Nisam bio kod Radovanovica....ali u toj klinici radi moj drug, Dr.Dugalic, pa eto znam ko je Radovanovic.Iskreno,nisam siguran da su mi urolozi od pomoci jer je nebakterijski prostatitis uglavnom vezan za pudendalni nerv koji prolazi kroz urogenitalni trakt,i on ustvari boli...zato urolozi tu ne mogu nista,osim da uzmu pare- na to nisu imuni,cak sta vise,ozbiljna bagra.Najgora fela od svih doktora,tvrdim!!!Voleo bih da bar jedan od njih oseti bol koji hronicni prostatitis uzrokuje,samo jedan dan,pa valjda nece biti toliko bahati prema ljudima sa tim problemima. Zato me i cudi da je taj Radovanovic drugaciji,ali ajde ,javicu
Meni nije problem da platim,sve sam dosad i placao...ali da platim pravom coveku a ne toj stoki
Voleo bih da gresim, ali gotovo sigurno sam u pravu
Imam ozbiljnu mrznju prema toj bagri...
Hvala tebi, ali sam ja netolerantan prema toj bagri, cak i vrlo neprijatan, umem i samar da opalim....
Ovde pricam samo o urolozima dok su recimo hirurzi pravi majstori....spasavaju ljudima zivote,duboka naklonost prema njima
A ova stoka je za ozbiljne batine....tvrdim i potpisujem...Nale, Pejcic, Janjic, Milosevic, Aleksic...necu ni da napisem Dr ispred....jer to i nisu
Hvala ti