Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj sad ima 7 meseci :)
Muzjak :)
Da..i moj je tako radio..ali sva sreca pa nisam uzela taj metalni tocak..pa se i nije culo toliko..:aha:
Preporucujem ti da nadjes neki od plastike..jeste da izgleda da nije dobar ali jeste ;)
Nije im problem u njemu da trce..a i ne cuje se toliko :)
Da...oni inace danju vole da spavaju a u kucici mu je leo i toplo..i sad se jos ususkao u puljevinu :D
Mislim da ga ipak ne trebas pustati u sobu..odma..:aha:
Moras prvo da ga mazis..postepeno..malo po malo..
On ce se u pocetku trzati kad ga pipnes i sve to..ali procice ga..kad se navikne :)
Moj se i sad trza ali kad ga pipne neko drugi..kad ga ja pipnem potpuno je miran..valjda je navikao na moj dodir..:)
Ali oo sto je vazno , pre mazenja je da uzmes jednu onu granulicu hrane sto mu uvek i sipas da jede...i kad je budan da mu je ti das..i nek ti je sam uzme iz ruke..da vidi da ti ne zelis da mu naudis :)
Ionda mozes da pocnes da ga vadis iz kaveza..pa ce on onda da bezi..pa vijanje i tako u krug..:lol:
Inace ako ga pustis...da trckara a ne juris ga..bice mu dosadno..:lol:
Mom tako nekad dosadi..pa pocne da mi se penje uz nogavicu..:zcepanje:

Bas je sladak, ali ovaj moj ima malo povece oci i ne lici bas na tog tvog.Ja sam mu sad izvadio jer sam provalio da ne moze da izadje iz njega nego trci jer pokusava da pobegne.Problem je sto su plasticni za matalne kaveze a ja imam akvarijum.Necu ga odmah pustiti u sobu, a pored moje ruke sa granulom prolazi dosta nonsalantno pomalo sa strahom.Malo onjusi granulu i prodje.Evo trentno ide i pokusava da se popne uz strane akvarijuma:lol:Zanimljivo da oni vole da ih jurimo.(mislim na podu)Da li ga ti pustis preko dana, jer je Čester :) ceo dan spavao u kucici koju je napunio piljevinom.Zanima me da li im je kolut veoma bitan jer ako jeste bolje da pocnem da trazim neskripeci sa manje sipkica poprecnih.Inace je veoma zanimljiv ali mi pomalo deluje tuzan.:(

Ma ima i moj vece oci samo na ovoj slici izgleda tako..:lol:
a i ima cudnu boju..to mi svi kazu..:aha:
A tvoj je mozda jos mali pa se ne vidi..:aha:
Pa dok su malu tocak im je vazan radi zabave ali mozes prronaci i nesto drugi..nesto sto moze da gricka jer i to vole da rade..:)
Pa ne mogu hrcci da se smju..a da znaju da se smeju sigurno bi svi koje cuvaju vlasnici koji vode brigu o njima bili nasmejani..:D
Ajde sad cu ti postaviti jos jednu sliku..da vidis kolike oci ima stvarno..;)

Evo ga Zucko jos jednom..:cao:
Za vise slika klikni na ovaj link : http://forum.krstarica.com/threads/341089

15ppx87.jpg

Poslednja izmena:
Da, stvarno bi bilo steta da hrckic sa tako lepim i sjajnim krznom nema potomke :)

Mrvice nemogu da nadjem sliku njegovog para, moze li link

Poslednja izmena:
Ok, necu mu davati vise, ali bar jabuke imam cesto.Inace mi je juce prvi put uzeo nesto iz ruke, prvo bananu a kasnije i suncokret i kikiriki koji sam izvadio iz one kupovne hrane, i stavio je u dzep-u usta i odneo je u kucicu.Da li negde ima popis koje voce i povrce moze koje ne a koje retko da jede?Ili neko uopsteno da mi kaze.:)

Ok.U ovoj hrani sto sam ja kupio najvise ima onih zelenih-crvenih-narandzastih granula a semenja manje.To su valjda vitamini.

Na Velikoj pijaci imaš čoveka koji prodaje razne žitarice. On mi za 20 dinara izmiksa od svega po malo. Moji najviše vole suncokret. Parče neslatke jabuke je stalno u kavezu, to takođe obožavaju.

Back