Hrvati, Srbi ili Rusi?

• Začetnik teme Začetnik teme alkar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...u-opljackali-hrvati-srbi-ili-rusi/412524.aspx

BRITANSKI mediji su objavili kako su poslovnicu svjetski poznate draguljarnice Harry Winston`s u Parizu, opljačkale osobe koje su govorile "balkanskim jezikom" za kojeg policija vjeruje da je "ili Srpsko-hrvatski ili Ruski".

zašto je kretenima sa zapada najlakše optužit Balkan za svoja srhnja? ili su možda ljudi sa ovih perostora sposobniji puno od debilasti zapadnjaka.

a otkud je ruski jezik balkanski..:rotf: :hahaha: :hahaha:, Balkan do tokija :hahaha:

Silovao me Balkanac! Kako znate? Sve sam sama morala da radim!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Englezi su ponajgluplja nacija u Evropi... Pre par godina svabe su sprovele istrazivanje na nivou Jevrope, a u vezi pismenosti i edukacije, znaci objavili su da su Englezi nepismeni, sto su im oni grdno zamerili...
Mene jedan englez komsija stalno pita : a kako je kod vas u SIBIRU, dzaba idijotu pricati sa SERBIA i SIBIRIA nemaju nista zajednicko...
Tako i taj njihov radnik balkanski jezik ruski...

Prije par godina sam procitao u novinama jednu anketu koja se sprovodila u Engleskoj o istoriji, bilo je jedno vde-tri izvale ali sam zapamtio da se 30% anketiranih Engleza moglo zakleti da je Konan istorijska licnost.:lol:

Back