loptica doskocica Aktivan član Poruka 1.653 09.01.2025. u 12:58 - Хороскопски знакови и жене #26 MrNapokon: da, ne nisam devica. Ti bi po zidjaku trebala da budes bik, s obzirom da insistiras da se stvari odvijaju na tvojoj teritoriji. Kliknite za proširenje... Kako na mojoj teritoriji? Aj pusti to bik
MrNapokon: da, ne nisam devica. Ti bi po zidjaku trebala da budes bik, s obzirom da insistiras da se stvari odvijaju na tvojoj teritoriji. Kliknite za proširenje... Kako na mojoj teritoriji? Aj pusti to bik
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 68.142 09.01.2025. u 13:05 - Хороскопски знакови и жене #27 loptica doskocica: Kako na mojoj teritoriji? Aj pusti to bik Kliknite za proširenje... ma necu da ti kazem koji sam znak.
loptica doskocica: Kako na mojoj teritoriji? Aj pusti to bik Kliknite za proširenje... ma necu da ti kazem koji sam znak.
loptica doskocica Aktivan član Poruka 1.653 09.01.2025. u 13:07 - Хороскопски знакови и жене #28 MrNapokon: ma necu da ti kazem koji sam znak. Kliknite za proširenje... E pa ne moraš. Mora da si emotivni rak
MrNapokon: ma necu da ti kazem koji sam znak. Kliknite za proširenje... E pa ne moraš. Mora da si emotivni rak
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 68.142 09.01.2025. u 13:11 - Хороскопски знакови и жене #29 loptica doskocica: E pa ne moraš. Mora da si emotivni rak Kliknite za proširenje... ju wish. pa da me manipulises jemocijama.
loptica doskocica: E pa ne moraš. Mora da si emotivni rak Kliknite za proširenje... ju wish. pa da me manipulises jemocijama.
loptica doskocica Aktivan član Poruka 1.653 09.01.2025. u 13:14 - Хороскопски знакови и жене #30 MrNapokon: ju wish. pa da me manipulises jemocijama. Kliknite za proširenje... Nemam druga posla
loptica doskocica Aktivan član Poruka 1.653 09.01.2025. u 13:14 - Хороскопски знакови и жене #31 loptica doskocica: Nemam druga posla Kliknite za proširenje... Svakako si mastovit. A sad...
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 68.142 09.01.2025. u 13:18 - Хороскопски знакови и жене #32 Pa ok, vidim da ti je dosadan ovaj razgovor pa se necu vise truditi da ga podsticem. Uzivaj u danu.
loptica doskocica Aktivan član Poruka 1.653 09.01.2025. u 13:23 - Хороскопски знакови и жене #33 MrNapokon: Pa ok, vidim da ti je dosadan ovaj razgovor pa se necu vise truditi da ga podsticem. Uzivaj u danu. Kliknite za proširenje... Pa ne mogu da pogađam šta si u horoskopu kao da imamo 15, aman. Umeš ti bolje
MrNapokon: Pa ok, vidim da ti je dosadan ovaj razgovor pa se necu vise truditi da ga podsticem. Uzivaj u danu. Kliknite za proširenje... Pa ne mogu da pogađam šta si u horoskopu kao da imamo 15, aman. Umeš ti bolje
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 68.142 09.01.2025. u 13:37 - Хороскопски знакови и жене #34 loptica doskocica: Pa ne mogu da pogađam šta si u horoskopu kao da imamo 15, aman. Umeš ti bolje Kliknite za proširenje... sta umem bolje jbte?
loptica doskocica: Pa ne mogu da pogađam šta si u horoskopu kao da imamo 15, aman. Umeš ti bolje Kliknite za proširenje... sta umem bolje jbte?