ako te netko pita nešto za RH, odgovor je ustaše
Npr, koje pivo je najbolje, odgovor glasi "ustaše"
Gdje je na moru najljepše - ustaše.
EU NACI.jpg large.jpg

Па ниј етачно

То је повест Хрватске у Британики ....

Све лепо више да су вас јашили Угри и Швабе .. и да сте њихов накот ....Ћали се Великој Британији када је ставила те податке о Вама

Србе сигурно нико ниј епитао шта да стави се у британику
Ne piše tako. Daj to susjedovom malom da ti točno prevede.

Па ниј етачно

То је повест Хрватске у Британики ....

Све лепо више да су вас јашили Угри и Швабе .. и да сте њихов накот ....Ћали се Великој Британији када је ставила те податке о Вама

Србе сигурно нико ниј епитао шта да стави се у британику
Pusti sada koga je jahao Švaba o koga Turčin, ko je čistio švapske a tko turske štale - relevantno za tvoju frustraciju, ali irelevantno za temu.

Mene zanima kako komentiraš činjenicu da će jedna valuta koja pokriva najveći brolj ljudi na kugli zemaljskoj, oko 445 miliona ljudi,
uskoro imati kovanicu na kojoj će na jedno strani biti Srbin imenom Nikola Tesla, a s druge strane će biti šahovnica.

Back