Horor filmovi

The Shrine(2010)
Ljudi jel gledao neko ovo ?
MV5BODMwMzYzOTQ3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNTIxMDE3NQ@@._V1._SY317_.jpg

:ok: Steta sto kratko traje

taj ko ne moze da isprica dobru pricu za 80 minuta
bolje neka cuti

Pogledah sinoć pola Bavinog "Maschera del demonio" i celu noć su me mučili neki hororični snovi, što mi se zbog filma nije dogodilo od pamtiveka. Deluje trunčicu out of date, mada za horor to često nije loša stvar. Stvara se autentičnija atmosfera.

Dread(2009)
MV5BMjA3MDU2MTUwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjA0OTAxMw@@._V1._SY317_.jpg

Jako ,jako cudan film...
Vrlo jeftino ,ali vrlo kvalitetno snimljen
Najbolji zvucni efekti u filmskom ostvarenju koje sam cuo jos od The Dark Nighta pre par godina..
Za ovu C produkciju ,glumci bolji nisu mogli da budu
Na par mesta postaje toliko banalan ,da se postavlja pitanje Da li su reziser i scenarista nevidjeni jebeni idioti ili je film snimljen za potpune jebene idiote ?
Film je prepun potpuno banalnih kontradikcija ,preko kojih mogu da predju samo najveci kreteni ,a opet poentu filma i bolesni plan glavnog negativnog protagoniste jednostavno ne moze da shvati toliki kreten, ovo je jedan od trenutaka gde film, kao zavrsen produkt, protivreci samom sebi...
Dacu sad neke konkretnije ideje u filmu ,zbog kojih cela prica pada u vodu.
Znaci ,glavni lik(mozemo ga nazvati herojem),upoznaje naseg antiheroja posle bioskopske projekcije ,tako sto su stali da popricaju.
Posle pola sata nakon upoznavanja ,nas heroj koji vuce ozbiljne traume iz detinjstva zbog kojih se plasi zivota u celosti,sve planira i izbegava sve rizike....prica potpunom strancu koga je tak upoznao (nasem antiheroju) sve svoje najdublje tajne i svoju celokupnu zivotnu pricu.... Sledeceg dana ,antiheroj presrece naseg jadnog,istraumiranog heroja i daje mu predlog da dodje u podrum barake na kraju grada koja izgleda kao da je uzeta iz Evil Deada ....Sto ovaj naravno cini.
Ovo je samo jedan od primera ,gde je odabrano monstruozno debilno resenje u pisanju scenarija.
Idemo dalje ,ja sam u toku ove nedelje imao tesku anginu ,trajalo je nedelju dana...Od tih nedelju dana ,ja 3 dana nisam mogao da jedem apsolutno nista od zagnojenosti grla,pa sam ziveo na vodi i caju.Iako sam imao apetita.
Ali ,nama film nalaze da je devojka zatvorena u prostoriji sa flasama vode ,namerno izgladnjivana posle 3 dana izgledala ovako :
Pogledajte prilog 246014
a,posle 6 dana izgladnjivanja postala spremna da pojede ovo :
Pogledajte prilog 246015
Ovo je psiholoski triler koji sve svoje adute zasniva na dobroj prici i dobroj atmosferi...
Film koji u nekim trenucima i aspktima volite u drugim mrzite
Ali,ta osecanja nisu pravilno pomesana ,posto bi dobre scene morale epski da zadivljuju da bi nadoknadile ogrmone propuste koji me cine besnim
Losa razmera losih i dobrih strana filma na kraju ostavljaju gorak ukus u ustima
Dobro ispricane price u retrospektivi ,nakon gledanja filma nema ni od korova ,samim tim ovo je jos samo jedan goli ***** koji sam popusio ove nedelje
..za ZAOBICI
2/10

Innkeepers (2011) - odgledah bas pre neki dan, dakle film da ne kazem bezveze ali nema ama bas nikakvu radnju. Sve ocekujem nesto ce se desiti kad ono nista... film je smece.

Poslednja izmena:
Twixt (2012) 8/10 3-
Nisam siguran šta je dotični Francis Ford Coppola,kojeg izuzetno cjenim i poštujem,htjeo da kaže ovom pričom?!Mogu da predpostavljam ali nisam siguran i to me zbunjuje ali možda je upravo to i htjeo,da se malo poigra...Biću iskren,meni se svideo fazon,Val Kilmer smrtno ozbiljan u smrtno neozbiljnoj horor šprdnji sa odlično oslikanom jezom.Mjesto radnje i sama fotografija je sasvim pristojno dočarana s obzirom na relativno mali budžet.

Enter Nowhere (2011) 7/10 2+
Zadovoljavajuće ostvarenje,očekivao sam totalno nešto drugo kada sam pogledao trailer,još jedan dokaz da nikada ne treba suditi prije nego se pogleda čitav film.Sve u svemu priča se počinje odmotavati tek pred kraj filma,do tada je poprilično konfuzno.

[REC]³ Génesis (2012) 8/10 (3)
Za ljubitelje REC serijala još jedan hororčić vredan pažnje,sasvim pristojno odrađen ovaj španac upada u top 10 horora za 2012,za sada mada je još pola godine je pred nama.Momenat kada se iz prvog lica film vraća u stanje bioskopskog filma predstavlja trenutak kada sam se ponovo zainteresovao za REC fazon jer je izašao iz svog šablona,neočekivano a to je ono što volim,sve u svemu za ciljnu publiku zadovoljavajući i ništa više od toga.

odgledah obe sezone : The Walking Dead
super serija ,bio sam malo skeptican posto ne gotivim zombi stvari,
uverili me vasi komentari,super prica i lepo uradjena :)
i "The Grey" je dobar film
Twixt (2012) mi deluje zanimljivo ,skidam !!!!!

http://4.***************/-K0ANvop5kMk/UAIzifcFL1I/AAAAAAAAEXs/WvOhkPpR3nw/s1600/devil+seed.jpg

Tragedija....Glavna glumica bolje da je glupila u nekoj latinoamerickoj seriji nego sto je ovde,vise zvuci kao da stenje,nego prica....Film je skoro pa zalosno los,ali zbog par nekih iole ok scena dajem mu 2/10

http://1.***************/-fIzx2PkkCXs/UAQYC5L0UJI/AAAAAAAAEYs/SWKnUHPIRrI/s1600/rec3.jpg

Mnogooo losiji od prva dva dela,ima par ok momenata,prepada i to,ali je sve u svemu los,da ne pominjem kraj koji izuzetno podseca na glupe americke fazone....slaba 5/10

http://1.***************/_3yptm5QLUI0/TUI4lmtKxZI/AAAAAAAAABM/smaaIDX5-K8/s1600/The%2BRoommate%2BFilm.jpg

Na nagovor drugarice ga pogledah i nije trebalo...Ovo je horor isto koliko sam i ja muskarac..Ok,ima par scena koje pokusavaju da budu strasne,ali sve je poprilicno bljutavo,neupadljivo i ostavlja utisak kao da ga niste ni gledali....Glavna glumica ( ona pozitivna ) je ocajna,a ova negativna je ipak bolje odradila posao ( ne naravno drasticno bolje )....Sve u svemu poprilicno lose...
4/10

Back