HRONIKA

Жак је крив за све, то је његово масло, гарант!

Бринем, једино ја овде светлим зелено, мора да је због радиоктивности. :(

storm cloud:
Жак је крив за све, то је његово масло, гарант!

Бринем, једино ја овде светлим зелено, мора да је због радиоктивности. :(
eto ti sad......em vam covek "spasi" grad...em jos i mene okrive....:?...tztztztz :lol:
ovi probisveti na B92 me isekli iz snimka.....barem me na NS dnevniku spomenuli :mrgreen:

У хируршкој сали Клинике за кардиоваскуларну хирургију у Сремској Каменици прекјуче је избила туча у којој је медицински техничар Саша Скенџић физички напао хирурга др Драгана Николића и поломио му ребра. – Техничар Скенџић је с леђа напао лекара који је управо завршавао операцију и повредио му је ребра – изјавио је за „Политику” Горан Трајковски, портпарол каменичког Института за кардиоваскуларне болести, и додао: – Виновник овог немилог догађаја је суспендован и покренут је дисциплински поступак.

Разлог за напад у којем је хирургу страдало ребро, како наводе лекари ове клинике, јесте „заборављена туфер газа коју је један пацијент носио у грудима 11 година”. После откривања пропуста дошло је до међусобног оптуживања за грешку. Доктор Николић је уверен да га је техничар Скенџић напао по наговору доктора Богољуба Михајловића.

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=23793

nasa mala OPASNICA je u pravu!
procitajte danasnju politiku: http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=23919

Горан Трајковски, портпарол ове установе, потврдио је да је медицински техничар Саша Скенџић нанео повреде хирургу Драгану Николићу, али демантује писање „Политике” да је у хируршкој сали избила туча и да је тај случај повезан са пронађеном газом у телу пацијента.

„Хирурга мр сци Драгана Николића у непромишљеној шали, 27. марта 2007. године, анестетичар Саша Скенџић је подигао увис снажно га обгрливши обема рукама и тиме му нанео повреде. Николић и Скенџић, вишегодишњи сарадници, после овог догађаја изјавили су да су пријатељи и да обојица стоје иза чињенице да намера за повређивање није постојала. Саши Скенџићу је због овог непромишљеног и непримереног геста који не спада у оквире понашања на било ком радном месту, изречена мера у складу са Законом о раду”, наводи се у саопштењу достављеном јуче нашој редакцији.

Доктор Драган Николић упутио је писмо „Политици” у коме се каже: „Желим хитно да демантујем све што је наведено у тексту који сте објавили, а који је потписао новинар Лакетић, и навођењу мог имена у вези са давањем било какве изјаве”.

„Једина истина коју спомињете у тексту у вези мог имена је да сам на боловању због повреде на раду и због те чињенице позовите се на етикецију своје професије и немојте ме више узнемиравати..”

P A Z N J A : za nepoverovati sta je UCITELJ u OSNOVNOJ skoli prodavao deci.................
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=24010

Подгорица – Скандал који је пре неколико дана избио у подгоричкој Основној школи „Бранко Божовић”, где је учитељ Јанко Вујисић ученицима трећих и четвртих разреда продавао своју књигу „Новија црногорска љубавна лирика”, осим што је шокирао родитеље, унео је немир у целокупну јавност. Након оштрог протеста и ученика и њихових родитеља, руководство школе покренуло је дисциплински поступак против наставника.

Вујисић је, подсетимо, ученицима нижих разреда, осмогодишњацима и деветогодишњацима, по цени од два евра продавао своју књигу љубавне поезије, која је препуна ласцивних и еротских стихова.

А шта у овој књизи могу да прочитају подгорички малишани? Ево само неколико „безболнијих” цитата – „Мала моја, авион се чује, бјеж пода ме ако бомбардује”, „Мала моја, скини гаће, да видимо браћа шта ће”, „Мала моја, дигни ногу ливу, да ти пустим пијавицу живу”. Они „тврђи” стихови морају се прећутати.

EVO STA NAM MISLE I RADE "braca" crnogorci
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Hronika&datum=2007-03-30&clanak=94258

ZAKAZAN GLAVNI PRETRES ČLANOVIMA UDRUŽENjA ZA ZAŠTITU SRPSKOG JEZIKA
Na sud zbog jezika
U Osnovnom sudu u Podgorici 5. aprila počeće suđenje profesoru i predsjedniku Udruženja za zaštitu srpskog jezika i ćirilice Todoru Živaljeviću i članovima Izvršnog odbora te NVO novinarki Marini Jočić i univerzitetskom profesoru u penziji dr Jovanu Čađenoviću, koji su optuženi za krivično djelo pozivanja na otpor. Optužnicu je podigao osnovni državni tužilac Veselin Vučković 26. aprila 2005. godine, po krivičnoj prijavi Ministarstva prosvjete od 7. oktobra 2004. godine.
Njima se stavlja na teret da su na konferenciji za novinare, koja je održana dan ranije, pozvali prosvjetne radnike da 8. oktobra obustave nastave, a roditelje da djecu ne šalju u školu, "usljed čega je došlo do obustave nastave u većem broju škola u Republici i izostanka sa časova većeg broja nastavnika djece".

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]I banke su izgleda postale opasna mesta.

RASVETLJENO MONSTRUOZNO UBISTVO NOVOSADSKOG PENZIONERA
Bankar raskomadao telo klijenta u svom stanu
[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dežurni istražni sudija novosadskog Okružnog suda Nenad Simović odredio je juče pritvor bankarskom službeniku Zoranu Munćanu (1976) iz Novog Sada, osumnjičenom za teško ubistvo Novosađanina Živojina - Žiže Margetića (1922) i zloupotrebu službenog položaja.
http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=21992
[/font]

Back