Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Da te pitam nesto , jel ti zao sto si se rodila ? I ovo dijete ce da nosi neku tugu , ali ce da zivi i vjerovatno da ima svoje dijete .Nije zivot svakomne plasis se kazes
ja sam izgubila jednog roditelja sa 20god,i tu prazninu niko i nikad i nista ne moze da mi nadoknadi
moja drugarica je ostala bez majke sa 6meseci ,odgajila je maceha (divna i predivna zena) ali prazninu nikad i nista nije moglo da joj nadoknadi,to je jedna konstantna tuga i stezanje u srcu kad god pomislis na to,a nema dana da ne pomislis
pravolinijski i klasican u smislu da ima oba roditelja koji ce bez trauma da zive po 80 godina .
Moja sestra je rodila cerku po dogovoru sa tadasnjim momkom . Nece zivjeti zajedno i nikad ga nece teretiti za alimentaciju .Moja sestra je bila
nezavisna osoba i nije joj palo na pamet da se udaje .Umrla je prije cetiri godine od raka . Bila je ubjedjena da ce da prezivi jer je imala nevidjenu
volju .Zivjela je puno duze nego sto su doktori predvidjali . Na zalost , na kraju je izgubila bitku . Njena cerka je proljetos vanredno zavrsila fakultet u
Njemackoj . Inace je i sestra zivjela tamo . Cerka joj sada prakticno nema ni oca ni mater , ali gura bolje nego neko sa oba roditelja !