- Poruka
- 22.424
Mala najava za sledecu godinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pojma nisam imao da je izasao, maloprije pogledao trailer, vidio da je Pinhead zensko, sklopio oci i u sebi tiho opsovao.I ovaj zadnji Hellraiser..uzas![]()
I to sam gledao..nije mi se svideo.Pojma nisam imao da je izasao, maloprije pogledao trailer, vidio da je Pinhead zensko, sklopio oci i u sebi tiho opsovao.
Postoji li film mog djetinjstva koji feminjarski lobby nece silovati?
E da, "The Witch" sam cekao kao ozeb'o sunce, ali tanko je to meni na kraju ispalo.
Kao da je nestalo para pa su isli zbrziti, a sjecam se da mi se na trailer kita dizala od uzbudjenja.
Ono sto je mene ugodno iznenadilo, iako nista stelarno, je "X".
Daleko od remek djela, ali u moru govana, a horori kao i komedije jesu u 95% slucajeva go*vna, isplati se pogledati.
Stvarno solidan film.
Pa u moru govana, ostao sam ugodno iznenadjen.Odlican X
Није проблем што је Пинхед женско, него што је филм лош. Ужасно дугачак - мсм да је преко 2 сата - незанимљив, генеричан, досадан. Једино што ваља су главна јунакиња, која добро глуми, и то што музика користи мотиве из прва два филма. Друго све благи ужас...Пинхед(ица) се појављује пар пута само и мумла себи нешто у браду, ефекти се виде из авиона да су фејк...разочаравајуће све у свему.Pojma nisam imao da je izasao, maloprije pogledao trailer, vidio da je Pinhead zensko, sklopio oci i u sebi tiho opsovao.
Ne znam zasto babe nema u ulogamaPa u moru govana, ostao sam ugodno iznenadjen.
Najbolje sto su stvarno docarali atmosferu ruralnog Texasa, a snimano je na Novom Zelandu.
Prequel "Pearl" je gotov, a radi se i nastavak "MaXXXine", iako bolje da nisu nista cackali, sigurno ce se svjetski prosrati.
Glumi je ista glumica koja glumi i Maxine.Ne znam zasto babe nema u ulogama
Da "zla baba"...Pearl - dobar film 7/10
Nastavak, ili bolje receno "prequel" ovogodisnjeg X-a. Nastanak zle Pearl, tj zle babe iz prvog filma. Dobro uradjen film, lepa fotografija (jasan omaz Carobnjaku iz Oza), oglicne glavne glumice, umno poremecena cerka i bolesno stroga mamica. Tu je malo crnog humora i groteske da zabiberi sve ovo. Sve u svemu zadovoljan sam vidjenim.

Zlocasti babac sto voli da sadi ljude na vile i hrani aligatore mesom svojih zrtavaDa "zla baba"...
Naziv se izgleda udomacio.
![]()

Da, otišla sam sa foruma odavno. Šta znam, tu i tamo, ali, držim se nekako.Нема те баш баш дуго...Јел све ок шта се ради?

Histerija je sada isplivala na povrsinu kao realna zabrinutost za opstu buducnost svih i svakoga, oba pola, reklo bi se, realan materinski instikt sasvim prirodan zeni, signal koji njoj i drugome (potomstvu?) najcesce spasava glavu...Ili ne?
Fotografija - i nabijena, koloritna i `crno-belo` dinamicna, sto pojacava suspens na realnoj osnovi, a u tu svrhu, srecom po vase bubne opne (i samo za njih

Ko je dobar, a ko los, ko je zrtva a ko zlostavljac - vise nije jasno, premda se i prividan mir i (samo)zatajenje, pogotovo kod najsiromasnijih slojeva drustva (prosjak u filmu) ne pokazuje kao resenje svih (drustvenih) problema...Kao jedini izlaz iz ove konfuzije razlicitih drustvenih uloga i etiketa cini se ponovni pronalazak i pocinjanje svega na jednoj zdravo(-razumsko)j osnovi... Nacin da ponovo uspostavite zivot. Ocena: 7,87 

(da li je to pocelo od filma Get Out?
)
), to dovoljno govori. 
), te tako i Lori, ne svojom krivicom, nosi tesko breme drustvene stigmatizacije unutar trajno narusenih ljudskih, socio-ekonomskih odnosa...i mora da zivi sa time.
Tim se porucuje da se iskonsko zlo moze probuditi bilo kada, bilo gde, u bilo kome...kao i da je povezano sa zapravo i dan-danas drustveno najmanje cenjenom pojavom: razumevanjem, iskrenom empatijom.
Dele je u pocetku pomenuti trio: Lori, Kori i Alison...Subverzivnost ovog sustinski zdravog pristupa zivotu spram toksicne zbilje sjajno podrzava odlicna muzika u filmu...
Na zurci se sa zvucnika cuju fantasticni Dead Kenedys, rodjaci...!
Provejavaju ti rokabili-bitnik, mitsko romanticarski, savremeno pankerski ritmovi, odlican sloj filma!.. 

To ne važi u Majersovom slučaju."sa Bara se niko ne vraca..."![]()