HRONIKA

bojan p:
Beška - U višestrukom sudaru koji se dogodio juče u 7.05 sati na autoputu Novi Sad - Beograd na mostu kod Beške poginuo je na licu mesta Milorad Rodić (37) iz Novog Sada, dok je lako povređena njegova saputnica u “pežou 307” Ivana Ćurić (39). Prema saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, do nesreće je došlo kada je, za sada, nepoznati vozač specijalizovanog vozila za prevoz automobila, krećući se desnom trakom u pravcu Beograda, iz neutvrđenih razloga, prešao na levu saobraćajnu traku i bočnom stranom udario u zadnji deo automobila “pežo”, kojim je upravljao Milorad Rodić, a koji se kretao u istom pravcu.

Dnevnik

E stvarno uzas...

U nedelju u 13 chasova ce se odrzati protesti povodom podmuklog ubistva Zdravka Negovanovića, počinjenog u Novom Sadu ispred kluba RST za koje je osumnjičen pripadnik žandarmerije Željko Ivetić. Protesti ce se odrzati 24. decembra u 13 h ispred zgrade novosadske policije u Ulici Kraljevića Marka.

Fight The Power!!!

mislim da to toga ne bi doslo da liman ima svoju policiju ( koja mu i pripada nakon i oficijelnog sticanja drzavnosti ). u slucaju posebnih policijskih snaga Limana, najcesci slucaj bi bio da policajac i licno poznaje prekrsitelja, sto eliminise mogucnost zabune koja je nesrecnog momka i kostala zivota...

Ne bih da se mešam u visoku politiku (državnost, itd), ali to o čemu pričaš je nekada postojalo i zvalo se pozornik. Pomenuti nisu vitlali pištoljima kao ovi idioti i budale danas, što nose uniforme i znaili su svakoga u kraju koji su obilazili.

nesons:
jel sinko ? ako je tebi Hronika ovoliko smesna, koliko je tek komendija:lol:

E juche samo shto nisam dobio srchani udar kad su mi isprichali vic koji glasi:

Došli Muslimani u jedno hrvatsko selo i zapalili ga. Trci žena iz kuce i vice:
• Jao, izgori mi dijete!
Muslimani utrce u njenu kucu i malo potom izadju. Žena opet:
• Jao, izgori mi dijete!
Ovi opet udju u njenu kucu i izadu. Žena ce ponovo:
• Jao, izgori mi dijete!
A jedan od muslimana ce:
• Aman ženo, ne deri se, okrecemo ga, nece da izgoriti!

bojan p:
Ne bih da se mešam u visoku politiku (državnost, itd), ali to o čemu pričaš je nekada postojalo i zvalo se pozornik. Pomenuti nisu vitlali pištoljima kao ovi idioti i budale danas, što nose uniforme i znaili su svakoga u kraju koji su obilazili.

Kamo srece da se to i danas uvede a ne ovi indijanci....

Ja sam policajac i narkoman otimam vam drogu
Teram qrve na sex jer znam da to mogu
Prvo kod dilera onda dolazim kod tebe
Mucim mlade narkomane u bulju uh *****
Dnevno od reketa uzmem dosta deviza
Ustvari nisamo osetio nikada sta je kriza
Vozim Pezo 307 ponekad Pajero
Lajne koksa vuksne a na glavi je sombrero
U ovo raspolozenju treba mi teklia
Malo jos koke i shita pola kila
Unutrasnja kontrola ne moz da me provali
Jer uvek se od mojih krofni s kokom odvali
Uzmem prvo krofnu skinem joj sav secer
Onda poslim sa kokom bvelom kao glecer
Razidjite se masio ja sam policajac
A ovaj sto sam ga upucao je u stvari kriminala
Posto sam namestio da izgleda ko da puco je u mene
Spustio sam rukav da ljudi ne vide mi vene

I tako dalje... :)

nesons:
Ljudi? el bilo nekih HRONICNIH desavanja ovih dana ? ili smo mirno usli u NG ?:)

Bilo je gledao sam na TV posledice bacanja petardi... :?:?:?: Nekoliko NSdjana je izgubilo VID! :shock:

A inace nije lokalno ali....

U Krusevcu ili Kragujevcu je nastardao jedna decko 14g za vreme svoh hobija skakanja po krovovima. Videli ste verovatno svi sta rade oni Likovi u frnacuskoj. E ovo je prva zrtva u nasoj zemlji.

Crni humor : zar oni tamo imaju zgrade za to skakanje uopste?

