Hrvat predsednik USA ??

Iron Lord:
Pored korenja, postoje i razna mišljenja.
Vi naravno imate pravo na svoje mišljenje ali ako to mišljenje iznosite javno onda pazite da ne kršite pravilnik ovog foruma i zakon svoje zemlje.
BRANKO KOSTIC izjavi:

"jeshcemo korijenje, ali necemo cekati u red za makarone "

Kada b ovo neki ozbiljan politicar u inostranstvu rekao..vjerovatno bi pozvali Hitnu Pomoc da ga hospitalizuju, ali ovo je Balkan ;)

goxy:
Taj obama je zvezda u usponu, bice od njega zverka:)
Није он никаква звезда.Ако су властодршци одлучили да црнац буде председник,тако ће и бити.
Али,мишљења сам да је то само маркетиншки трик како би показали црнцима да и они имају права...Наравно,да не би дошло до потенцијалне кризе у војсци и одазиву црног топовског меса.Овако им показују да су и они као битан фактор...И јесу,само кад треба да се гине.

jedite_kod_Joa:
Није он никаква звезда.Ако су властодршци одлучили да црнац буде председник,тако ће и бити.
Али,мишљења сам да је то само маркетиншки трик како би показали црнцима да и они имају права...Наравно,да не би дошло до потенцијалне кризе у војсци и одазиву црног топовског меса.Овако им показују да су и они као битан фактор...И јесу,само кад треба да се гине.

hehe, slicno je vazilo i sa Crnogorcima u bivshoj drzavi :):lol:
"Olimp Srpstva" itd...:lol:
Crnci i Crnogorci lol

goxy:
Brate nije tako.......California je preplavljena latinosima i crncima......
Amerika sve vishe postaje hispano....
Videcemo shta ce se deshavati u buducnosti 8-)
Мислим да статистика бележи да хиспаноса има око 30%.
То је више него значајан део популације.
Међутим има и велик број црнаца.Не знам тачно колико процентуално,али претпоствављам да није мање од 15%.
У сваком сучају,они ће вечно бити потлачени од стране англо-саксонских народа и Јевреја,наравно.Сиротиња се не пита ништа.Они немају моћ одлучивања.Служе им за војску и као јефтина радна снага...Може да их буде и 80%,исто ће им бити,јер су ови развили систем заштите у виду полиције и војске која увек може да побије онолико људи колико сматра да је довољно како би показала свим потенцијалним побуњеницима да их неће трпети.Видели смо то после ''Катрине'' у Њу Орлеансу.Радили су шта су хтели(армија),пуцали на кога су хтели.Правдали то пљачкашким бандама,а вероватно покушали да умире беду која је знала да је жртвована од стране англо-саксонске ''елите''.Знамо да су могли,а нису упозорили на време становништво да се евакуише...То је довољан разлог за сваку побуну.

Kakav Denis Kucinic, pa nema teorije da on bude kandidat na izborima, a kamoli da pobedi?!
To jedino Hrvati mastaju o Denisu kao buducem predsedniku SAD :roll:

Inace McCain je verovatno najozbiljniji kandidat, mada ima jos mnogo do price o predsednickim izborima....

Back