- Poruka
- 64.668
Kazi drugarici da "insta bich resting fejs gledam u sve ali ne u tebe" izraz lica ne funkcionise zapravo u stv zivotu.Vecina drugarica mi se zale da im sbe manje prilaze
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazi drugarici da "insta bich resting fejs gledam u sve ali ne u tebe" izraz lica ne funkcionise zapravo u stv zivotu.Vecina drugarica mi se zale da im sbe manje prilaze
to je lepo, nisi valjda lud da se glupiras po onim aplikacijama.Млого сам озбиљан.
nije to bio tinderPa lol, ali lol, likovi na Tinderu i slicnim mrezama uglavnom lajkuju sve redom, zasto si placala umesto da lajkujes redom ko ti se svidja?
to je lepo, nisi valjda lud da se glupiras po onim aplikacijama.
Zvuci kao obicna navlakusa za starije zene.nije to bio tinder
neki američki sajt datemyage čini mi se.
likovi svi redom ko manekeni razbacani okolo po svetu, razne namunjene face u lepim garderobama
ali ako hoćeš da vidiš šta je lepotan napisao moraš imati bodove
a 12 bodova je za čitanje tri poruke i onda opet moraš da kupiš
hahah kakav princip ludilo teško
ja verujem da je to kod njih sića za uplatu ali mene je baš iznerviralo iako sam svesno ušla u istraživanje
trebalo mi je tada, bila sam skrhana i slomljena i nisam znala kuda i kako dalje
jeste lule bila si skrhana pa ti trebao malo bust od manekena.nije to bio tinder
neki američki sajt datemyage čini mi se.
likovi svi redom ko manekeni razbacani okolo po svetu, i razne face u lepim garderobama
ali ako hoćeš da vidiš šta je lepotan napisao moraš imati bodove
a 12 bodova je za čitanje tri poruke i onda opet moraš da kupiš
hahah kakav princip ludilo teško
ja verujem da je to kod njih sića za uplatu ali mene je baš iznerviralo iako sam svesno ušla u istraživanje
trebalo mi je tada, bila sam skrhana i slomljena i nisam znala kuda i kako dalje
opametio si se za razliku od nekihДок сам коистио, било је и финог света.
bilo gde, nocni klub, kafana, park, supermarket. ali biram dosta pa to i nije toliko ucestala pojava. I naravno, svakom ce uspesnost biti skromna tako (ako nisi celebrity ili Bred Pit), pa mozda prilaz uzivo i nije za ove bezmudaše tananog egaJa pre sad to ne radim. Pogotovu po kaficima. Odbijam i pozive.
Bilo gde samo ne kafici i klubovi. Napeta situacija, puno pijanih, agresivnih, devojke su tu nadrndane, znaju da ce im prilaziti, platjati pitja, isfolirani imidzi. 1000 dindzi ufur muskarci, zene besplatno.bilo gde, nocni klub, kafana, park, supermarket. ali biram dosta pa to i nije toliko ucestala pojava. I naravno, svakom ce uspesnost biti skromna tako (ako nisi celebrity ili Bred Pit), pa mozda prilaz uzivo i nije za ove bezmudaše tananog ega
I obicno im je resenje da pojacaju resting bic fejsVecina drugarica mi se zale da im sbe manje prilaze
Sto bi slavoj zizek rekao za poslovice koliko su univerzalne da za svaku postoji kontra poslovica.strah od neuspeha, u svakoj oblasti, ima samo jedan rezultat. vecnu prosecnost.
Devojke su sada svuda nadrndane, stari mojBilo gde samo ne kafici i klubovi. Napeta situacija, puno pijanih, agresivnih, devojke su tu nadrndane, znaju da ce im prilaziti, platjati pitja, isfolirani imidzi. 1000 dindzi ufur muskarci, zene besplatno.
Da, takve zaobidjes naravno.I obicno im je resenje da pojacaju resting bic fejs
da, ima puno nadrndanih, ali pazi. Tu je stvar gde generalizacija zapravo ne funkcionise.Devojke su sada svuda nadrndane, stari moj
Moze da bude ok devojaka i u izlasku, ne treba nista generalizovati
pa upravoZvuci kao obicna navlakusa za starije zene.
A ako to ne funkcionise uvek imas amsterdam.da, ima puno nadrndanih, ali pazi. Tu je stvar gde generalizacija zapravo ne funkcionise.
Te nadrndane jedino treba da neprimecujes. I odjednom su tu i neke koje su nasmejane. A onda polako pocnes da primecujes da i od ovih nekih nadrndanih, neke postanu nasmejane. ono kaop ahehe. E ove ostale - ne postoje. Pojo ih mrak. Kapiras?
šta je loše u tome što mi je trebao bustjeste lule bila si skrhana pa ti trebao malo bust od manekena.
Odoh ja malo da platim kurawe u koznjaku, halterima, mini suknje, gutam sve, da mi malo daju bust.
ma zezam se ja. Svakome treba bust. To je normalno. Ljudi smo od krvi i mesa i po neke dusevne sklopine.šta je loše u tomešto mi je trebao bust
nisam s tvoje kartice plaćala taj bust