HRONIKA

POLETEO I UDARIO U ZGRADU 10.11.2006.
10:14 - Noćas oko 02:30 se na Bulevaru Mihajla Pupina dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je oštećena nastrešnica za ulaz u podzemni prolaz.

Svedoci su Radiju 021 ispričali da je automobil izleteo sa bulevara kod raskrsnice sa ulicom Narodnih heroja, leteo desetak metara proletevši kroz nastrešnicu ulaza u podzemni prolaz, udario u kiosk za prodaju knjiga i zabio se u zgradu Erste banke.

U okolini se mogu videti i delovi automobila, koji je uklonjen nakon policiskog uvidjaja.

Radiju 021 su u policiji saopštili da je u nezgodi lakše povredjen dvadesetogodišnji Stanislav M. iz Bjeljine. Prema zvaničnim podacima sa uvidjaja, Stanislav je vozio pod uticajem alkohola, izgubio kontrolu nad Golfom 4 i izleto sa puta, pri čemu se auto u letu prevrnuo na krov. Povredjeni mladić je smešten u Klinički centar, a policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog ugoržavanja javnog saobraćaja. (021)

DOKONI UM:
POLETEO I UDARIO U ZGRADU 10.11.2006.
10:14 - Noćas oko 02:30 se na Bulevaru Mihajla Pupina dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je oštećena nastrešnica za ulaz u podzemni prolaz.

Svedoci su Radiju 021 ispričali da je automobil izleteo sa bulevara kod raskrsnice sa ulicom Narodnih heroja, leteo desetak metara proletevši kroz nastrešnicu ulaza u podzemni prolaz, udario u kiosk za prodaju knjiga i zabio se u zgradu Erste banke.

U okolini se mogu videti i delovi automobila, koji je uklonjen nakon policiskog uvidjaja.

Radiju 021 su u policiji saopštili da je u nezgodi lakše povredjen dvadesetogodišnji Stanislav M. iz Bjeljine. Prema zvaničnim podacima sa uvidjaja, Stanislav je vozio pod uticajem alkohola, izgubio kontrolu nad Golfom 4 i izleto sa puta, pri čemu se auto u letu prevrnuo na krov. Povredjeni mladić je smešten u Klinički centar, a policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog ugoržavanja javnog saobraćaja. (021)

u 90 % kada cujes da je neko napravio takvu glupost,radi se o nekom napaljenom idiotu koji je pri tom pijan. normalan covek moze da se cukne, zakuca, slupa ali nikad da poleti sa autom... :shock:

ja ga ne bi priveo, nego bi ga odveo u sumu gde se ne cuju krici

imam ceo "spisak" onih koje bi ( da se ja pitam) po "zaslugama" kaznio - poscevsi od besenja,vruce masti,..ma serijati su za mene male mace ( trebali bi da me pitaju o uvodjenju novina u njihove zakone kazni i ustav :) 8-) )

ovi sto sami stradaju zbog svoje gluposti,bahatosti,qrcenja,....su mi posle TOP 10 , a za njih bi bila kazna recimo .....hmm....poljoprivredni radovi u sezoni i to normirano...ako ne ispune normu produzava im se kazna za toliko i toliko ....pa....da vidim posle hoce li se budalesati

nesons:
imam ceo "spisak" onih koje bi ( da se ja pitam) po "zaslugama" kaznio - poscevsi od besenja,vruce masti,..ma serijati su za mene male mace ( trebali bi da me pitaju o uvodjenju novina u njihove zakone kazni i ustav :) 8-) )
ovi sto sami stradaju zbog svoje gluposti,bahatosti,qrcenja,....su mi posle TOP 10 , a za njih bi bila kazna recimo .....hmm....poljoprivredni radovi u sezoni i to normirano...ako ne ispune normu produzava im se kazna za toliko i toliko ....pa....da vidim posle hoce li se budalesati
Auuuu, debeli, ala tebe zna zahvatiti divlja okrutnost, kada odeš na spavanje, bez večere !!! :lol:

Citam danas u novinama ...Kopaonik 7 dana u Januaru sa aviJonskim prevozom do u Nis za Engleze je 330 evra !!! a isto to za nase bez prevoza:shock: 550 evra ???!!!

Mislim da je ovo za HRONIKU !!!

Pa mislim ....ako je to neka reklama- bolje da im ni ne naplatimo tj. da im damo za DZ nego da budemo jeftini !!! ??? :roll:

I spek english ?! :idea: :?

nesons:
Citam danas u novinama ...Kopaonik 7 dana u Januaru sa aviJonskim prevozom do u Nis za Engleze je 330 evra !!! a isto to za nase bez prevoza:shock: 550 evra ???!!!

Mislim da je ovo za HRONIKU !!!

Pa mislim ....ako je to neka reklama- bolje da im ni ne naplatimo tj. da im damo za DZ nego da budemo jeftini !!! ??? :roll:

I spek english ?! :idea: :?
Što se čudiš? Po sistemu ovce i šišanje.

Nego navedžbaj ti taj engleCki pa se prijavi kao strendžer, jeftinije je definitivno. :)

Mislim da s tim cenama za strance nikad necemo dostici i ugoditi njihovim zahtevima

Cena treba da je dupla za njih jer mi ne naplacujemo samo uslugu nego i prirodu

Bolje 5 strendzera za 1000 evra nego 20 za 300 - manje ce da unište prirodu :idea: :)

nesons:
Mislim da s tim cenama za strance nikad necemo dostici i ugoditi njihovim zahtevima

Cena treba da je dupla za njih jer mi ne naplacujemo samo uslugu nego i prirodu

Bolje 5 strendzera za 1000 evra nego 20 za 300 - manje ce da unište prirodu :idea: :)

MA dolazice strendzeri kod nas uvek. Jer ima dobrih fuksi. Jeftinih.

Koje ce odma da sire noge cim vide da je neko stranac i nadace se da ce BASU NJU da odvede tamo, da ubegne iz zemlje. :lol: :lol:

Mene vise nervira kada stranci dodju preuzmu nase obicaje.

Mislim na banke, recimo.

Znaci sami seve karamo, a stranci kada dodju i oni nas karaju..... :?:?

i jos sam procitao...da su popljackali osnovnu skolu Nikola Tesla i odneli svu tehniku kao i dnevnike nizih razreda ?!:?

kao i da ce krenuti hapsenje likova koji pisu nacisticke poruke( grafite) po Telepu ! ( kada ih nadju )

Hocu da kazem kada strane banke dodju kod nas preuzmu obicaje nasih banki od ranije. Znaci nista se ne promeni, a moze jer je banka koja dodje mnogo jaca pa moze.

Evo recimo kada dodje 3. mobilni operater, i ako bude mogao da drzi 50% nizu cenu od nasih nece to uraditi jer sto da ne zaradi duplo? A ovako bi ugusio konkurenciju, ali ne.

Kapiras?

Back