"Hrvati, vaš najpametniji državljanin Gari Kasparov je rekao: 'NATO je gotov.' Zato vam ostaje da se pripremite za dolazak Srba."

Ne zele Srbi da okupiraju Hrvatsku, vec srpska Sluzba.

Srpski udbasi su okupirali Srbiju, pa su hteli i vecinu Hrvatske, celu BiH, Makedoniju, CG. Hteli su da kontrolisu sav kapital, od Triglava do Soluna.

Sto samo pokazuje da su ne samo bolesnici, nego i idioti. Ta kolicina potpune kontrole kapitala je nevidjeni bolidizam.

Na nesrecu gradjana Srbije, ostali su samo da kontrolisu kapital u Srbiji, i okupacija im se svela samo na okupaciju Srbije.

Evo vidimo danas da Mile Ronhil hoce da ponudi svoju bulju srpskoj Sluzbi da ova potpuno kontrolise sve i u Republici Srpskoj.

Koji bolidi.

Po meni Hrvati sve više se pretvaraju u podgrupu Srba. Zanimaju ih procesi u Srbiji, pružaju podršku, slušaju našu muziku, frendli su prema Dodiku, frendli su prema nama...
Naravno, ima i starčevićanaca, koji ideologijom pokušavaju da ih skrenu s tog prirodnog toka. No, više od pravaša, treba se čuvati titosita, koji pokušavaju da nam podvale titoizam.
Generalno, ja sam zadovoljan Hrvatima. :D

Хрвати ће изгубити националистичка осећања оног момента кад престану да мрзе Србе......њихове газде и њихове службе то знају и труде се да одрже мржњу али то све теже иде са новим генерацијама. Без константног генерисања мржње према Србима Хрватска држава је неодржива на дуже стазе. Сплит све више личи на Београд, а Истра је већ дуже време права мала оаза у којој се Срби лепо осећају
To su vaše seljačko-primitivne floskule koje izvlačite uz gatanje iz graha. Najsmješnije je što postoji dovoljan broj nižeinteligentnih osoba koji vjeruju u gluposti. :kafa:

Po meni Hrvati sve više se pretvaraju u podgrupu Srba. Zanimaju ih procesi u Srbiji, pružaju podršku, slušaju našu muziku, frendli su prema Dodiku, frendli su prema nama...
Naravno, ima i starčevićanaca, koji ideologijom pokušavaju da ih skrenu s tog prirodnog toka. No, više od pravaša, treba se čuvati titosita, koji pokušavaju da nam podvale titoizam.
Generalno, ja sam zadovoljan Hrvatima. :D
Odmah mi je lakše kad si ti zadovoljan. :ok: :kafa:

Back