Hrabra srpska dijaspora preti iz Amerike..

Ma to sa pretnjama su žuti izmislili kako bi sebe prikazali kao ugrožene, a ostale kao retrogradne snage.
Providan i naivan trik Srđana Šapera. Šta su se sad svi uhvatili, malo malo pa, neka pretnja iz Čikaga. Nije nego.
Zašto ti čikaški četnici nisu slali pretnje kad je ovde bila njima izrazito neprijateljska komunistička vlast, nego su se sad posle 60 godina setili da to rade. Gluposti žute propagande.

tu vijest je objavilo i dosta zapadnih novina.
a prije, isto kao i ujke, nisu imali mooda za prijetnje, znamo tko im je bio za petama....
UDBA je jedva cekala da se bilo kako oglase....

само себи смањују број гласача.......мисле да је неко ретард па да не зна да точак историје се окреће само у једном правцу а никако назад ...и да нема и не може бити више неких санкција и сл...много је запад уложио овде и када би увели санцкије Србији прво би пукла Словенија и Хрватска пошто су њихови тајкуни покуповали масу предузећа и од њих увозимо некакве глупости у огромним количинама......а и гасовод и фирма која га прави није за подцењивање

Nisam mislila na tu vrstu zastrasivanja, vec na strah za sopstveni zivot i dizanje galame oko svega, ili su kukavice, ili zele da ispadnu jadni i ugrozeni, i da skrenu medijsku paznju na sebe. Na to sam mislila...

A, kakav je to on ostavio neizbrisiv trag u našoj muzici, sem što je ličio na totalnog kretena sa onim bongosima u Idolima?
A, da, zaboravih da kažem i promašeni glumac. Tako mi je odvratan da mi je bilo krivo što ga Taško Načić ne udavi u onom filmu.

Опет си откачио......ајој.....мајко умрећу од смеха...........

Da sve je to Đinđić namestio. Pucao je sam na sebe.
To što je Koštunica ubistvo naručio, a radikalski ubica izvrsio nema veze.

Aha, i sad lepo šetaju Srbijom bezbrižni.
Dokaze daj ili bar neke naznake dokaza za ovo što tvrdiš.

Nisu se ni Koštunica ni Šešelj vucarali po Šijerovoj, već Beba i Čeda.

I da, sigurno će radikali da izvrše ubistvo za račun Dss-a. Načisto si prolupao.

Ti si legenda ! Vise ne komentarisem TVOJE postove , ja sam mislio iole ozbiljan covek . Ajde pridruzi se Donqihote pa jurite malo za Vetrenjacama. Slika vredi 1000 reci.

Pa imaš za njega jednostavno rešenje.
Postaviš mu neko teško pitanje...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6467338&postcount=159
...onda on malo lupeta kao i ovde, malo se izvlači i na kraju te stavi na ignore kada više ne zna šta će :)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6467780&postcount=176

:)

dobro jutro..sto bi ti napisala tj, rekla meni ......to si tek sad shvatio ....

koliko u chikagu znaju ko je vukcevic dulic cheda i ostalo nemas pojma...jedan moj rodjak je saznao tek 2002 za Kostunicu kada je Voja Kostunica posetio Ameriku i rukovao se sa Divcem pa je slika izasla u nekim Srpskim novinama koje sponzorishe SPC u SAD-u

Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić dobio je od navodne organizacije Srba iz Čikaga preteće pismo.

U pismu se navodi da će mu "doći crni petak i da ga neće izbeći". List piše da je Duliću pretnje uputila takozvana Organizacija "S.S". Dodaje se da je predsednik parlamenta preteće pismo dobio 15. aprila i s njim upoznao policiju koja radi na slučaju.

Potpisnici pisma, uz mnoštvo psovki, navode da su se prevarili svi koji misle da će uhapsiti Ratka Mladića i Radovana Karadžića, a zatim navode da Duliću, Sonji Biserko i svim Hrvatima nije mesto u Srbiji.

U istom pismu, pretnje su upućene i predsedniku Srbije Borisu Tadiću, potom Božidaru Đeliću, Mlađanu Dinkiću, Nenadu Čanku, Vuku Draškoviću, Čedomiru Jovanoviću.

Kakve su to hrabre serbske patriJote koje pišu rodoljubiva pisma u pauzi između dva ribanja WC-a u demonskoj Americi za šaku trulih dolara.. E Krajino... :lol:

A sta ce majmun u Briselu kad mu je skupstina otisla niz vodu?! Kad je solana u pitanju sve moze jel tako a kad treba sporazum sa Rusima onda ga nigde nema. Tako valjda treba, jbm li ga!

Back