- Poruka
- 198.232
je ste. Aloi ćorule to je neka agenda da nam provuku zlo a kao piše lepo i fino u žemskom rodu. Ja bih njega na kuruz da kleči dok ne prizna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je ste. Aloi ćorule to je neka agenda da nam provuku zlo a kao piše lepo i fino u žemskom rodu. Ja bih njega na kuruz da kleči dok ne prizna.
da,tačnije nacistkinjajersi ti neki nacista štosi napisao ss?
jasam šokiran!da,tačnije nacistkinja
ZIG HAJL![]()
jer me ignorišeš tj neodgovaraš na pitanje,zašto mi to radiš malenaTa ma ra zasto me mrzis![]()
nisi,jasamjasam šokiran!
Ja jos tugujem za @poljo privrednikpa pre par sati što sam te pitala,kad si me prvo bitno tagovala na onoj temi demostrancija sile i rekla kao da se dobro držim tako nešto,i pitala sam te kako to misliš tj šta si htela time reći,odista mi nije jasno![]()
tisi horoskopjer me ignorišeš tj neodgovaraš na pitanje,zašto mi to radiš malena
nisi,jasam
aa ok..nebrini,vratiće se kad-tad,u ovom ili onom obliku i u ovom ili onom polu!Ja jos tugujem za @poljo privrednik
To su tanane emocije.
A ti me uvek podsetis na njega, jer ste zajedno, pricaj mi malo jos o njemu ako zelis, naravno![]()
ne nego jedna plemenita,uzvišena i moralna damica,sram te bilo! damomrzac..tisi horoskop
Daj uzvišenu hot fotoaa ok..nebrini,vratiće se kad-tad,u ovom ili onom obliku i u ovom ili onom polu!glavu dole!
pa šta još da ti pričam što je zanimljivo..možda..hmm..naime,proglašen je za naj boljeg poljo privrednika u južnoj mesopotamiji za sezonu leto/zima 1946. godine,eto to je isto zanimljiva jedna trivija onjem.. šta još..mrzi sve što vole mladi..sa svega 7 ipo godina postao je uspešan poljo privredni bizmismen i otvorijo 3 ipo firme i počeo već tako mlađušan da privredjuje 700 bilijardi evri mesečno..šta još..hmm..to bi bilo to zasad,nek' ostalo ostane misterija,nije zanimljivo odma sve da se zna![]()
ne nego jedna plemenita,uzvišena i moralna damica,sram te bilo! damomrzac..
posle,nemože odma,tek smo se upoznali! ženomrzac..nisam ja laka dama! nego teška,imam 142 kile ukupnoDaj uzvišenu hot foto