Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...jao,jos nisam uslikala mog novog glodarcica.

Oooo Evo.. :klap:
Imate jos jednog clana porodice?? :klap:
Slikaj ga sto pre..jedva cekam slicice... :heart: :heart:
A do tad pozdrav od nas dvoje forumasa.... :heart: :heart: :mrgreen:

32zrgbq.jpg

:heart:

...nisam rekla? da,leminga.nedostaje mu noga,tj.ima samo do 'kolena',meni bilo zao,nisu ga hteli.:(
pa rekoh,gde ima za tri,ima i za 4.
...:lol: tako i Ramo setka po tastaturi....super ste.

...nisam rekla? da,leminga.nedostaje mu noga,tj.ima samo do 'kolena',meni bilo zao,nisu ga hteli.:(
pa rekoh,gde ima za tri,ima i za 4.
...:lol: tako i Ramo setka po tastaturi....super ste.

Jadnicak... :sad2:
Lepo sto si ga uzela... :heart:
E pa mi i skacemo po tastaturi.. :lol:
Mislim potpuno smo ludi..:lol:
I zato kad pisem nekad ispadne ovako dvihnjtgj dbhh (dobar dan) :lol:
Pa moram da ispravljam... :lol:
Sad spova pa mu nije do izlazaka napolje..a ovako kad ga uzmem tokom dana on zaspe..u mojoj ruci..srecica moja.. :zaljubljena: :heart:

Cao svima,hvala vam puno na svim ovim savetima jaaaaaaaakoooooooooo su mi pomogli!!! Kupila sam hrcka muzijaka prosle nedelje i juce sam odlucila da kupim i zenkicu...sto sam danas i uradila...ali ona je izgleda skotna (ako se tako kaze) e sad mene zanima kako ja to skontam dali je stvarno skotna ili sam se ja istripovala... :D Inace obozavam ih jako su slatki i oktaceni... nadam se da ce mi neko dati odgovor na pitanje....

Evo ja cu..:))))
Ne mora da znaci...mozda je samo alo "puniji" hrcak..:heart:
A znaces po tome sto ce se ona za jedno 4,5 nedelja poroditi i dobiti mlade..:mrgreen:
Ma da ako si je kopuio u pet-shopu ne verujem da je skotna...obicno u pet-shopovima drze mlade hrcke..
A ako je ona mlada moraces da sacekas barem nekih 2 meseca da prodje da bi on mogla da se pari...
Nju moras staviti u odvojen kazvez..posto je ona jos mala..a pretpostavljam da je tvoj hrcak vec veci..
Kad ona malo poraste za nekih 2,3 meseca..
Mozes poceti nocu da ihs tavljas zajedno u kavez..a danju nju prebacuj u njen..
Pa sad po samom njenom kretanju i po mozda malo punijem izgledu..mozes videti da li je skotna...;)
Ako jeste javljaj..:heart: :heart:

Pisala sam već, kupila sam par i ona se okotila preko noći. Sve ih je pojela osim jednog(bilo ih je 5). Barakuda mi je objasnio da je možda htela da ih na taj način zaštiti, jer smo joj bili nepoznati (mi, novi domaćini). Kasnije sam naučila da je verovatno bila žedna, nisam imala pojilicu. Non stop su bili zajedno i mužjak je čuvao(grejao) mališu kao i majka. Ponovo se okotila posle 50 dana, 5. januara. Svih 6 je očuvala. Prodala sam ih vlasniku Pet shopa kad su imali mesec dana. Morala sam. Kome sam god ponudila poklon, svi su rekli neka hvala. Prvo dete, ono jedino preživelo, žensko, sada je samo u kavezu. Malo se družila sa tatom. Možda me i ona obraduje.

Back