Hotwife

No1lives4ever

Primećen član
Poruka
819
Sta mislite o ovom fenomenu? :lol:

Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.

Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.

Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.

Sta mislite o ovom fenomenu? :lol:

Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.

Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.

Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.
je l ima fejs ili inst??

hotwife - zena, udata ili u duzoj vezi, koja ima malo jaci apetit i nema problem da se iebe sa drugima pored svog partnera
cuckold (cuck) - muskarac, partner toj zeni, kojeg lozi da mu drugi tucaju zenu
bull - muskarac koji tuca hotwife

Ova pojava se desava oduvek, moze se sresti i u zapisima rimskog imperatora Klaudija, gde je i on u jednom momentu priznao da ga lozi ponasanje njegove zene, Mesaline, koja je usla u istoriju kao jedna od najludjih nimfomanki. Postoji legenda da se jedno vece takmicila sa najizdrzljivijom prostitutkom iz Rima, ko ce sa vise muskaraca da izdrzi u cugu (bukvalno su se redjali na njima), i naravno - Mesalina je pobedila.

Tako da, moze se reci da je Mesalina (ako je verovati toj legendi) osvojila olimpijsko zlato u hotwife kategoriji :D

Eto, posto sve i svasta ubacuju kao sportsku disciplinu, moglo bi i to... :think:

Pitaj nekog lekara o opasnosti od polno prenosivih bolesti i samo će ti se kasti šta treba da radiš. Ko zna sa kime se sve ona viđa na taj način.
U kom veku ti zivis? Prvo, nisam rekao da sam kresnuo. Drugo, polno prenosive bolesti su, uglavnom, zaplasivanje naroda. Edukuj se bolje, umesto sto juris "nekog lekara", svi resursi su onlajn.

Back