dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Au, a ja visit sinoć stavih na listu, isključivo zbog Šjamalana, misleći da je oror/triler/misterija.
Pa rekoh - aj da mu pružim priliku.
Pa,gledaj,sta da ti kazem..mozda ti se svidi.Meni bas nikako nije legao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, a ja visit sinoć stavih na listu, isključivo zbog Šjamalana, misleći da je oror/triler/misterija.
Pa rekoh - aj da mu pružim priliku.

Jel ima dobar snimak za Goodnight mommy?
Edit: Nasao, nisam znao da je odavno na netu![]()

Gledala pre mesec i nesto
Jel' gledao neko AHS,izasla prva epizoda 5. sezone.
, al' oni (kol'ko videh) već je uzeše za narednu sezonu, pa ti gledaj.
Ovo mi je izgledalo ko nesto moje cim sam videla plakat. Moglo bi se i u bioskop na ovo http://www.imdb.com/title/tt2554274/

Aham. Za četiri dana je premijera kod nas, tako da baš jedva čekam da ga odgledam.
DelToro je kazao kako je ovo neka vrsta omaža Mariu Bavi.
Inače, odgledao AHS. Zadovoljan više-manje. Da ne dužim...
Sarah Paulson opet, kao i svaki put pre, potpuno stopljena sa novom rolom.
Nijednom je nisam posmatrao kao Lanu, Kordeliju, Dot, Bet...
Istina je da puna inspiracija potice iz Holokausta Kanibala, no moj vrsnjak, Eli Roth, pre svega mladjoj celjadi koja nije gledala gore pomenuti, savrseno servira bojazan od pakla, na Zemlji. Tako je bilo u kultnom Hostelu, tako je i u prasumama Amazonije, u Zelenom paklu. Iz depresivne Bratislave, preselio je aktere daleko u Juznu Ameriku, daleko od civilizacije, dometa operatera mobilne telefonije i svega ostalog sto ima dodirnih tacaka sa 21im vekom. Ima uznemirijucih scena, ali smo na njih navikli, gledajuci i naseg Mesiju i njegovu nesposobnu soldatesku koja nas vodi evropskim putem, junake rijaliti sovova u pokusaju da zive zivot u prostorijama pokrivenim kamerama, kao i izivljavanje Djokovica nad ostatkom teniskog sveta. Kada se sve sabere, oduzme, pomnozi i podeli, film zasluzuje jaku 8icu, koja podrazumeva vrelu preporuku. Vrelu, bas kao sto je u paklu koji nam Roth docarava.
Večeras gledam The Green Inferno
Samo da pozdravim ekipu,ima li neka extra preporuka,nije me dugo bilo?!
Da li sam ja postala baksuz I jedina sam kojoj se uopste ne svidja nova sezona AHS?

Crimson Peak (2015)
![]()
Biću kratak. Del Toro je definitivno skrenuo sa puta i teško da će se ikada vratiti na stare staze, jer mu nedostaje ono najbitnije - inovativnost.
Priča prepuna klišea i rupetina, do zla boga dosadna, predvidiva i loše ispričana. Da je imao potpuno drugačiji pristup u pripovedanju i zašao (bar malo) u psihologiju likova, možda bi nekako uspeo da spase film, ali, naprotiv, on se opredelio za holivudski recept i uspeo da likove napravi površnim i sterilnim, gotovo providnim. Scenarijo je urnebesan (u negativnom smislu), kao i montaža (kao da je jednostavno nakalemio scene za jednu neprospavanu noć).
Vizuelno nalik kakvoj reklami - plastičan i upeglan, bez ikakve atmosfere unutar celofana.
Ono što je jedino ok je - trejler, te se pitam kako im je uopšte uspelo da ga onako namontiraju i dobro prezentuju jedno veliko ništa.
Uvek će mi biti misterija kako neko ko je napravio Panov lavirint i Đavolju kičmu može da se spusti na nivo Grimiznog vrha.
5/10