Hrvati, narod paradoksa, kaze Milanovic!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja te Hrvate nikada nisam mogao razumiti, izmesljana nacija od strane vatikana, pokatoliceni Srbi velikim delom, najveca zverstva su njihovih ruku delo u 20 veku.
CItao sam memoare Italijanskih generala iz drugog svetskog rata koji su bili u Hrvatskoj, oni su pisali Musoliniju da ih premesti odatle jer nisu mogli vise gledati zverstva koja su Hrvati cinili nad srbskim zivljem

Ja te Hrvate nikada nisam mogao razumiti, izmesljana nacija od strane vatikana, pokatoliceni Srbi velikim delom, najveca zverstva su njihovih ruku delo u 20 veku.
CItao sam memoare Italijanskih generala iz drugog svetskog rata koji su bili u Hrvatskoj, oni su pisali Musoliniju da ih premesti odatle jer nisu mogli vise gledati zverstva koja su Hrvati cinili nad srbskim zivljem

O tom paradoksu i zvjerstvu otpalih Srba, govori im i predsjednik vlade, Milanovic!!!

Ivo Andric, Nikola Tesla, Milutin Milankovic tri Srbina medju 5 najvecih hrvata svih vremena.

Al vidis, uspeli su samo zato sto su se rodili u K+K monarhiji I nisu oni ni Hrvati ni Srbi nego gradjani K+K monarhije.

Andric je Jugosloven, tesko moze da se nazove Srbinom, a i rodjen je u Bosni, odgajao ga je teca Austrijanac i tetka katolkinja.

A ( ozbiljno te pitam, ) koja su ta dva najveca Hrvata ( koji nisu Srbi)? Tito i Krleza?

kakve veze imaju recimo oni gore u Istri cakavci sa onim u zagoriju kajkavcima ili dalmatinci i salvonci,pa tu su jos hercegovci

hrvati ne postoje kao nacija,to su vecinom pokatoloceni srbi

NIkakve, kao ni mi Srbi iz Srbije sa Banjalucanima ili Trebinjcima. Ili isto toliko velike (veze).
Cak oni( Hrvati) imaju vise veze sa Hercegovcima nego mi iz Srbije ( sa sve Vojvodinom) , a koji i ne znamo
tacno gde je Hercegovina. Mosh misliti koliko je moje dede (Solunce) zanimala Hercegovina ili Knin?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back