gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Kako verovati CNN-u kad lažu čim objave ili kažu jednu reč?Opljačkali su nakit u vrednosti od 100 000 000 dolara (po CNN-u). Pohvala je što misle da su naši![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako verovati CNN-u kad lažu čim objave ili kažu jednu reč?Opljačkali su nakit u vrednosti od 100 000 000 dolara (po CNN-u). Pohvala je što misle da su naši![]()
Kako verovati CNN-u kad lažu čim objave ili kažu jednu reč?![]()
Pomenuće nas u nekom novijem izdanju vesti.Ionako ne znaju ko je ko a mi smo krivci zadnjih 20 godina.Nisu pomenuli Srbe. Mora da lažu![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...u-opljackali-hrvati-srbi-ili-rusi/412524.aspx
BRITANSKI mediji su objavili kako su poslovnicu svjetski poznate draguljarnice Harry Winston`s u Parizu, opljačkale osobe koje su govorile "balkanskim jezikom" za kojeg policija vjeruje da je "ili Srpsko-hrvatski ili Ruski".
zašto je kretenima sa zapada najlakše optužit Balkan za svoja srhnja? ili su možda ljudi sa ovih perostora sposobniji puno od debilasti zapadnjaka.
Mozebit da su bili Crnogorci![]()
Svi su oni alavi na kamenje,čak toliko da pre vremena završe pod njim.Plačka im je u genima,tako da sva njihova mržnja poziče iz pljačkaških poriva.je l na slobodi onaj ustasha Zagorac?
on je chovek alav na dijamante drago kamenje i tako to
Svi su oni alavi na kamenje,čak toliko da pre vremena završe pod njim.Plačka im je u genima,tako da sva njihova mržnja poziče iz pljačkaških poriva.
Opljačkali su nakit u vrednosti od 100 000 000 dolara (po CNN-u). Pohvala je što misle da su naši![]()
Silovao me Balkanac! Kako znate? Sve sam sama morala da radim!!!
Englezi su ponajgluplja nacija u Evropi... Pre par godina svabe su sprovele istrazivanje na nivou Jevrope, a u vezi pismenosti i edukacije, znaci objavili su da su Englezi nepismeni, sto su im oni grdno zamerili...
Mene jedan englez komsija stalno pita : a kako je kod vas u SIBIRU, dzaba idijotu pricati sa SERBIA i SIBIRIA nemaju nista zajednicko...
Tako i taj njihov radnik balkanski jezik ruski...