Sad za NG, sa zgrade je neko bacio nesto sto je grunulo kao bomba u blizini mene (bio u autu- i zagluveo od zvuka) a lik koji je prolazio na par metara od explozije je skoro odskocio !!! Mislim da niko nije ni gledao gde baca !?

Zamisli da je palo na njega ? :shock:

A ovi sto skacu ??!! To ne kontam !
Gledao sam neka 2 klinca sa Limana negde kod mornarice kako skacu tamo nesto glume ludilo, i pita ih mislim Bora Otic ?! Cemu to sluzi ? ebem li ga ako su znali da kazu ...pa eto onako .... dosadno nam a to niko ne radi kod nas u NS:shock: a imamo nekog u BG koji je instruktor TOGA ! :roll:
Skoro da je to ravno skoku sa stene na glavu .... ali na beton !:idea:

Ljudi koje sam ja video u Francuskoj to rade extra profi, (uglavnom se vidi da su svi trenirali gimnastiku) ali i to je preopasno....

A znas kako se kaze videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu... :roll:

Rečni princ u plamenu
M. MIRKOVIĆ - R. DRAGOVIĆ, 3. januar 2007

VATRENA stihija progutala je u sredu parobrod "Krajina", ponos rečne flote Kraljevine Jugoslavije, koji je u poslednje vreme služio kao scenografija za snimanje filma Darka Bajića "Na lepom plavom Dunavu". Plamen i dim su učinili ono što nisu mogli đerdapski talasi, okupatori u dva svetska rata, čak ni ljudski nemar i nebriga tokom poslednjih decenija.

- Nije prvi put da se na snimanju filma dešavaju požari - rekao nam je u sredu Romčević. - Sličan požar se desio kada se snimao "Ben Hur" ili "Neron". Kao što znamo, filmovi su uspešno završeni, bez obzira na katastrofu koja se desila. U svakom slučaju, siguran sam da će ovaj požar tek predstavljati izazoz za celu filmsku ekipu. Znam da će ih ovo tek dodatno motivisati i negde osećam da će ovo biti zaista sjajan film. "Na lepom plavom Dunavu" snima se na engleskom jeziku, a u njemu pored naših glumaca igraju i inostrani. Neki od njih trebalo je da doputuju ovih dana. Pre ovog požara snimalo se već 3-4 nedelje i nadam se da će ekipa vrlo brzo da nastavi sa radom.
Inače, zbog manjka para u domaćoj kinematografiji dugo godina praksa je na žalost da se objekti scenografija, rekviziti, pa i glumci retko osiguravaju. To se jedino podrazumeva kad se na našem terenu snima sa stranim glumcima.

pogledajte kako razmislja nabedjeni filmadzija, poredi svoj dokumentarac sa ben hurom??????? a ne pominje kako nije osigurao brod za vreme snimanja, kako je nestao zadnji recni dragulj sa dunava, deo nase istorije i to one lepse??????? tretira "brod krajina" kao neku deregliju a ne kao poslednji parobrod na dunavu vredan par miloiona evra?????

ZA LAGANU PLOVIDBU
ZLATARA "Majdanpek" je 1984. godine platila kompletnu restauraciju broda, koji je potom opet prepušten zubu vremena, oskrnavljen, zarastao i pretvoren u močvaru. Korporacija "Mag", sadašnji vlasnik, pre dve godine je izvršila sanaciju uz pomoć stručnjaka za brodogradnju iz SANU. Oni su osavremenili parnu mašinu i brod osposobili za plovidbu. Namenili su ga putnicima koji uživaju u laganoj plovidbi u stilu srpske dinastije. Flašu šampanjca je o njegov bok, kakav je običaj kada se kumuje brodu, razbila 2004. godine princeza Jelisaveta Karađorđević.

U komsiluku napali KEROVI lutalice jednu zenu ( koja je retardirana) i zadali joj teske povrede ! Bukvalno su je trgali ! U pomoc su pritekli komsije koji su se plasili da ih otrgnu da bi na kraju dosla i milicija koja isto nije smela da pridje !?

Nesrecna zena je u bolnici !

I dalje sam za UBIJANJE PASA LUTALICA :mad: , ako im, oni sto ih stite ne nadju "smestaj" u najkracem roku ! A za njihove vlasnike - KAZNA ZATVOROM od bar mesec dana !
( a da ne pricam o onima koji drze KERA na povodcu i gledaju kako kaki mirno na travu gde se deca igraju :evil: )

AAAAAAAAAA kako ih mrzim !!!:evil:

Back