- Poruka
- 580
Aleksej_BASO:DA nije vreme da se preselimo na lajnu?
da ne bi teta peta uzela katanac u ruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:DA nije vreme da se preselimo na lajnu?
El to onaj qqruz ispod Debelog Brijega ?!?nesons:to bi i Sherlok zakljucio!![]()
pa jeste - klizi na sve strane![]()
krvolok:El to onaj qqruz ispod Debelog Brijega ?!?![]()
nesons:Vozač „audija A3“ Neziri i njegov suvozač M. R. iz Prizrena prošli su bez povreda.
sharpshooter:ne taj nego onaj drugi

Auuuuu, GOROSTAS iz KUPATILA rešio da se malo aktivira, pa odma' iz suprotnog smera !!!nesons:ja nemam 2, osim ako je onaj ( na koji mislis )drugi, bas onaj koji nosis u bu*lji![]()
krvolok:Auuuuu, GOROSTAS iz KUPATILA rešio da se malo aktivira, pa odma' iz suprotnog smera !!!![]()
krvolok:Auuuuu, GOROSTAS iz KUPATILA rešio da se malo aktivira, pa odma' iz suprotnog smera !!!![]()
jacques:nekako su te uzeli na zub....kome si se zamerio?![]()
samo beloj cica-maci sa crvenom masnicomjacques:nekako su te uzeli na zub....kome si se zamerio?![]()
nesons:tako uvek prolaze dobroamerni ljudi, a ovi olosi koji namju pametnija posla samo bi da komsiji crkne krava pa makar nemali leba da jedu![]()
citiracu Voju :...mozete da mi po*pusite **** i da pojedete sva govna koja ste izasrali ...![]()
![]()
aj prijatno i uzdravlje![]()
DOKONI UM:Eto čak ni da psuješ ne znaš u originalu :
"A vi samo nastavite da ometate pripremu moje odbrane pa će te na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali ... ***** Vam majku svima počevši od one bitane ..."