goldfish
Veoma poznat
- Poruka
- 12.991
shta kazete ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma fibi postavljala na gerijatrijigoldfish:dobro, brishi
shalim se , ne znam gde je tema![]()
hanibal77:izadjem na stazicu
goldfish:![]()
i ja, obavezno !! osecam se ko da tamo gde nema staze plivaju ajkule![]()
au al je ritual ja kad bi se tolko mackala posle tusiranja nigde ne bih stigla...ja ne mogu da perem kosu u isto vreme kad se tusiram mrzim da mi se dlake koje opadnu ostanu (po neka) na ledjima ili nogama tako da prvo se tusiram pa onda perem kosu...hanibal77:ma fibi postavljala na gerijatrijial moze da se razvije u diskusiju o tome koje rituale imate pri tusiranju
jaocnem od salona da se skidam,ako muz prodje pored eventalno mu zavrtim goozom pred ocima,na kanapeu ostavim majicu,na stolici suknju na lavabou brus,sa gacama sam diskretnija.u kadi se prvo istrljam kafom,onda operem kosu dva puta samponom pa stavim balzam.onda prelazim na gel za celo telo+sapun za piku,dok balzam deluje na kosi...onda pilingujem lice,obrijem pazuha...isperem sve to pazeci na usi jer mi obavezno ostane sampona u usima.izadjem na stazicu,stavim serum+kremu+kremu za oko ociju.
na stopala stavim kremu za omeksavanje istih,na butine i goozu kremu protiv celulita,ispod pazuha deo,na ostale delove hidratantnu kremu.stapicima sredim usi,cupnem neku obrvu i zagledam je l mi izasla neka bubuljica.obucem se.ende
I ja isto ovako i to mi je najdrazi ritual. Onda lepo osusim kosu, nalakiram nokte i to mi je najbolja antistres terapijahanibal77:.u kadi se prvo istrljam kafom,onda operem kosu dva puta samponom pa stavim balzam.onda prelazim na gel za celo telo+sapun za piku,dok balzam deluje na kosi...onda pilingujem lice,obrijem pazuha...isperem sve to pazeci na usi jer mi obavezno ostane sampona u usima.izadjem na stazicu,stavim serum+kremu+kremu za oko ociju.
na stopala stavim kremu za omeksavanje istih,na butine i goozu kremu protiv celulita,ispod pazuha deo,na ostale delove hidratantnu kremu.stapicima sredim usi,cupnem neku obrvu i zagledam je l mi izasla neka bubuljica.obucem se.ende