HRONIKA

nesons:
Seksualne usluge u „salonu za masažu“

hronika_javna_kuca.jpg
Istraga protiv Novosađanke Dragane P. (33), osumnjičene za posredovanje u prostituciji, još je u toku, a istražni sudija je saslušao i nekoliko svedoka u ovom slučaju. Dosadašnja istraga utvrdila je da je Dragana mušterije nalazila putem oglašavanja svog „salona za masažu“ u lokalnim medijima, a za kontakt je ostavljala broj svog mobilnog telefona.

Tokom pretresa po nalogu istražnog sudije u stanu je pronađen telefon sa brojem koji je oglašavan i preko kojeg su poslovi dogovarani, kao i veća suma novca za koju policija pretpostavlja da potiče od prostitucije.

Kako saznajemo, osumnjičena je pet meseci, do 29. avgusta kada je uhapšena, reklamirala usluge masaže, a u stvari organizovala grupu prostitutki koje su pružale seksualne usluge. Sedište grupe bilo je u stanu u Kisačkoj 50, gde je Dragana stanovala. Nije poznato, međutim, da li je stan na pomenutoj adresi korišćen samo kao logistički centar ili i za pružanje konkretnih seksualnih usluga.

Još se utvrđuje koliko je žena upleteno u mrežu prostitucije i da li je među njima bilo stranih državljanki. Ukoliko se sumnje dokažu, osumnjičenoj preti kazna zatvora u trajanju od tri godine.

Stanari Kisačke 50 u Novom Sadu iznenađeni su da je u njihovom komšiluku bilo sedište javne kuće, a većina njih kaže da nije primetila ništa čudno.
Blic

A koji joj je telefon??

HEMI 426:
ne gulim stolicu a kroz skolu se provlacim od kad sam naucio da pisem, jos malo i dobicu diplomu koju definitivno nisam zasluzio radom, redom i disciplinom. ipak, za prostituciju i prostitutke oba pola imam veliko postovanje. fizicki nije tako zahtevan posao ( "ti samo lezi i dahci" ) osim ako te klijent ne tera da se penjes na luster ( bilo je i toga ), psihicki je veoma stresan i zahteva veliku odlucnost, doslednost, strpljenje i istrajnost, sto su kvaliteti za postovanje...

Jes' i to je "samo posao"??

Incident u vrnjačkoj Ugostiteljsko-turističkoj školi
Pretukao profesora palicom
Dimitrije E. iz Trstenika, na času nasrnuo na profesora Dejana Janjića (35) jer je insistirao da se učenik ponaša pristojno
VRNJAČKA BANJA - U toku časa iz poslastičarstva, Dimitrije E. iz Trstenika, učenik trećeg razreda, bejzbol palicom pretukao je profesora Dejana Janjića (35). Krv je lila na sve strane, a profesora su odbranili učenici.

Dejan Janjić, profesor poslastičarstva u vrnjačkoj Ugostiteljsko-turističkoj školi, umalo nije preksinoć platio glavom zato što je insistirao da se učenik ponaša pristojno. Na njega je, nakon toga, u toku časa, nasrnuo učenik Dimitrije E. iz Trstenika i sedam-osam puta snažno ga udario bejzbol palicom u temeni predeo glave. Krv je liptala na sve strane, a nesrećnog profesora, koji nije pokušao da se brani, spasili su đaci.

Onesvestio se od udarca
Profesora Janjića, oca osmogodišnje kćerke i prosvetnog radnika s petnaestogodišnjim iskustvom, pronašli smo juče telefonom u lekarskoj ordinaciji. Čekao je rezultate rendgenskog snimka lobanje i pregleda kod neuropsihijatra. Imao je bolove u glavi i osećao je mučninu. "Sramota me je da pričam šta se desilo. Učenik Dimitrije E. je u toku časa podigao ruku i ja sam mu rekao da ako ima nešto da pita u vezi gradiva, neka ustane. Odrično je odgovorio, a zatim došao do mene, ispod jakne izvadio bejzbol palicu i počeo da me udara po vratu i glavi. Verovatno da me je udario sedam-osam puta. Nisam se branio jer bih izgubio posao da sam se fizički obračunao s učenikom. Izgubio sam nakratko i svest. Pritrčalo je nekoliko učenika i odgurnulo Dimitrija koji je, zatim, pobegao iz škole ", ispričao nam je profesor Janjić.

On kaže da se radi o nedisciplinovanom učeniku, s kojim je i ranije imao "problema", a njegova majka je telefonom pozivala i "pretila porodici Janjić".

Doznajemo da je vrnjačka policija juče privela Trsteničanina siledžiju nadležnom tužilaštvu i protiv njega podnela krivičnu prijavu. Janjićeve kolege, koje su nam, inače, dojavile za ovaj slučaj, ogorčene su učenikovim razbojničkim činom i svojim "nezaštićenim položajem".

Nezaštićeni prosvetari
- Učenici mogu da nas, maltretiraju, tuku, ponižavaju, mi smo glineni golubovi, životinje za odstrel. Ministarstvo prosvete apsolutno ništa ne preduzima da nas zaštiti od nasilnika, a svakog učenika kojeg, recimo, zbog nediscipline izbace iz škole, lično ministar vraća natrag. Trebalo je samo videti koliko je krvi bilo u učionici, pa otići odavde i raditi bilo šta drugo gde vas niko ne ponižava. Pitamo se gde su ti školski policajci, mlatiće nas razbojnici kao stoku ", kivan je jedan Janjićev kolega koji je zamolio za anonimnost.

Ovo, inače, nije prvi slučaj brutalnog nasilništva učenika nad profesorima u školama kraljevačkog kraja. Prošle jeseni dvojica maskiranih maloletnika upala su s revolverima na čas engleskog jezika kraljevačke Ekonomske škole i drškama udarali profesoricu koja je držala nastavu, istrgli joj iz ruku dnevnik i pobegli.

:shock: :shock: :shock:

Ето зашто ја нећу да радим у школи. Кад овако пролазе професори посластичарства, како би тек прошли математичари? :roll:

Back