To je ona izmisljena nacija koja je nastala od takodje izmisljene nacije koju je izmisli drug Tito pa posto nije imao drugo ime da joj da nazvao je po religiji Muslimani... E kad su oni videli da im to ne prolazi u modernom svetu onda su se prekrstili (promenili ime) u Bosnjaci... kako bi neupuceni sirom sveta mislili da su ima Hrvati i Srbi okupirali zemlju... jer je logicno da zemlja dobije ime po narodu, a ne obrnuto... Za sto godina ta ce prica da legne i Hrvati i Srbi ce u BiH biti manjine iako su tu duze od svakog Bosnjaka...
E sad... ko ima obraza on ce to i da prizna... Moja komsinica Sabiha cak zna i ime svog pretka koji se pokrstio i postao beg u Mostaru... ne krije to isto kao sto se ponosi svojom muslimanskom verom... i nema problema...
Kad sam letos bio u Ankari sa jednim Hravtom iz Zepce, poverio mi se da mu je prisao jedan Turcin pa cuvsi da je iz BiH zapitao ga "jel tamo vise nema Srba i Hrvata... sve ste ocistili"... Toliko o medjunarodnoj percepciji koja vam ide u prilog, ali i na dushu...
Moj kolega sa posla Hajradin R. iz Pazara... kaze "kako ja da budem Bosnjak kad nemam veze sa Bosnom ikad sam do juce bio Musliman... ja sam Musliman!" i svi to postuju... ima logike... Neka bude ko sta hoce... samo nemojte vise rekonstruisati istoriju ko Boga vas molim... Sramota je...