Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primetio sam da unosi hranu u kućicu i to: šargarepu, zelenu salatu i čokoladu.
Najlepše je kad reši da "ustane", otprilike u ovo vreme pa počne da proteže jednu šapicu pa drugu, uspravi se i razgibava vrat...
Kiki piljevinu i hranu zgura u jedan ćošak. Nema svoju kućicu već je, kao i u prirodi sam pravi.
Cek... Odakle mu cokolada???? Nemoj to da mu dajes!
Pre jedno sat vremena bila prava drama u gajbi!
Naime, Cikota Cile se dao u istraživanje stana i danima se trudio da zaobidje prepreke koje su postavljene na ćoškovima ormana.
I naravno da se zaglavio! I naravno da sam morao da pomeram orman. I naravno da mi bila frka da vratim nagnut orman nazad iz straha da ga ne priklještim...
Ipak se izmigoljio i onako sav drhtao od preživljenog šoka.
Propisno sam ga izgrdio i nije se bunio što ga vraćam u kavez.
Sad spava...
ako si...i treba...![]()
Ja sam prvo napustio funkciju pa počeo da pričam sa hrčcima, za razliku od pojedinih moderatora i pogotovo moderatorki koji i dalje vršljaju funkciju iako godinama pričaju sa kučićima i mačkama iako nisu uredjivali pdf politiku...tkacio:
Da li su leminzi druželeminzovani? Ili da li vole društvo- isto dođe!Ako imaš dva, neće da se pobiju?
Da li neko zna šta je to?
Kakva bre hibernacija? Jel on normalan? Živi dve godine a hoće "zimski san"?
To je kao da ti kaže doktor "nema vam spasa ali vi ipak nemojte da pijete i nemojte da pušite".
Pogled ok, njuškica ok, stomačić suv (nema šansi da se zarazi jer nije imao ženku) a opet nekako trom i usporen onako "starački"...
Do pre neki dan se pentrao po kavezu i sam izlazio...
Evo, nagurava piljevinu u kućicu samo tako...
Pa dobro... ajd nek spava... i nek klopa...