HRONIKA

NOVI SAD - Četvoročlana porodica Nikolčević iz Novog Sada poginula je juče oko 4.30 sati u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Novi Sad, na mostu kod Beške, a su dve osobe teško povređene.

U direktnom sudaru kombija i „audija 80“ poginuli su Dragan Nikolčević (38), njegova supruga i njihovi sinovi, jedanaestogodišnji S. i devetogodišnji A. Policija juče nije saopštila imena poginule dece i supruge. Teške povrede zadobio je vozač kombija Zoran Janković (22) iz Bora i Slobodan M. (26) iz Brestovca. Nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila dogodila se na ulazu na most sa Novosadske strane.

Ljubinka Čeman, dežurni opštinski sudija u Novom Sadu, kaže za „Blic“ da je do nesreće došlo kada je vozač „iveka“, leskovačke registracije, Zoran Janković iz Bora, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u levu traku puta i sudario se sa dva „audija“.

- Iz pravca Novog Sada tada je naišao „audi A3“ novosadskih ragistracija za čijim se volanom nalazio Ahmet Neziri iz Novog Sada. Ahmet je pokušao da izbegne sudar i došlo je do češanja između „iveka“ i audija A3“, koji se okrenuo za 180 stepeni. Na most je, u tom trenutku naišao „audi 80“ novosadskih ragistracija kojim je upravljao Nikolčević. Došlo je do direktnog sudara sa „ivekom“ u kome su svi putnici „audija 80“ poginuli na licu mesta - priča sudija Čeman. Zbog siline udara na izvlačenju nastradalih bila je angažovana i vatrogasna brigada, a zbog teških povreda sudija je naredila i dodatnu identifikaciju nastaradale M. N. Vozač „iveka“ Janković je sa teškim povredama prebačen u novosadski klinički centar i nalazi se u veoma teškom stanju. Njegov suvozač Slobodan M. ima prelom potkolenice i povredu kičme i zadržan je na ortopediji novosadskog Kliničkog centra.

Vozač „audija A3“ Neziri i njegov suvozač M. R. iz Prizrena prošli su bez povreda.

Nastradala porodica Nikolčević je iz Štrpca, a Dragan je imao mesto boravka u Novom Sadu. Skroz uništeni „audi 80“ bio je pun garderobe i hrane, te se pretpostavlja da su Nikolčevići krenuli na more ili kući u Štrpce.

jacques:
nekako su te uzeli na zub....kome si se zamerio? ;):lol:

tako uvek prolaze dobroamerni ljudi, a ovi olosi koji namju pametnija posla samo bi da komsiji crkne krava pa makar nemali leba da jedu :lol:

citiracu Voju :...mozete da mi po*pusite **** i da pojedete sva govna koja ste izasrali ...:lol: :lol:

aj prijatno i uzdravlje ;)

nesons:
tako uvek prolaze dobroamerni ljudi, a ovi olosi koji namju pametnija posla samo bi da komsiji crkne krava pa makar nemali leba da jedu :lol:

citiracu Voju :...mozete da mi po*pusite **** i da pojedete sva govna koja ste izasrali ...:lol: :lol:

aj prijatno i uzdravlje ;)

Eto čak ni da psuješ ne znaš u originalu :

"A vi samo nastavite da ometate pripremu moje odbrane pa će te na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali ... ***** Vam majku svima počevši od one bitane ..."

DOKONI UM:
Eto čak ni da psuješ ne znaš u originalu :

"A vi samo nastavite da ometate pripremu moje odbrane pa će te na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali ... ***** Vam majku svima počevši od one bitane ..."

e hvala za odbranu, zaboravih da ima advokata u sudnici :lol:

Back