- Poruka
- 9.647
како немачки а Бартола Кушић па рвати са Атлантиде?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić dobio je od navodne organizacije Srba iz Čikaga preteće pismo.
U pismu se navodi da će mu "doći crni petak i da ga neće izbeći". List piše da je Duliću pretnje uputila takozvana Organizacija "S.S". Dodaje se da je predsednik parlamenta preteće pismo dobio 15. aprila i s njim upoznao policiju koja radi na slučaju.
Potpisnici pisma, uz mnoštvo psovki, navode da su se prevarili svi koji misle da će uhapsiti Ratka Mladića i Radovana Karadžića, a zatim navode da Duliću, Sonji Biserko i svim Hrvatima nije mesto u Srbiji.
U istom pismu, pretnje su upućene i predsedniku Srbije Borisu Tadiću, potom Božidaru Đeliću, Mlađanu Dinkiću, Nenadu Čanku, Vuku Draškoviću, Čedomiru Jovanoviću.
Kakve su to hrabre serbske patriJote koje pišu rodoljubiva pisma u pauzi između dva ribanja WC-a u demonskoj Americi za šaku trulih dolara.. E Krajino...![]()
како немачки а Бартола Кушић па рвати са Атлантиде?
Ma nema dijaspora pametnija posla nego da pise pisma bivsem predsedniku skupstine SrbijeKakva je to samo grupica ludaka sto vam vodi predizbornu kampanju
![]()
ne lupetaj.. ne šalju oni pare meni niti u budžet ove države pa da im se klanjam,nego svojim rođacima,prijateljima ili ko im je već drag ili investiraju da bi ostvarili profit
pa to su krivi ovi hrvati biserko, dulic sta se trpaju u srpsku politiku. ni ja se ne trpam u ustasku politiku tako da ni oni nema sta da se trpaju u srpsku.
tacno takopa to su krivi ovi hrvati biserko, dulic sta se trpaju u srpsku politiku. ni ja se ne trpam u ustasku politiku tako da ni oni nema sta da se trpaju u srpsku.
Ta nasa dijaspora je smesna. KAo oni su velike patriote, pa sto onda ne uloze pare malo u Srbiju nego samo prete ljudima ovuda. Sram vas bilo
Ta nasa dijaspora je smesna. KAo oni su velike patriote, pa sto onda ne uloze pare malo u Srbiju nego samo prete ljudima ovuda. Sram vas bilo