* Mrvica *
Veoma poznat
- Poruka
- 11.403
Ja sam mog hrcka stalno premestala...mozda ce mu malo ali malo biti cudno ali mislim da mu nece smetati...
Dobro je vec sam se uplasila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mog hrcka stalno premestala...mozda ce mu malo ali malo biti cudno ali mislim da mu nece smetati...
Ovako ja sam prkjuce dobila muskog hrcka starog mesec dana i zove se ZuckoI to je sve dobro
Ima kavez na tri sprata i merdevinice da se penje ali je malo zeznuto
Posto on od dole ide sve oormalno kao i uvek i onda ima da se skoci i uhvati za druge merdevine i stigao je gore.Problem je sto nemoze silaziti dola pa padne ali mu ne bude nista ima li neko neki predlog kako to da resim??Molim da se neko javi jer je jakoooo hitno i naravno on me se jakoo plasi i neda mi da ga uzmem i mazim ali valjda treba samo da se navikne
Jos jednom vas molim za pomoc!!
![]()
JAOO NAJGORE KAD POBEGNE....KO ZNA GDE SE SVE MOZE ZAVUCI!mojoj drugarici je hrcak upao u wc solju!!!!i tako nekoliko puta...al preziveo je....dok ga jednom nisu videli i njena mama pustila vodu i udavio se jadan......imala je i cincilu i ona je nekoliko puta upadala u wc solju....tako da pazi!
Moj barem nije izlazio iz prostorije u kojoj je kavez
![]()
E imam novi problem...
Nece uopste da dodje kad mu kroz sipke od kaveza dam hranu vec samo gleda i vrati se vrtenju na tockuSad mi da da ga mazim povremeno sav se stresira kad krenem da ga mazim ali kad nastavim opusti se.Ne znm sta mu je ali ne pomera se iz ovog tocka trci li trci
![]()
A preko dana spava sklupcan u loptici.Ne penje se gore vise tako cesto...Ali ponekad i das i naravno padne i kao da je sve normalno
Molim jos pomoci plizz??
Moj hrcak je bio zaludjen tim tockom... Nije se sklanjao sa njega... Tako da po meni to je u granicama normale... Koliko ka dugo imash? Mog je smorio tocak tek posle mesec dana![]()
Ja sam menjao piljevinu svakih nedelju danaAli nemoj bash mene da slushash ja sam imao jednog hrcka...
Ziveo je godinu i po pa umro
![]()
moze...![]()
eeee znas da cu i ja da dobijem hrcka....ili morsko prase za koji dan(sto znaci:kad se ovi moji smiluju)mislim moram da imam bar jednu zivotinjicu inace ja nemogu da zivim!ee ajde ti slikaj svog i kavez pa da vidim i to malo stvorenjee!!!