HRONIKA

mante se kera svih vrsta..............

a brod krajina i umisljeni bestidni "filmski radnici" ?????????sa svojim crtacem od filma koji porede sa ben hurom??????????

dokle da trpimo "filmadzije" poput smokija , elem , koji je tuzio firmu stark za grickalicu SMOKI da mu placaju tantjeme??? = bolesno, ili snimio citaj plagirao djoleta balasevica i jesen stize dunjo moja-prica o vasi ili po njemu savi ladackom?????????

neki ljudi, a pogotovo estradne licnosti su najprostije receno besramne.............

proka1:
mante se kera svih vrsta..............

a brod krajina i umisljeni bestidni "filmski radnici" ?????????sa svojim crtacem od filma koji porede sa ben hurom??????????

dokle da trpimo "filmadzije" poput smokija , elem , koji je tuzio firmu stark za grickalicu SMOKI da mu placaju tantjeme??? = bolesno, ili snimio citaj plagirao djoleta balasevica i jesen stize dunjo moja-prica o vasi ili po njemu savi ladackom?????????

neki ljudi, a pogotovo estradne licnosti su najprostije receno besramne.............
Takvih ljudi ima svuda, ali se kod estradnih ličnosti to najlakše vidi jer one to ističu kao vrlinu...

Čega se pametan stidi...

Valjda će nekome jednoga dana doći tamo gde treba da lepota grada nije samo u sređenom centru već i da njime može slobodno da se prošeta bez opasnosti da te kerovi napadnu... a potom će na red doći nadam se i "dvonožni" kerovi....

Evo priloga za Nesonsovu temu :

UHAPŠEN CVETKO RIĐOŠIĆ
13:00 - Direktor Fudbalskog kluba "Vojvodina" Cvetko Riđošić juče je lišen slobode. Pripadnici Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala novosadske Policijske uprave su nakon informativnog razgovora Ridjošića lišili slobode i odredili mu policijski pritvor. Kako je Radiju 021 rečeno u novosadskom Okružnom sudu, saslušanje kod istražnog sudije je zakazano za četvrtak.
Osumnjičeni se tereti za zloupotrebu službenog položaja s falsifikovanjem isprava. Direktoru FK "Vojvodina" na teret se stavlja transfer igrača Miloša Krasića u moskovski CSKA-a, koji je vredeo izmedju 500 i 600 hiljada evra. Deo tog novca prebačen je na račun FK "Vojvodine", dok je veći deo, prema sumnjama, završio na privatnom računu u Monaku.

(Izvor : RADIO 021 )

otkrili su rupu na saksiji hehehehe
da poverujemo da nisu znali za to do sada?????

danasnje vecernje novosti:
Nema više privatnih fudbalera!

- Neće više biti podele na fudbalere nekih menadžera, članova UO, direktora ili trenera. Mi smo svi jedno, na istom zadatku, u istom klubu. Ali, vi ste najvažniji, mi smo svi tu samo da vama omogućimo da budete najbolji. Imate dobre plate, imaćete i odlične premije, doveli smo jednog od najboljih trenera, imate uslove za rad kakvi mogu samo da se požele i klupski menadžment, jedan od najboljih na Balkanu - podsetio je igrače Nenad Popović.

jacques:
Od Zmajodbraja

U Novom Sadu usmrćen Zdravko Negovanović (23)
Mladić ubijen hicem u glavu
Nepoznata osoba prišla je Negovanoviću, koji je stajao na parkingu, preko puta kluba, i pucala mu iz neposredne blizine u glavu. Ubica se zatim izgubio u mraku

