Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće !!! I kada je sam, ON uvek ide u čoporu !!!storm cloud:Изгледа да су имали мало више кила него што су мислили. Питам се да ли је Пера један од њих.![]()
jacques:iju...da nije mozda Nesons bio u liftu?![]()
- imam fobiju od liftova :| ( iz detinjstva )storm cloud:Oko dva časa posle ponoći Vladan i njegovi drugovi ušli su u lift s namerom da se voze do stana na trećem spratu, gde stanuje njihova prijateljica.
dobro će razmisliti da li će uopšte ući u bilo koji lift.
:shock:

DOKONI UM:Računajući da je lift imao nameru da krene u suprotnom smeru ali ga je mehanička kočnica sprečila...osnovano sumnjam da jeste...čudno je jedino što niko od stanara nije primetio da ispred zgrade sve vreme ove drame zavija lažni haski

e bas me interesuje da li neko od novinara zna da je danas put za zrenjenin bio zakrcen...DOKONI UM:U ***** ti ...
Zaglavili se u liftu ...
Sledeći put kad neko pozove lift pa pobegne i o tome će se pisati...
A ovaj tekst je garant iz GRAĐANSKOG ??!?!
Kod njih je događaj kad se neko nasmeje na nekom sastanku a u feljtonu izlazi neki dijalog dva političara
GoldenLady:uglavnom kolona duga... bar 3 km... u pravcu iz zrenjenina a na nadvoznjaku radnci asfaltiraju mrtvi hladni jednu traku, neki od njih sede i blenu u daljini, a nijedan da se seti da uzme zastavice i da mase da se zna ko ima prednost... nego kao u mad maxu... neki idu kroz njive, oni skloniji samoubistvu voze u suprotnoj traciopet suprotni smer!!!... i sve tako jedno dobrih pola sata... dok se nisam probila do prvih redova i izasla iz guzve...

khmkhm....nisam ja umesan....verujte miDOKONI UM:........ Iznad Paraćina se vidi gust dim u obliku pečurke. ........

jacques:@Storm
ocekivali smo kada ce se nesto desiti u ili oko Nisa![]()
jacques:da...u nekom vojnom skladistu...kazu da je i autoput zatvoren![]()