hrabrost ili...?

Mislim da je percepcija izmenjena pred smrt, ti ljudi vide cistije od drugih, na pola su ovde na pola negde

U takvim momentima se covjek pita STA JE URADIO U ZIVOTU i sta poslije njega ostaje.
Da ali to ne znači da ispravno razmišljaju .
Možda samo žele da uokvire još jedno poglavlje života
Možda nemaju dovoljno šta iza sebe da ostave pa se na takav korak odlučuju u poslednjem trenutku .

missim zacijenila si pickicu i matericu kao seljak paprike na pijaci

Misliš? Pre bih rekla da ovi što patriotizam izjednačavaju sa penisom (Slončeta ne ubrajam tu) matericu doživljavaju kao način da brane srBstvo, zaboravljajući da:

1. odluku o broju potomaka donose i otac i majka,

2. potomke treba hraniti, oblačiti, školovati i voleti,

3. zdravorazumno nije isto što i sebično.

Poslednja izmena:
Da ali to ne znači da ispravno razmišljaju .
Možda samo žele da uokvire još jedno poglavlje života
Možda nemaju dovoljno šta iza sebe da ostave pa se na takav korak odlučuju u poslednjem trenutku .

Pa dobro i sta sad, hoce i to je dovoljno. Jos uvijek je nemoguce putovati u buducnost pa pitati djete da li smo ispravno uradili sto smo te napravili.

Mozda nije za velicanje sam cin radjanja ali stvaranje novog zivota- jeste.
Šta podrazumevaš pod tim,sam čin oplodnje?Svaki cvet u bašti zna da obavi tu misteriju.

To jeste za veličanje prirode ,ali ne i kao vrhunsko dostignuće ljudske jedinke.Sposobne da razmišlja,sagleda stvari u celini i donese odgovarajuću odluku.

P.S.Ako se ne stigne do rađanja,neće biti ni stvorenog novog života.

Misliš? Pre bih rekla da ovi što patriotizam izjednačavaju sa penisom (Slončeta ne ubrajam tu) matericu doživljavaju kao način da brane srbstvo, zaboravljajući da:

1. odluku o broju potomaka donose i otac i majka,

2. potomke treba hraniti, oblačiti, školovati i voleti,

3. zdravorazumno nije isto što i sebično.

da si pametna nashla bi sebi kakvog drvosjecu da te iznabada i zalije ko crijevom, daj nemoj filozofirati leba ti :)))))

moja tetka je kao tridesetogodisnjakinja obolela od raka... vec je imala i diplomu u dzepu, i posao, stan i muza... nije htela da rodi imajuci na umu sve scenarije... i bila je u pravu, bolest se vratila, i vec godinama se bori...
neki bi rekli kukavicluk, ja kazem razborito i realno razmisljanje... mislim da bi ovako trebao svaki roditelj da razmislja, dete na prvom mestu pa tek onda nase zelje, hirovi, prohtevi

A koliko dece ti imaš Plavoslončasti? Troje, sedmoro, desetoro?:)

Bez želje da te uvredim, samo ukazujem na činjenicu da je lako teoretisati a teško praktično primeniti. Na stranu što je još lakše graditi srpstvo na tuđoj materici i rizukujući tuđ život. Ti se ne porađaš već ja, zato je tvoje pravo na odlučivanje o potomstvu (kao muškarca) u odnosu na moje (kao žene) znatno manje. U duhu teme, da dodam i ovo, možda muž ove sirotice što je umrla nije ni hteo dete, ali misliš da je mogao zakonski da je spreči da rodi, kada je do začeća već došlo?

najednom dobijam genocidne tendencije :lol:
http://www.tarzanija.com/sta-kad-ti-pukne-kondom/

razumem ja tebe i priche o potrebama i pogodnoscu
herkulosvki je podvig od deteta napraviti coveka(po nekim licnim standradima)
ali krajnji rezultat zna biti neizvestan...koliko njih se odaju porocima,imaju neke nevidljive probleme,a imali su,uslovno receno,ispunjeno detinjstvo

bitno je da se probijaju kroz zivot udruzenim snagama,shtono reche doca
dve glave bolje misle od jedne...

