Vanja R.
Aktivan član
- Poruka
- 1.331
Ako ovde misliš na Biljanu Srbljanović, slažem se s tobom, jer ne znam nikog iz dijaspore koji se bavi baš direktno politikom....
Potpisujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ovde misliš na Biljanu Srbljanović, slažem se s tobom, jer ne znam nikog iz dijaspore koji se bavi baš direktno politikom....
Nego svojim rodjacima ... koji na te pare plate porez . Ostatak potrose u Srbiji i za sve sto kupe njima plate PDV i na kraju se svede na to da na postu ipak TI najvise lupetas.
ili investiraju da bi ostvarili profit A ocete u evropu zbog investicija , a pritom vam ne smetaju investicije Slovenaca , Hrvata , Albanaca a ove Srpske vas bole .![]()

nemoj ti da se hvataš za mene jer ne samo što je trulo s tvoje strane nego i o meni ne znaš ništa
ne lupetaj.. ne šalju oni pare meni niti u budžet ove države pa da im se klanjam,nego svojim rođacima,prijateljima ili ko im je već drag ili investiraju da bi ostvarili profit
Da te citiram kako si mi replicirao....
Niko nije rekao da treba da im se klanjaš.....
Argument ti je da ne šalju pare tebi.....
Da, te pare završe i u budžetu Srbije preko poreza i PDVa, a deo se potroši i završi u džepovima onih koji se bave trgovinom, usligama, privredom....
Da, te pare koriste Srbiji, ali što tebi lično možda ne koriste mene se ne tiče..

Ma to sa pretnjama su žuti izmislili kako bi sebe prikazali kao ugrožene, a ostale kao retrogradne snage.
Providan i naivan trik Srđana Šapera. Šta su se sad svi uhvatili, malo malo pa, neka pretnja iz Čikaga. Nije nego.
Zašto ti čikaški četnici nisu slali pretnje kad je ovde bila njima izrazito neprijateljska komunistička vlast, nego su se sad posle 60 godina setili da to rade. Gluposti žute propagande.
Da te citiram kako si mi replicirao....
Niko nije rekao da treba da im se klanjaš.....
Argument ti je da ne šalju pare tebi.....
Da, te pare završe i u budžetu Srbije preko poreza i PDVa, a deo se potroši i završi u džepovima onih koji se bave trgovinom, usligama, privredom....
Da, te pare koriste Srbiji, ali što tebi lično možda ne koriste mene se ne tiče..
A jedino sto mi smeta je sto te zemlje ne dozvoljavaju Srpske investicije kod njih.
Vidim da ti je covek vec odgovorio pa ne bi da te deranziram , i onako nebih nista postigao kapacitet je u pitanju.![]()
I Đinđić je izmislio sopstveno ubistvo da bi napakostio velikim srbimA.
Ma to sa pretnjama su žuti izmislili kako bi sebe prikazali kao ugrožene, a ostale kao retrogradne snage.
Providan i naivan trik Srđana Šapera. Šta su se sad svi uhvatili, malo malo pa, neka pretnja iz Čikaga. Nije nego.
Zašto ti čikaški četnici nisu slali pretnje kad je ovde bila njima izrazito neprijateljska komunistička vlast, nego su se sad posle 60 godina setili da to rade. Gluposti žute propagande.
Samo ti veruj onom promašenom muzičaru Šaperu. Daleko ćeš dogurati.
Ja mislim da demokrate preteruju sa strahom. I koriste u medijske svrhe.
porez i pdv? najveći deo tih para dolazi po sistemu poslala tetka iz amerike dve stotke po đuri ili preko western uniona. kako primaoci tih poklončića pare troše mene ne zanima,ali sigurno nije neka krupna stvar od opšteg interesa zbog koje bi trebalo njih da pitam: ej recite kako bi trebalo mi ovde da živimo?
Niko kada ulaže ili šalje novac ne razmišlja o PDVu.
Razmisla Mladja za sve nas . Razmisljanjem se ta obaveza ne izbegava. A pritom postoji taksa za promet novca koja se placa i ide gde i PDV(skoro citava).
I Đinđić je izmislio sopstveno ubistvo da bi napakostio velikim srbimA.
А ко је рек'о да су у питању ЧЕТНИЦИ??? Ја могу да се потпишем да су у питању НЕЗАДОВОЉНЕ КОМУЊАРЕ - њихови партијски другови, дојучерашњи...
Размишљаће он све дотле док му неко не буде РАЗБИО ПИЧ*КУ --- а ондаК ће уредно да се врати у своје село, мислим да је Трстеник (нисам сигуран) али пре једно 7 дана били су овде код мене неки зидари из његове селендре па кажу да та стока сељачка НИКАКО НИЈЕ ХТЕО ДА ИХ ПОСЕТИ СВЕ ОВО ВРЕМЕ ДОК ЈЕ НА ВЛАСТИ него све иде около, Лескова, Врање........ И Д И О Т ! И кажу да НИШТА али ништа није учинио да помогне свом родном крају - џукела над џукелама - ПРОВИНЦИЈСКА..........
Propustio sam da četnici stavim pod navodnike. Znaš, kad ovima pomeneš Čikago odmah balave o četnicima i Đujiću.