27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
razlike nema osim u naglasku![]()
da, ali to nije odgovor
nogometasi ne ucestvuju na svetskom prvenstvu, a fudbaleri ucestvuju
to je razlika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razlike nema osim u naglasku![]()
Ma Srbi su krivi za sve,zbog Srba je propalo Rimsko carstvo,zbog Srba je pocela francuska revolucija,zbog Srba ce doci apokalipsa...
Taj Ciro Blazevic je xy puta pokazao ko je i kakav je.Ogranicen malogradjanstinom,ponosio se sto su mu otac i brat bili ustase za vreme Pavelica i njegove NDH.Nije vise nikakva tajna da je igrace Dinama sokolio na nacionalno-sovinistickoj osnovi 82-ge kad su posle 24 godine uzeli prvenstvo Jugoslavije.Tudjmanovu cerku je trpao za vreme Tudjmanove ,,demokratske diktature",a jednu epizodu iz njegovog vecnog i lose prikrivenog sovinistickog serijala nikad necu zaboraviti.Prevejani,trecerazredni glumac,>>domoljub>>>....je u Francuskoj za vreme SP u fudbalu 1998.god.(kad smo ispali od Holandije)dobio za prevodioca Srpkinju na jednoj konferenciji za stampu.Pred prepunom salom novinara trazio je na tecnom francuskom(posto je bio trener kod njih)da mu zamene prevodioca,jer mu smeta njena nacionalnost.Domacini,nasi prijatelji Francuzi(koji su nam mozda i ubili kralja)odmah su mu izasli u susret,a osramocena Srpkinja je pognute glave napustila konferenciju za stampu.Zamislite taj blam,to ponizenje.Za tu uvredu koju je ustvari naneo svim Srbima,nikada mu i niposto ne bi smeli dati oprost i javno reci zasto.Inace,ko god igrao protiv nas,Hrvati ce navijati protiv nase repke,jer se uce da se radjaju i umiru sa mrznjom prema Srbima.Bar,jedno 90% njih.
Dobro sam se ismejao na ovu reklamu i prosto sam iznenadjen da Slovenci imaju ovoliki smisao za humora jer tako nesto sa njima ne ide zajedno.
ps. najsmesniji deo je gde ona cetvorica hrvatskih sesirdzija sede u sahovnicama i budno paze desavanja na terenu.......
mi srbi se uvek na kraju krajeva, vraćamo tom "bratstvu" a hrvati uvek na kraju krajeva beže od nas.
Interesantno je da je postavljena anketa na index.hr u kojoj stoji pitanje
(toliko o hrvatskom nezainteresovanosti za susede uoči SP)
Za koga ćete navijati na SP
1. Slovenija
2. Srbija
3. Novi Zeland
4. neki drugi
ubedljivo vodi Srbija
da li je to rezultat toga što index.hr čitaju srpski čitaoci iako je žestoko anti-srpski orijentisan i pun nacionalizma i šovinizma
ili jednostavno hrvati vole našu repku (mada čisto sumnjam)
ili možda ima srba povratnika u tolikom broju...
Cenis da je to najsmesniji deo?
Ne znam, meni je onaj deo o ceni koktela delovao dosta smesno...![]()
da, ali to nije odgovor
nogometasi ne ucestvuju na svetskom prvenstvu, a fudbaleri ucestvuju
to je razlika