HRONIKA

DOKONI UM:
Eto čak ni da psuješ ne znaš u originalu :

"A vi samo nastavite da ometate pripremu moje odbrane pa će te na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali ... ***** Vam majku svima počevši od one bitane ..."

i ti si promasio......
"...pocevsi od hansa holcijusa pa nadalje..."

Seksualne usluge u „salonu za masažu“

hronika_javna_kuca.jpg
Istraga protiv Novosađanke Dragane P. (33), osumnjičene za posredovanje u prostituciji, još je u toku, a istražni sudija je saslušao i nekoliko svedoka u ovom slučaju. Dosadašnja istraga utvrdila je da je Dragana mušterije nalazila putem oglašavanja svog „salona za masažu“ u lokalnim medijima, a za kontakt je ostavljala broj svog mobilnog telefona.

Tokom pretresa po nalogu istražnog sudije u stanu je pronađen telefon sa brojem koji je oglašavan i preko kojeg su poslovi dogovarani, kao i veća suma novca za koju policija pretpostavlja da potiče od prostitucije.

Kako saznajemo, osumnjičena je pet meseci, do 29. avgusta kada je uhapšena, reklamirala usluge masaže, a u stvari organizovala grupu prostitutki koje su pružale seksualne usluge. Sedište grupe bilo je u stanu u Kisačkoj 50, gde je Dragana stanovala. Nije poznato, međutim, da li je stan na pomenutoj adresi korišćen samo kao logistički centar ili i za pružanje konkretnih seksualnih usluga.

Još se utvrđuje koliko je žena upleteno u mrežu prostitucije i da li je među njima bilo stranih državljanki. Ukoliko se sumnje dokažu, osumnjičenoj preti kazna zatvora u trajanju od tri godine.

Stanari Kisačke 50 u Novom Sadu iznenađeni su da je u njihovom komšiluku bilo sedište javne kuće, a većina njih kaže da nije primetila ništa čudno.
Blic

pa sto onda gulis tu stolicu kada mislis da je tako? ;)

i nauci da cenis te postene ljude,nesto mi se cini da taj posao i nije tako lak,zahtevnije je to mnogo vise od 'lezanja na ledjima ( ili klecanja - sve je do afiniteta izvodjaca radva )' ;)

ne gulim stolicu a kroz skolu se provlacim od kad sam naucio da pisem, jos malo i dobicu diplomu koju definitivno nisam zasluzio radom, redom i disciplinom. ipak, za prostituciju i prostitutke oba pola imam veliko postovanje. fizicki nije tako zahtevan posao ( "ti samo lezi i dahci" ) osim ako te klijent ne tera da se penjes na luster ( bilo je i toga ), psihicki je veoma stresan i zahteva veliku odlucnost, doslednost, strpljenje i istrajnost, sto su kvaliteti za postovanje...

LAŽU KLOŠARI !!!
Predsednik skupštine stanara je imao "jedan skok" nedeljno plus box pljuge ...
Komšija preko puta je derpe i gadi mu se sve to ali je uzimao kintu jer ima dečka koji je skup...
Komšija ispod je dovodio sina da se nauči poslu i ostao je kratak 50 evra...
Komšinica sa prvog sprata je izboxovala da ne primaju njenog muža je 1/2 plate spizi na 4 spratu...
Dva studenta iz potkrovlja su radili na leru...jer su slati i kuvaju dobru kafu
I sad se svi prave grbavi da nisu zanali ... kao :arrow: delovale su pristojno kao bibliotekarke iz Matice srpske

u svakom slucaju, dobro je imati prostitutke u komsiluku...
u ulazu pored mene je bila jedna sto je radila poslovnu pratnju ali nisam uspeo da se zblizim sa njom jer nikad nije izlazila napolje a kad je izlazila napolje cekao ju je gmaz u 500 SL a i brzo se preselila....

"sestro, moze meni dzabe, danas mi je rodjendan...."

Ma te koje to rade "radi posla" su najbolje... znaju da budu extra drugarice i ne kenjaju o moralu plus za poštovanje je činjenica da se ne karaju za omot od čokolade i piće u Trčiki

znas kako, psiholoski gledano, prelomni momenat je kada pocnes da se udaras za pare. cena ( odnosno njen nivo ) je nesto sto se formira kasnije i zavisi od vise cinilaca. zivot te moze dovesti u situaciju da ces se karati i za dopunu za mobilni pa tako je nekom cena za tres pice u tramvaju a nekom par glava evra....naravno, za 200 din, mozes da dobijes prilicno los tretman a za 200 e ce da ti zvone usi i da trazis jos....

Slažem se.
bar je tu sve po principu "slobodnog tržišta".
Cena varira od kvaliteta, mesta gde se usluge vrše ... a za par glava evra može da se udari i kakva voditeljka ( :-) ) , pjevačica u usponu, manekenka u padu ... neoliberalni kapitalizam batooo

Back