Hrvati uredjuju vesti B92?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste...tako je...u pravu si...sad i drugu pilulu da uzmes i na lalanje :):)
Kad se probudis, radicemo na pravopisu 8-) I da se ne uzbudjujes, zabranio je cika doktor jos onomad :razz:

E jadan si koliko si težak........To što ti navodiš je očigledna greška u kucanju........Jadno čega se ti hvataš u nedostatku argumenata....To samo tako deca u osnovnoj školi rade.............

A znači sad ja shvatam gde se ti informišeš......Izvor informacija ti je do.......j.ja.......Verovatno i rečnik odatle koji svestrano ovde ispoljavaš.......Pamet si već dokazao............

A šta ti ovde pro.kenj.avaš podaniče centralne otadžbinske uprave....Ja ti govorim moje viđenje stvari a ti samo licitiraš nekakve gluposti i izbegavaš odgovor.......Samo se.re.š a nekažeš tvoje viđenje stvari....Nemaš ti dovoljno mozga za takve stvari.......Nemoj mnogo da se pros.er.av.aš i da potcenjuješ ljude koji imaju neko znanje koje ti nemaš........

Ti imas ozbiljan problem a ja sam mislio da se salis.:roll: Izvini:roll:

8-)

Ili jos bolji primer: apsolutno svi koji zive u istocnoj Srbiji su postali Vlasi za one koji zive sa leve strane Morave... :lol: Posle kazu kako se sami ne podvajamo.

Ako nema druge nacije ,smetaju nam Srbi iz drugih gradova ,ili u istom gradu samo iz drugog dijela ,ili iz istog dijela samo drugog prezimena ,ili istog prezimena samo drugačijih navika. Nikad da se opametimo i sjetimo one poslovice "Rđavom qrcu i dlake smetaju"
PS
Smetaju nam svi koji se" drznu" da razmišljaju drugačije i onda počinje "vaganje srpstva " i normalno ako ne misliš isto ti si petokolonaš,izdajnik,kako jedan debil reče "krvat"itd...
TUUUUGGGGAAAA!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(

A šta ti ovde pro.kenj.avaš podaniče centralne otadžbinske uprave....Ja ti govorim moje viđenje stvari a ti samo licitiraš nekakve gluposti i izbegavaš odgovor.......Samo se.re.š a nekažeš tvoje viđenje stvari....Nemaš ti dovoljno mozga za takve stvari.......Nemoj mnogo da se pros.er.av.aš i da potcenjuješ ljude koji imaju neko znanje koje ti nemaš........

vala ako je i od ekonomiste jako je... :lol:

mora da ti je neko dao akredtiv za ovako bogat intelektualni kapital gde si skladishtio tu investiciju i multiplikovao je sa lombardnom stopom te sada mislish da ti je ekonomski rast u toj meri jak a u stvari ti je vrednosni papir ekomske moci nelikvidno deflatoran..... :lol:

Ja ne znam zasto radikali kritikuju B92!Pre izbora prateci ovu televiziju utvrdio sam da su radikali bili ubedljivo najvise puta emitovani,a narocito sa onim nebuloznim spotom u kome govore da dolazi njihovo vreme,te poslednja uloga Baneta Cvejica...Ne znam samo sta je "radikalski" pesnik time hteo da kaze:)

vala ako je i od ekonomiste jako je... :lol:

mora da ti je neko dao akredtiv za ovako bogat intelektualni kapital gde si skladishtio tu investiciju i multiplikovao je sa lombardnom stopom te sada mislish da ti je ekonomski rast u toj meri jak a u stvari ti je vrednosni papir ekomske moci nelikvidno deflatoran..... :lol:

Ne znaš ni šta si sada rekao......Svaka ti čast dokazao si svima da pojma nemaš o čemu se ovde govori a još manje o onome o čemu tako strastveno polemišeš..........

Ako nema druge nacije ,smetaju nam Srbi iz drugih gradova ,ili u istom gradu samo iz drugog dijela ,ili iz istog dijela samo drugog prezimena ,ili istog prezimena samo drugačijih navika. Nikad da se opametimo i sjetimo one poslovice "Rđavom qrcu i dlake smetaju"
PS
Smetaju nam svi koji se" drznu" da razmišljaju drugačije i onda počinje "vaganje srpstva " i normalno ako ne misliš isto ti si petokolonaš,izdajnik,kako jedan debil reče "krvat"itd...
TUUUUGGGGAAAA!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(

Mikula kakvo je vreme u Zagrebu danas?
Hoće li kiša ili sneg?
Ili će da padne još koja srpska glava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back