How to Shower: Women vs. Men

goldfish:
dobro, brishi :lol:
shalim se , ne znam gde je tema ;)
ma fibi postavljala na gerijatriji;) al moze da se razvije u diskusiju o tome koje rituale imate pri tusiranju;)
ja:pocnem od salona da se skidam,ako muz prodje pored eventalno mu zavrtim goozom pred ocima,na kanapeu ostavim majicu,na stolici suknju na lavabou brus,sa gacama sam diskretnija.u kadi se prvo istrljam kafom,onda operem kosu dva puta samponom pa stavim balzam.onda prelazim na gel za celo telo+sapun za piku,dok balzam deluje na kosi...onda pilingujem lice,obrijem pazuha...isperem sve to pazeci na usi jer mi obavezno ostane sampona u usima.izadjem na stazicu,stavim serum+kremu+kremu za oko ociju.
na stopala stavim kremu za omeksavanje istih,na butine i goozu kremu protiv celulita,ispod pazuha deo,na ostale delove hidratantnu kremu.stapicima sredim usi,cupnem neku obrvu i zagledam je l mi izasla neka bubuljica.obucem se.ende

goldfish:
:lol:
i ja, obavezno !! osecam se ko da tamo gde nema staze plivaju ajkule :lol:

Blago vama sto imate stazicu! Moj macor je ne podnosi, cim je stavim on se popiski na nju... isto i sa razbacanom odecom... To mi je moram priznati i simpaticno: tako kaznjava mog muza za to sto je neuredan, a ja mogu da budem fina, kao, meni ne smeta ali eto macor je bezobrazan (a u sebi mislim To, Mackolino-majstore!)

hanibal77:
ma fibi postavljala na gerijatriji;) al moze da se razvije u diskusiju o tome koje rituale imate pri tusiranju;)
ja:pocnem od salona da se skidam,ako muz prodje pored eventalno mu zavrtim goozom pred ocima,na kanapeu ostavim majicu,na stolici suknju na lavabou brus,sa gacama sam diskretnija.u kadi se prvo istrljam kafom,onda operem kosu dva puta samponom pa stavim balzam.onda prelazim na gel za celo telo+sapun za piku,dok balzam deluje na kosi...onda pilingujem lice,obrijem pazuha...isperem sve to pazeci na usi jer mi obavezno ostane sampona u usima.izadjem na stazicu,stavim serum+kremu+kremu za oko ociju.
na stopala stavim kremu za omeksavanje istih,na butine i goozu kremu protiv celulita,ispod pazuha deo,na ostale delove hidratantnu kremu.stapicima sredim usi,cupnem neku obrvu i zagledam je l mi izasla neka bubuljica.obucem se.ende
au al je ritual ja kad bi se tolko mackala posle tusiranja nigde ne bih stigla...ja ne mogu da perem kosu u isto vreme kad se tusiram mrzim da mi se dlake koje opadnu ostanu (po neka) na ledjima ili nogama tako da prvo se tusiram pa onda perem kosu...

PS>STo se tice snimka sigurna sam da je tako... ;-) :D

U ja sam negde izmedju ova dva tusiranja. Takodje nemam stazicu nego odmah uskacem u papuce. Inace kosu perem posebno. Mada ja uopste ne volim ove nepokretne tusheve, totalno su mi neprakticni. Istina meni tusiranje traje pola sata, jer obozavam da se brckam, zbog lose cirkulacije mi stalno ladno.

hanibal77:
.u kadi se prvo istrljam kafom,onda operem kosu dva puta samponom pa stavim balzam.onda prelazim na gel za celo telo+sapun za piku,dok balzam deluje na kosi...onda pilingujem lice,obrijem pazuha...isperem sve to pazeci na usi jer mi obavezno ostane sampona u usima.izadjem na stazicu,stavim serum+kremu+kremu za oko ociju.
I ja isto ovako i to mi je najdrazi ritual. Onda lepo osusim kosu, nalakiram nokte i to mi je najbolja antistres terapija

Back