a da...glumio sam ochuha na tri deteta...ne znam kako se to rachuna...nikako verovatno:(

pretpostavljam da ta žena ima supruga koji je takođe isto želeo to dete kao i ona...nadam se damakar postoje baka i deka...
u suprotnom, detetu se ne piše dobra budućnost...
Ako dijete ima pametnu glavu ima i perspektivu , a od pametnih roditelja ce biti i pametno dijete .Ti si vidio u svom poslu kakvi sve
kreteni prave djecu . Ne vjerujem da djeca tih kretena imaju neku perspektivu , osim sto ce neke kretenske partije dobiti nove glasace .

aj ne seri, evo kod mene svi pametni a ja glupan! :)))))
Pricas kojesta ! Da su tvoji bili pametni , polomili bi te od batina dok si bio mali i sad bi bio covek od tebe .
Ne bi ti na pamet palo da pricas o pederluku i kokiski , vec bi radio nesto korisno da i od tebe roditelji
imaju neke vajde .Sad bih ti jos nesto napisao , ali me Ludopile ceka u zasjedi !:mrgreen:

moja tetka je kao tridesetogodisnjakinja obolela od raka... vec je imala i diplomu u dzepu, i posao, stan i muza... nije htela da rodi imajuci na umu sve scenarije... i bila je u pravu, bolest se vratila, i vec godinama se bori...
neki bi rekli kukavicluk, ja kazem razborito i realno razmisljanje... mislim da bi ovako trebao svaki roditelj da razmislja, dete na prvom mestu pa tek onda nase zelje, hirovi, prohtevi

To je njena odluka isto kao sto je i u ovome primjeru bilo suprotno. Nijedno nije ni dobro ni lose to je od covjeka do covjeka kako se opredjeli

Pricas kojesta ! Da su tvoji bili pametni , polomili bi te od batina dok si bio mali i sad bi bio covek od tebe .
Ne bi ti na pamet palo da pricas o pederluku i kokiski , vec bi radio nesto korisno da i od tebe roditelji
imaju neke vajde .Sad bih ti jos nesto napisao , ali me Ludopile ceka u zasjedi !:mrgreen:

joj boze :rotf:
reci mu reci,kakvi decaci i kokiska,da se uhvati motike ne bi on takvu pesmu pevao :zcepanje:
sve to besno sarvase

Ako dijete ima pametnu glavu ima i perspektivu , a od pametnih roditelja ce biti i pametno dijete .Ti si vidio u svom poslu kakvi sve
kreteni prave djecu . Ne vjerujem da djeca tih kretena imaju neku perspektivu , osim sto ce neke kretenske partije dobiti nove glasace .

sarvase, moji poznanici, oboje intelektualci bili su presrecni kada su saznali da je ona zatrudnela..
u sedemom mesecu je morala da prekine trudnocu na preporuku lekara jer se na uz pokazalo da ce beba da bude rodjena sa velikim mentalnim ostecenjem.

pa dobro, nisam ja kriv sto sam homoseksualac :sad2:

To je njena odluka isto kao sto je i u ovome primjeru bilo suprotno. Nijedno nije ni dobro ni lose to je od covjeka do covjeka kako se opredjeli

pne znam, mozda to zavisi od ugla gledanja... meni kao roditelju bi bilo jako tesko da svesno priredim tako nesto svom detetu, u stvari ne bih, nikad... jako los trip, sebicno, rekla bih... ne kazem da sam u pravu, nego da ja na to tako gledam

najednom dobijam genocidne tendencije :lol:
http://www.tarzanija.com/sta-kad-ti-pukne-kondom/

razumem ja tebe i priche o potrebama i pogodnoscu
herkulosvki je podvig od deteta napraviti coveka(po nekim licnim standradima)
ali krajnji rezultat zna biti neizvestan...koliko njih se odaju porocima,imaju neke nevidljive probleme,a imali su,uslovno receno,ispunjeno detinjstvo

bitno je da se probijaju kroz zivot udruzenim snagama,shtono reche doca
dve glave bolje misle od jedne...

a da...glumio sam ochuha na tri deteta...ne znam kako se to rachuna...nikako verovatno:(

nesto mi govori da bi bio dobar otac.:)

Back