Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala vam, mada sam sumnjala na to :)
Sad je star oko godinu i po, i to mi se nimalo ne sviđa :(
I za svo vreme otkad je kod mene NIKAD nije ušao u točkić koji mu je 'u prizemlju' kaveza.
Pokušavala sam svim silama da ga zainteresujem za njega, ali nije vredelo :(

Poslednja izmena:
Hvala vam, mada sam sumnjala na to :)
Sad je star oko godinu i po, i to mi se nimalo ne sviđa :(
I za svo vreme otkad je kod mene NIKAD nije ušao u točkić koji mu je 'u prizemlju' kaveza.
Pokušavala sam svim silama da ga zainteresujem za njega, ali nije vredelo :(

Pa nije strasno ako ne zeli da se zabavlja u tocku...:aha:
Mog je zanimao samo prvi dan..i to jakooo...a posle ga nije ni pogledao...samo tako ponekad..uvece..ustavri on oce..ali je po ceo dan napolju ( van kaveza ) pa mu je zanimljivo..tako da se ne zanima za tocak previse...neka te ne brine to nista..neki vole da se igraju sa tockom a neki ne... ;)
Izmamzi...hrckica..:mazi:

Him...mislim da ti je ovo prvi hrcak,jel da? ;)
To sto radi nije kijanje..i moj se ponekad tako cuje..;)
Ti zvukovi ( nalik na kijanje ) se ponekad cuju dok se oni kupaju...i lizu...;)
Ma da za svaki slucaj bi trebala da ga odvedes kod veta....

Jeste :)mesec dana ga mozda imam i vec ga obozavam :)na pocetku je bio mnogo bezobrazan stalno me je ujedao i nije mi dozvoljavao da ga dotaknem ni pomazim ni nista,a sad je sve super,oslobodio se i sve mi dozvoljava :)
Hvala ti na savetu,nadam se da nije u pitanju kijavica ;)

Jutros su deca pronašla mrtvog mužjaka u kavezu. Oči su mu bile otvorene. Ležao je na stranu. Ženka je ležala nedaleko od njega. Prvo su pomislili da je to od ljubavnog zanosa, ali su ubrzo shvatili da je kraj. Šokirala me je poruka koju su mi poslali. Glasila je ovako: "Švaler je mrtav, ženka kao da se nije mnogo potresla. Ipak je živeo kao car." (Aludiraju na njegov bogat seksualni život sa dve ženke naizmenično. Valjda ih je oplodio. Pravio je prelepe hrčkiće.)

I druga udovica se okotila malopre. Pet komada, ko zrna pasulja.
Prva ima jednu bebu(eno je na Belom mišu), drugu je uništila.

eehh.. ponekad nam priroda moze biti cudna i okrutna. Mozda hrckovima nedostaje nekog proteina.

Probaj jednom nedeljno da dajes malo parcence, na vrh prsta, kuvanog mesa i parcence barenog jajeta. A kad vec obaris jaje daj i malo parcence ljuske od jajeta da gricka.

Žao mi je zbog Ramba i zbog tebe. Znam kako ti je. Nije isto izgubiti bebe i velikog hrčka s kojim si se saživela. Kupi drugog što pre, lakše ćeš preboleti.

Dodji na temu "HRCAK" :)
Ma da mogu i ovde ta kazem neka svoja iskustva..:D
Ja imam sirijskog hrcka..zive se Zucko .. :heart:
U pocetku je bio veoma plasljiv..i stalno se trzao kad bi zelela da ga pomazim ili da uzmeme..ali se vremenom navikao i na mene i na njegov kavez :) :heart:
Mnogo ga volim..:heart:
Vecinom dana je pusten..u jednom delu sobe..gde trckara i igra se..kad mu to dosadi pocne da se penje uz moju nogavicu..:lol: :heart:
Sve u svemu..mnogo brzo ces se vezati za njega..trebas mu menjati piljevinu na svakih 4, dana..i da uvek ima sveze vode i hrane...navicice se na tebe..tako sto ga budes povremeno mazio..pa onda malo kasnije pocnes i da ga vadis iz kaveza i tako ...postepeno i sve ce da bude u redu..:)
Puno srece sa novim clanom porodice..:cao:

Hvala ti puno, evo malo pre je pobegao pa smo ga vratili.Sutra cu izbaciti nesto trine jer ima mnogo, a ispod kucice cu mu sve izbaciti jer se uz nju i popeo.Nego jel imas problema sa kablovima, mislim da li moze da ih pregrize kao neki glodari?Nadam se da ce se brzo prilagoditi.Da li voli da se mazi?Da li trce u onom tocku?Ja ga imam ali on samo pokusava da se popne uz njega.Resio sam problem do sutra.Stavio sam mu mrezu neku i zalepio za ivice akvarijuma selotejpom.

Poslednja izmena:
Pa sad..moj je u pocetku jako voleo da se igra sa tim tockom..:lol:
Pa mu je posle dosadio..pa je isto kao tvoj pokusavao da se popne na njega...i vrteo ga sa pogresne strane..:lol:
Da..ja sam se jako uplasila kad je nama prvi put pobegao..ali to je bilo zbog moje nepaznje..:rumenka:
Pa ovaj nas se ne zanima za kablove sto je cudno..posto sam cula da znaju da pregrizu kblove..nas ih kulira..:lol:
Sve zavisi od hrcka..ali uglavnom vole da grickaju kablove..barem koliko sam ja cula ;)
Vecina hrcaka ne voli da se mazi u pocetku..kao ni ovaj moj..samo trci .. tamo - vamo..ne mogu ga i ni uhvatiti da ga mazim...ali sad kad je vec malo stariji i kad se navikao samo se namesti i ja ga mazim i golicam..:lol:
Okrenem ga na ledja pa ga golicam po stomaku a on meni nogicama sklanja ruke... :lol: :heart:
Jois jednom puno srece :cao: :heart:

Opet ti hvala.Evo sinoc nisam oka sklopio jer je ovaj kolut metalan i skripi kad se okrece, a on navalio da trci ko lud.:think:Vecinu vremena je jutros proveo u kucici i uneo je u nju mnogo piljevine.Pusticu ga jos malo da se privikne pa da probam da ga pustim u sobu.Koliko je star tvoj?Muzjak ili zenka?

Back