NOVI SAD - Zdravko Negovanović (23), poreklom iz Sarajeva sa prebivalištem u Čeneju, ubijen je oko jedan sat iza ponoći, u noći između srede i četvrtka u Bulevaru despota Stefana, ispred broja 6u Novom Sadu, u naselju Liman. Ubistvo se dogodilo preko puta kluba "RST" i to u trenutku dok je u ovom klubu trajao koncert grupe "Kerber". Prema rečima svedoka, nepoznata osoba je prišla Negovanoviću, koji je stajao na parkingu preko puta kluba i pucala mu iz neposredne blizine u glavu. Ubica se zatim izgubio u mraku, pobegavši u pravcu Limanskog parka. Nekoliko trenutaka kasnije ceo Limanski park i deo grada oko kluba "RST" blokirale su jake policijske snage.
U Novom Sadu se prepričavaju tri nezvanične verzije ovog ubistva. Prema prvoj, Negovanović se u "RST"- u posvađao s jednim mladićem oko muzike. Navodno je želeo da naruči neku pesmu, ali mu mladić nije dozvolio rekavši da on "drži" muziku. Usledilo je nekoliko oštrih reči, ali se situacija vrlo brzo smirila. Međutim, nešto kasnije, Negovanović je, navodno, izašao iz lokala, a na parkingu ga je čekao ubica, koji mu je iz pištolja u čelo ispalio metak.

Po drugoj verziji, ubistvo nema nikakve veze s klubom "RST", odnosno Negovanović navodno nije ni bio gost u pomenutom lokalu, već se slučajno zatekao na parkingu gde je ubijen. Po toj teoriji, ubica je, iako to zvanično niko nije potvrdio, juče prepodne uhapšen, a navodno se radi o bivšem pripadniku MUP-a. Prema, takođe, nezvaničnim informacijama, ubica je star 38 godina i priznao je ubistvo uz tvrdnju da je ubio pogrešnu osobu, odnosno da je mislio da se na parkingu umesto Negovanovića nalazi druga osoba.

Po trećoj verziji, ubistvo Negovanovića se dogodilo u trenutku kada je u klubu "RST" atmosfera bila na vrhuncu, pa niko od gostiju nije čuo pucanj. Po toj teoriji Negovanović je u RST-u bio sa jednim drugom, izašao je napolje da obavi nuždu, pošto je gužva ispred toaleta bila velika, međutim, njegov drug je videvši da ga nema već dvadesetak minuta izašao napolje da ga potraži. Na parkingu je zatekao beživotno Negovanovićevo telo.

Inace Zdravko je, iako klinac, bio moj gari. Neki od vas ga mozda znaju jer je u Papilon pasazu radio u prodavnici diskova Promig dok pomenuta nije zatvorena. Posle je radio u nekoj kladionici, igrao je mali fudbal za kintu, a jedno vreme je bio i DJ na heavy metal vecerima u Dvoristu. Cak mislim da je na jednoj Novoj godini tamo i DJ-isao. Nije bio los decko, to vece su valjda on i njegovo drustvo bili na koncertu Kerbera i eto, greska se desila.

SUBOTICA - Policija je juče podnela krivičnu prijavu protiv Miladeta A. (48), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo lažnog predstavljanja. U saopštenju se navodi da je Miladet 2. januara prijavio provalu svoje trafike „Dok ekspres“, tvrdeći da su mu ukradene cigarete u vrednosti od oko 743.000 dinara. Policija je posumnjala da se u maloj trafici može smestiti 32 kartona sa po 50 boksova cigareta. Uvidom u uplate dnevnog pazara, uočeno je da je prijava lažna. Miladet je saslušan u prisustvu njegovog advokata i protiv njega je podneta krivična prijava. M. Po.

:lol: :lol: :lol:

(sad sam se setio)
Jeste culi pricu o tri praseta ?.... koji su provalili obor, upali ljudima u kucu (koji nisu bili tu ) i zapalili kucu !:shock: ( jer su srusili tv, i sami izgoreli )!!!

Bilo bi smesno da se to deslilo u USA ali to je bilo kod nas u Temerinu

jeste culi pricu o tri praseta ?

Koji su provalili obor, upali ljudima u kucu (nisu bili kod kuce), srusili tv i zapalili kucu i sebe :) :shock:

bilo bi i smesno da se desilo u americi, ali desilo se u Temerinu !!!

sto bi ti meni rek'o ;) obrisi jednu poruku da ne bi odgovorila na drugu kako sam u 12:46 saznala tu pricu ;)

nije veselo,ni malo
ona prasad u US nije inteligentna k'o ova kod nas ;)...............i da li se to priroda okrece i na taj nacin protiv coveka?:shock:

Back