Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.201
Subliminalna poruka da ce i Srbija uskoro u EU.
Jedva cekam da se izljubimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, i poluslužbeno je:
Iskristalizirali su se sljedeći prijedlozi. Motivi će biti šahovnica, i to na svim kovanicama, zatim karta Hrvatske, kuna, Nikola Tesla te glagoljica.
Čestitam komšije, jedan Srbin će se naći na novcu Europske Unije.![]()
Odlično je kojega @MOST6 postavio na konstataciju jednog drugog forumaša da nešto poput Hrvatske nije postojalo u vrijeme Nikole Tesle.
Hrvatska je bila kraljevina unutar Habsburške monarhije, kasnije Austrijskog carstva, Austrougarske.
Pokušava se Hrvatsku svesti na status Slovaka i njihove zemlje koji nisu imali ni 1 posto hrvatskog statusa u povijesti.
Subliminalna poruka da ce i Srbija uskoro u EU.
![]()
Dobro, sta si se ti toliko uzjogunio?Ево како је Хрватска обезбедила Чланство у ЕУ
![]()
Povod za Jasenovac ili za zločine nad civilima 1914? Ajde bre, akrepi ustaški, imate stotinu nikova na ovom portalu. Misliš da ću sa tobom da se raspravljam, bitango vatikansko - ustaška.?! Ne, jer ne želim da konzumiram klometol. Od vas hijena ima više stida. Gotovo da i live nemam kontakta sa vama, jer mi se gadite, a i ne želim da popijem krivičnu prijavu, jer bi nekom lobanju otvorio. Ajde, sad gas, i nastavi raspravu sa nekim ko ima jači stomak za vaše ustaško baljezganje! Isto važi i za ostale iz tvoga nakota. Možeš ovde da se kreveljiš, no samo kaži kad da dođem u Vukovar da ti se najebem matere. Gde god hoćeš. ....vozdra, bitango vatikanska.
Dobro, sta si se ti toliko uzjogunio?
Da se mene pita ne bi ga stavio na eure.
Zasto cinkas forumske kolege?Ауууу... 10 постова се рачуна у јогуњење ...
Како хрвати имају утисак о себи
![]()
?Zasto cinkas forumske kolege?
Tu si maloprije kukao sto ustasija nije banana.
Tu si maloprije kukao sto ustasija nije banОВАna.
Mene su stoput cinkarili, ali ja nikada nikome nisam prijavio profil ili upis osim jednoj jedinoj osobi tu na krstarici koja je ekspresno uklonjena s razlogom.
Potkrijepio sam podatke o toj osobi clancima iz crne kronike, inace koliko god me netko napadao, nisam mu zazivao ban.
Mislili smo staviti Dražu, ali Draža nije postojao, on je mit. (nema grob)lepo od hrvata sto su stavili srbina teslu na novcanicu jel pop djujic sledeci?![]()
Nije problem, ali to je na Balkanu dio folklora koji moderatura jednostavno ne sankcionira, ili sankcionira samo djelomicno.кукао ?
Пази .. Мачак ... То је ултиматум .. Зашто нешто није по дужности и без пријава рађено .. Значи није кукање....
Са усташом који се изругује мртвм стотинама хиљада .. нема приче ....
Проблем?
Nije problem, ali to je na Balkanu dio folklora koji moderatura jednostavno ne sankcionira, ili sankcionira samo djelomicno.
Ja koliko vidim, forumska ustasija dobije ban kada prekardasi.
Dobijem ga i ja, dobije ga i cetnicad.
Ja se npr. sjecam Forum.hr od prije desetak godina koji je bio hiperustaski.Овде ти је бановање усташије као у Хагу ....
А то ће се променити
Ja se npr. sjecam Forum.hr od prije desetak godina koji je bio hiperustaski.
Kakva je bila krstarica prije desetak godina, to ne znam.
Zasto bi mijenjao forum i kako?
Pa vlasnik foruma je taj koji odlucuje na koji ce se nacin voditi forum.
Ja sam izbjeglica s indexa gdje je jednom davno vladala sloboda izrazaja, dok ga Matija Babic nije odlucio pretvoriti u etnicki cisto, hiperustasko igraliste.
Vjeruj mi da takva mjesta gdje se svi tapsu po ramenu vremenom okostaju.
Stajaznam, ono sto ja vidim je da ustasija i balinluk uopce nisu pretjerano zasticeni.Па форум ј ебио хипер ДОСовски .. па је сада Монархо Муџахедино Усташки
Форум се мења .. одлазе једни долазе други
Тако и природно и ово стање че се променити
Je, baš je Babić ustaša, lol.Ja se npr. sjecam Forum.hr od prije desetak godina koji je bio hiperustaski.
Kakva je bila krstarica prije desetak godina, to ne znam.
Zasto bi mijenjao forum i kako?
Pa vlasnik foruma je taj koji odlucuje na koji ce se nacin voditi forum.
Ja sam izbjeglica s indexa gdje je jednom davno vladala sloboda izrazaja, dok ga Matija Babic nije odlucio pretvoriti u etnicki cisto, hiperustasko igraliste.
Vjeruj mi da takva mjesta gdje se svi tapsu po ramenu vremenom okostaju.
Kako je RH obezbedila članstvo u EU, ustaškim zločinima u WW2?Ево како је Хрватска обезбедила Чланство у ЕУ
![]()
Jeste i to je najbolje opisao nas Pravoslavni mistik Basara s indexa kada je rekao da nema povampirenijeg ustase od onog crvenog.Je, baš je Babić ustaša, lol.
Činjenica je da će Srbi, hrtvaskom zaslugom, dobiti Srbina na kovanici EUBtw. odlutali smo s teme o manijaku iz golubarnika.
Ja bi stavio Broza.а нека ставе и Павелића и Јосипа .... дали су им дрћавност .. а Месић ће објашњавати како је то нормално јер су оба пута Крвати
били и уз павелића и уз јосипа .. те су стога победили