Hranjenje Suncem ili Obrok od Sunca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sungazer na banatski način.

Jedem slanine i luka, kiseli lupus i pečene ludaje.

Svako jutro gledam kako sviće jer mi je prozor okrenut ka istoku .

Uveče najčešće nemam vremena da gledam u zalazak jer me poso odvlači .

Ne moramo svi da budemo fakiri.

Ne moramo svi da budemo probuđeni.

Ustvari, ja ne moram, a ko mora samo napred.

Ja sam sungazer na banatski način.

Jedem slanine i luka, kiseli lupus i pečene ludaje.

Svako jutro gledam kako sviće jer mi je prozor okrenut ka istoku .

Uveče najčešće nemam vremena da gledam u zalazak jer me poso odvlači .

Ne moramo svi da budemo fakiri.

Ne moramo svi da budemo probuđeni.

Ustvari, ja ne moram, a ko mora samo napred.

slazem se..zalazak sunca, mozes misliti :aha:

I dalje verujete u priče gurua? Nema gurua. Sami ste sebi guru. Ua svi gurui. Živeo iskonski sungazing.

Ti upravo činiš ono za što druge optužuješ da čine...

Ostavi se 'drugih'...budi to što jesi...ako imaš šta da podijeliš, dijeli...ako nemaš...opet dijeliš...to što nemaš...

Gurui...ne mogu da budu gurui ukoliko ih neko ne prihvati kao takve.

Stoga, ti kudiš svakog 'gurua' kao i svakoga onoga koji prihvata gurue a sam propovijedaš, ubjeđuješ nekoga u istinitost svojih riječi.
Nisi li i ti nekakav 'guru'?
Kako onda (po tebi) jedan čovjek može da ima povjerenje u tvoje namjere? :)

Da zaključim:

Ono što želiš da podijeliš kao sopstvenu spoznatu Istinu...podijeli, hvala ti u moje ime.

Ako kudiš...grdiš...isti si kao i oni koje kudiš i grdiš...samo toga još nisi Svjestan.

Stoga, ako imaš nešto da daješ...Ti daji, a do ljudi je da vide ono što daješ i da to prihvate ili odbace.

Lično...mislim da imaš nešto da podijeliš sa nama ali si svoju energiju usmjerio u pogrešnom pravcu.

Ništa nisi razumeo. To se ni ne očekuje od tebe.

Mene ovde nepismeni vernici optužuju da ja imam nekakve gurue, a ja se ubih da raskrinkam šarlatane koji se prikazuju kao gurui.

Ja ne propovedam ništa, jer ne pripadam nijednoj verskoj zajednici ili sekti, niti ću. Sungazing je slobodna praksa, jednostavna praksa, koja se može upražnjavati bez ikakvih ljudskih otpada. Treba raskrinkati sve ljudske gmazove koji bi da zarade novce na osnovu naivnbih ljudskih budala i za koje je ova drevna praksa samo novac i ništa više.

Napravim 14 treptaja dok gledam u sunce u okviru prvog sata po izlasku i tako radim svakog suncanog dana.Da li je ova metoda dovoljna,dobra i bezbedna?
kakvih 14 treptaja?
ko ti je rekao za tu metodu?
ja sam gledao u sunce 10 sekundi i svaki dan povećavao 10 sekundi.
znači, prvi dan, tokom sigurnih sati, gledaj maksimum 10 sekundi. drugog dana gledaj 20 sekundi u izlazak sunca dodajući 10 sekundi svakog sledećeg dana. tako da ćeš na kraju 10 uzastopnih dana gledanja u sunce gledati u sunce 100 sekundi tj., 1 minut i 40 sekundi. prilikom gledanja u sunce trebaš stajati na goloj zemlji golih stopala što je voma bitno i ne sme se zaboraviti. oči mogu da tepnu. nepomičnost očiju nije potrebna. nemoj nositi kontaktna sočiva ili naočare dok gledaš u sunce.
čitav proces traje 9 meseci, a nakon toga preporučljivo je svaki dan napraviti šetnju od 45 minuta bosih nogu, po pesku ili goloj zemlji (nikako po travi) povremeno posmatrajući u sunce.
ono što ti niko nije rekao ovde na temi je da je veoma važno da budeš potpuno svestan upliva sunčane energije tokom posmatranja, a to znači da ti misli moraju biti potpuno odsutne od svih ostalih događaja, a um usredređen samo na energiju sunca koju primaš.
ako uspeš da svoju svesnost svaki dan povećavaš srazmerno gledanju u sunce, tada je efekat gledanja u sunce kompletan.
srećno!

Ovi gutači vijagre i onemoćali matorci bi mogli svoje kitice da izvade iz gaća i odrade kitgazing, možda vijagra postane suvisla...

Misliš ovako?

sunpotention.jpg

kakvih 14 treptaja?
ko ti je rekao za tu metodu?
ja sam gledao u sunce 10 sekundi i svaki dan povećavao 10 sekundi.
znači, prvi dan, tokom sigurnih sati, gledaj maksimum 10 sekundi. drugog dana gledaj 20 sekundi u izlazak sunca dodajući 10 sekundi svakog sledećeg dana. tako da ćeš na kraju 10 uzastopnih dana gledanja u sunce gledati u sunce 100 sekundi tj., 1 minut i 40 sekundi. prilikom gledanja u sunce trebaš stajati na goloj zemlji golih stopala što je voma bitno i ne sme se zaboraviti. oči mogu da tepnu. nepomičnost očiju nije potrebna. nemoj nositi kontaktna sočiva ili naočare dok gledaš u sunce.
čitav proces traje 9 meseci, a nakon toga preporučljivo je svaki dan napraviti šetnju od 45 minuta bosih nogu, po pesku ili goloj zemlji (nikako po travi) povremeno posmatrajući u sunce.
ono što ti niko nije rekao ovde na temi je da je veoma važno da budeš potpuno svestan upliva sunčane energije tokom posmatranja, a to znači da ti misli moraju biti potpuno odsutne od svih ostalih događaja, a um usredređen samo na energiju sunca koju primaš.
ako uspeš da svoju svesnost svaki dan povećavaš srazmerno gledanju u sunce, tada je efekat gledanja u sunce kompletan.
srećno!
Namucio sam se dok sam nasao!
http://forum.krstarica.com/showthre...k-od-Sunca?p=20801851&viewfull=1#post20801851

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back