Horor filmovi

Ogromna preporuka :ok:

iii-das-rifgdtual-340x520.jpg

Gledala sam i aj trejler za film "The boy" čini mi se da je fantastičan
A gledala sam i trejler za film "the other side of the door" isto mislim da je dobar.

nego...imam jedno pitanje. Da li neko zna naslov originala za film koji je kod nas preveden kao "mrtva zona? Rađen po romanu Stivena Kinga.

Gledala sam i aj trejler za film "The boy" čini mi se da je fantastičan
A gledala sam i trejler za film "the other side of the door" isto mislim da je dobar.

nego...imam jedno pitanje. Da li neko zna naslov originala za film koji je kod nas preveden kao "mrtva zona? Rađen po romanu Stivena Kinga.

Pa,The dead zone ;)

Poslednja izmena:
Odma' da reknem ,da ne zaboravim ...bez'te od THE HOWL...
Izgubit cete vreme ,a u iscekivanju da cete videti donekle dobar horor.
Bar kod mene su film upropastili sa scenom kad u voz ulazi krajcovano
od coveka ,vuka ,sta li vec..Tresu mu se usi (maska) dok urlice ili podriguje:think:
Nabildovan do iznemoglosti ,alfa muzijak biva ubijen od mrse sa sekirom,koji
prethodno sa noktima cepa k'o od sale metal voza..Za ,one koji se odluce da gledaju da znaju sta ih
ceka. Ocena -1 /od 5

THE VISIONS ,stavite rakete na ledja ,ako vam padne ovaj film u ruke ...0/5

BONE TOMAHAWK...Zbog mog velikog ocekivanja da ce biti nesto od ovog filma ,a ono
ispala limunada ocena +1/5 ...Ovaj + samo zbog jake scene u pecini gde divljaci (kanibali)
na pola cepaju coveka ...Scena odlicno uradjena. Inace film smara sa dugim radnjama,i nekom
cudnom akcijom ,kao da je Tarantino radio u pijanom stanju

THE PACK nije los...Onako ,mislim da je rimejk americkog filma kada divlji psi napadaju sve sto stignu.
Radnja filma je u Australiji ,ako nista drugo drzace vam paznju ocena -2/5
THE HALLOW ...Hmm...Ocena dva + i -2 /5 ,Nasa Bojana Novakovic se dobro unela u glumu ,film onako ,mogao je bolje
malo zesce s'obzirom da je rec o sumskoj mitologiji /demonologiji sta li vec...Drzi paznju

Veceras gledam MR. Holmsa ,s'obzirom da je rec o crnoj magiji ,aj da vidimo ....

Poslednja izmena:

Meni se svideo.Ne mogu da kazem da je super,ima tu nekih nelogicnosti,ako se zadubite u pricu,pogotovo na kraju,ali mi je bas legao.Gledao mi se danima,ocekivala sam da ce biti los...Super je kamera,vizije klinca,maska,ima dosta "pravih" ubistava,koje gledamo na kameri,pa je mozda i to doprinelo atmosferi filma.Ovaj put je prevagnulo vizuelno,nad pricom...tako da,ne odgovaram,ako vam se ne svidi :lol:

Back