- Poruka
- 2.329
bash takojedite_kod_Joa:Као Срби у Војводини...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bash takojedite_kod_Joa:Као Срби у Војводини...
BRANKO KOSTIC izjavi:Iron Lord:Pored korenja, postoje i razna mišljenja.
Vi naravno imate pravo na svoje mišljenje ali ako to mišljenje iznosite javno onda pazite da ne kršite pravilnik ovog foruma i zakon svoje zemlje.
Jel to rat objavljen a ja nisam obavešten?Iron Lord:Pored korenja, postoje i razna mišljenja.
Vi naravno imate pravo na svoje mišljenje ali ako to mišljenje iznosite javno onda pazite da ne kršite pravilnik ovog foruma i zakon svoje zemlje.
Закон своје земље?Iron Lord:Pored korenja, postoje i razna mišljenja.
drvasic:Jel to rat objavljen a ja nisam obavešten?
Baš veliku gomilu praviš , ko da si kamila.
Лорде,ти то решио да поштујеш законе?Iron Lord:Vidi, mene ne zanima za koju si stranku niti šta misliš o Hrvatima privatno.
Ovo je internet-forum.
Postoje i neki lepi običaji istog - ne može da se koristi za neke radnje.
Pokojni Drug TITO izjavi:jedite_kod_Joa:Лорде,ти то решио да поштујеш законе?
Треба,треба,само припази да не буде селективно.
Није он никаква звезда.Ако су властодршци одлучили да црнац буде председник,тако ће и бити.goxy:Taj obama je zvezda u usponu, bice od njega zverka![]()
jedite_kod_Joa:Није он никаква звезда.Ако су властодршци одлучили да црнац буде председник,тако ће и бити.
Али,мишљења сам да је то само маркетиншки трик како би показали црнцима да и они имају права...Наравно,да не би дошло до потенцијалне кризе у војсци и одазиву црног топовског меса.Овако им показују да су и они као битан фактор...И јесу,само кад треба да се гине.
jedite_kod_Joa:Лорде,ти то решио да поштујеш законе?
Треба,треба,само припази да не буде селективно.
Brate nije tako.......California je preplavljena latinosima i crncima......jedite_kod_Joa:Гокси,
Није ни важно.Имају исти третман...
Мислим да статистика бележи да хиспаноса има око 30%.goxy:Brate nije tako.......California je preplavljena latinosima i crncima......
Amerika sve vishe postaje hispano....
Videcemo shta ce se deshavati u buducnosti 8-)
Ама јесу, само се добро претварају ...goxy:Dobar komentar........Drago mi je shto ne mislish da su svi hrvati ustashe![]()