Hrabra srpska dijaspora preti iz Amerike..

Nego svojim rodjacima ... koji na te pare plate porez . Ostatak potrose u Srbiji i za sve sto kupe njima plate PDV i na kraju se svede na to da na postu ipak TI najvise lupetas.
ili investiraju da bi ostvarili profit A ocete u evropu zbog investicija , a pritom vam ne smetaju investicije Slovenaca , Hrvata , Albanaca a ove Srpske vas bole . :lol::lol::lol::lol:

mene bole srpske investicije? jesi li ti normalan čovek? :?:

nemoj ti da se hvataš za mene jer ne samo što je trulo s tvoje strane nego i o meni ne znaš ništa

Da te citiram kako si mi replicirao....

ne lupetaj.. ne šalju oni pare meni niti u budžet ove države pa da im se klanjam,nego svojim rođacima,prijateljima ili ko im je već drag ili investiraju da bi ostvarili profit

Niko nije rekao da treba da im se klanjaš.....
Argument ti je da ne šalju pare tebi.....

Da, te pare završe i u budžetu Srbije preko poreza i PDVa, a deo se potroši i završi u džepovima onih koji se bave trgovinom, usligama, privredom....

Da, te pare koriste Srbiji, ali što tebi lično možda ne koriste mene se ne tiče..

Ma to sa pretnjama su žuti izmislili kako bi sebe prikazali kao ugrožene, a ostale kao retrogradne snage.
Providan i naivan trik Srđana Šapera. Šta su se sad svi uhvatili, malo malo pa, neka pretnja iz Čikaga. Nije nego.
Zašto ti čikaški četnici nisu slali pretnje kad je ovde bila njima izrazito neprijateljska komunistička vlast, nego su se sad posle 60 godina setili da to rade. Gluposti žute propagande.

Da, te pare završe i u budžetu Srbije preko poreza i PDVa, a deo se potroši i završi u džepovima onih koji se bave trgovinom, usligama, privredom....

Da, te pare koriste Srbiji, ali što tebi lično možda ne koriste mene se ne tiče..

Vidim da ti je covek vec odgovorio pa ne bi da te deranziram , i onako nebih nista postigao kapacitet je u pitanju.:lol:

Ma to sa pretnjama su žuti izmislili kako bi sebe prikazali kao ugrožene, a ostale kao retrogradne snage.
Providan i naivan trik Srđana Šapera. Šta su se sad svi uhvatili, malo malo pa, neka pretnja iz Čikaga. Nije nego.
Zašto ti čikaški četnici nisu slali pretnje kad je ovde bila njima izrazito neprijateljska komunistička vlast, nego su se sad posle 60 godina setili da to rade. Gluposti žute propagande.

I Đinđić je izmislio sopstveno ubistvo da bi napakostio velikim srbimA.

porez i pdv? najveći deo tih para dolazi po sistemu poslala tetka iz amerike dve stotke po đuri ili preko western uniona. kako primaoci tih poklončića pare troše mene ne zanima,ali sigurno nije neka krupna stvar od opšteg interesa zbog koje bi trebalo njih da pitam: ej recite kako bi trebalo mi ovde da živimo?

А ко је рек'о да су у питању ЧЕТНИЦИ??? Ја могу да се потпишем да су у питању НЕЗАДОВОЉНЕ КОМУЊАРЕ - њихови партијски другови, дојучерашњи...

Ja mislim da demokrate preteruju sa strahom. I koriste u medijske svrhe.

само себи смањују број гласача.......мисле да је неко ретард па да не зна да точак историје се окреће само у једном правцу а никако назад ...и да нема и не може бити више неких санкција и сл...много је запад уложио овде и када би увели санцкије Србији прво би пукла Словенија и Хрватска пошто су њихови тајкуни покуповали масу предузећа и од њих увозимо некакве глупости у огромним количинама......а и гасовод и фирма која га прави није за подцењивање

porez i pdv? najveći deo tih para dolazi po sistemu poslala tetka iz amerike dve stotke po đuri ili preko western uniona. kako primaoci tih poklončića pare troše mene ne zanima,ali sigurno nije neka krupna stvar od opšteg interesa zbog koje bi trebalo njih da pitam: ej recite kako bi trebalo mi ovde da živimo?

Nije tacno izracunao je Mladja pre jedno pola godine i rekao da taj novac mora da se kanalise da bi PDV bio efikasnije naplacen. Tada je u nase banke postavljena nova procedura prijema tog novca . Rekao je covek i cifru (koja je bila inpozantna) ali ne mogu se setiti a nebi da lupetam. I kod slovenaca mi smeta sto se njihove investicije svode na otvaranje hiper markta i prodaju njihove robe (koja nema prodju u EU) , tako nam samo stete (povecanjem uvoza povecava se i deficit i samim tim i inflacija koja kasnije utice na sve svere zivota).

Razmisla Mladja za sve nas . Razmisljanjem se ta obaveza ne izbegava. A pritom postoji taksa za promet novca koja se placa i ide gde i PDV(skoro citava).

Размишљаће он све дотле док му неко не буде РАЗБИО ПИЧ*КУ --- а ондаК ће уредно да се врати у своје село, мислим да је Трстеник (нисам сигуран) али пре једно 7 дана били су овде код мене неки зидари из његове селендре па кажу да та стока сељачка НИКАКО НИЈЕ ХТЕО ДА ИХ ПОСЕТИ СВЕ ОВО ВРЕМЕ ДОК ЈЕ НА ВЛАСТИ него све иде около, Лескова, Врање........ И Д И О Т ! И кажу да НИШТА али ништа није учинио да помогне свом родном крају - џукела над џукелама - ПРОВИНЦИЈСКА..........

I Đinđić je izmislio sopstveno ubistvo da bi napakostio velikim srbimA.

attachment.php

А ко је рек'о да су у питању ЧЕТНИЦИ??? Ја могу да се потпишем да су у питању НЕЗАДОВОЉНЕ КОМУЊАРЕ - њихови партијски другови, дојучерашњи...

Propustio sam da četnici stavim pod navodnike. Znaš, kad ovima pomeneš Čikago odmah balave o četnicima i Đujiću.

Размишљаће он све дотле док му неко не буде РАЗБИО ПИЧ*КУ --- а ондаК ће уредно да се врати у своје село, мислим да је Трстеник (нисам сигуран) али пре једно 7 дана били су овде код мене неки зидари из његове селендре па кажу да та стока сељачка НИКАКО НИЈЕ ХТЕО ДА ИХ ПОСЕТИ СВЕ ОВО ВРЕМЕ ДОК ЈЕ НА ВЛАСТИ него све иде около, Лескова, Врање........ И Д И О Т ! И кажу да НИШТА али ништа није учинио да помогне свом родном крају - џукела над џукелама - ПРОВИНЦИЈСКА..........

au čoveče,ala si ti neki živac.. nisi čuo za benzedin? :roll:

Back